ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ...

Γιατί είναι κόκκινο το αίμα; - Onmed.gr 

 Οπως ειδατε δεν προλαβα να γραψω

το αρθρο για τα επεισοδια στην Ν.Σμυρνη κι εγιναν καινουρια...

Επιβεβαιωνομαι οταν μιλουσα για προβοκατσια κι οτι ολοι αυτοι οι απατριδες ηθελαν αιμα.

Μετα μου λετε γιατι πηδ@νε εμας τους Ελληνες....

Ειναι πολυ απλο....γιατι ειμαστε κουτοπονηροι και πανηλιθιοι....

Βγηκαν οι ηλιθιοι να κανουν πορεια κι αν τους ρωτουσες οι περισσοτεροι δεν ηξεραν γιατι πηγαν....

Αλλοι πηγαν γιατι παραμυθιαστηκαν για την αστυνομικη βια σε αθωους πολιτες(εγραψα ποιοι ηταν)...

Αλλοι γιατι ειναι κλειστα τα μαγαζια τους....που αν γινουν εκλογες παλι Μητσοτακη θα ψηφισουν...

Αλλοι γιατι δεν ειχαν τι να κανουν και λενε "δεν παμε για νταβαντουρι"...

Αβαντα στους μπαχαλακηδες και στους δολοφονους κανανε οι ανοητοι...

Ρε εισαστε σοβαροι...Θ αλλαξει κατι με μια πορεια....Αλλαξε ποτε....?

Αιμα θελανε και ψαχνανε κοροιδα να τους δωσουν πατημα...

Εντολες πηρανε για αιμα και θανατο οι μαγκες του 20ευρου...

Αν δεν προλαβαινανε οι συναδερφοι του να τον γλιτωσουν θα τον ειχανε σκοτωσει τωρα τον αστυνομικο....

Ειναι αλλο σε συμπλοκη να πεφτει καμια σφαλιαρα και καμια μπουνια κι αλλο να βαρας τον αλλο στο κεφαλι με καδρονια και κλωτσιες...

Εκει δεν ειναι τσαμπουκας....ειναι δολοφονια....κι αυτοι ειχαν εντολη να σκοτωσουν....




SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Δηλαδή ο κόσμος δεν δικαιούται να εξεγερθεί????? Και αυτοί που το έκαναν είναι ηλίθιοι και άσχετοι???? Τελικά να εξεγερθεί ο κόσμος ή όχι???
    Λέτε.. θα αλλάξει κάτι με μια πορεία..?
    Ε να κάτσουμε σπίτι μας τότε όπως κάναμε/νε ένα χρόνο. ή να τους ρίξουμε μια σφαλιάρα όπως λέτε να στεναχωρηθουν!!! Ή καλύτερα να περιμένουμε την ανύπαρκτη δικαιοσύνη! Ή μήπως να είχαμε καλύτερη κρίση? Τι από όλα. Έλεος!!!!
    Δεν είμαι υπέρ της βίας σε καμία περίπτωση παρά όταν κινδυνεύει η ζωή σου, και ακόμα και εκεί δεν ξέρω. Αλλά νομίζω η ζωή των Ελλήνων και παγκοσμίως κινδυνεύει και δεν υπάρχει άλλος τρόπος από την βία πλέον εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση . Δηλαδή τι περιμένατε? Ή μήπως να προτείνετε κάτι καλύτερο και άμεσα? Διαβάζοντας τα σχόλια σας και ίσως και άλλων ιστοσελίδων αγανακτησα. Το ένα σας ξινιζει το άλλο σας βρωμάει.. Έλεος
    Απλή αναγνώστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πιστευετε κυρια μου οτι με αυτο τον τροπο υπαρχει περιπτωση μια στο εκατομυριο ν αλλαξουν τα πραγματα....τοτε λυπαμαι αλλα θα περιμενετε για παντα...

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστω. Εγώ προσωπικά δεν περιμένω τίποτα. Μόνο τα Θεια. Εσείς όμως πάλι λέτε 'με αυτόν τον τρόπο'.. άλλον τρόπο δεν μας λέτε. Τι να πω ίσως εσείς που ξέρετε..να επανακτήσετε την ελευθερία σάς αύριο κιόλας!...με κάποιον μαγικό, ανώδυνο τρόπο που δεν μας λέτε!
      Να υποθέσω ότι και σε άλλα κράτη που επαναστατεί κάπως ο κοσμακις μάταια!
      Να στε καλα
      Μαρία

      Διαγραφή
    3. Ποιος επαναστατησε εδω και δεν το καταλαβα?

      Διαγραφή
    4. Οι 5 χιλιάδες της νέας Σμύρνης ίσως??
      Τέλος πάντων, ας μείνουμε εκεί. Αφήστε εγώ να βλέπω και να κρίνω τα πράγματα αλλιώς με τις δικές μου ψευδαίσθησεις γιατί αρχίζει η ειρωνεία και δεν επιθυμούσα κάτι τέτοιο.

      Διαγραφή
    5. Καταρχην το 5000 χιλ ειναι τροπος του λεγειν φανταζομαι...
      Καταδευτερον το αποτελεσμα της λεγομενης επαναστασης ποιο ειναι?
      Να σου πω εγω ποιο ειναι...Να βγαλει τους λοιμοξιολογους σημερα και να ζητανε αλλο 1 μηνα παραταση του κλεισιματος...τοσο πολυ φοβηθηκε το κρατος.
      Αγαπητη μου κυρια δεν σας ειρονευομαι οπως ειπατε απλα προσπαθω να σας δωσω να καταλαβετε οτι αν δεν αλλαξει τροπο σκεψης η πλειονοτητα των πολιτων το κρατος δεν αλλαζει με μια πορεια διαμαρτυριας

      Διαγραφή
    6. Αν είναι δυνατόν να θεωρηθεί ότι ένας απλός πολίτης που ήθελε να κάνει πορεία γιαυτά που του συμβαίνουν να ταυτιστεί με τον ηλίθιο που πήγε να σκοτώσει έναν άνθρωπο επειδή είναι αστυνομικός , όταν θα μπούνε εγκληματίες σπίτι του τον ίδιο τον αστυνομικό θα φώναζε να βγάλει το φίδι από την τρύπα για μισθούς πείνας, αυτά τα παιχνιδάκια κράτους και παρακράτους τα έχουμε δει πολλές φορές αλλά δεν έχουμε δει τι νόμους περνάνε , όταν τα πρωτοσέλιδα ασχολούνται με τα φαινόμενα βίας ένθεν κακείθεν.
      Κανονικά αυτός και αυτοί που έκαναν επίθεση τέτοιας εγκληματικής φύσης θα έπρεπε να κατηγορηθούν άμεσα από τον απλό λαό , δηλαδή εμάς , 'η μήπως δεν γνωρίζουμε αστυνομικούς που έχουν σώας τα φρένας και είναι εξαίρετοι άνθρωποι , αυτή η γενίκευση θα μας φάει ... τώρα το δίπολο το γνωστό έγινε , άστους να ασχολούνται και τι εννοώ , δημόσιος υπάλληλος - ιδιωτικός , ολυμπιακός - παναθηναϊκός , αριστερός - δεξιός , μελανιές του παιδιού που το χτύπησε ο μπατσος - ανοιγμένο κεφάλι και αίματα από την άλλη , αυτά τα δίπολα εννοώ , μην μπερδεύετε τους αστυνομικούς με τους μπάτσους τους τελευταίους τους χρησιμοποιεί το κράτος για να κάνει τα πράγματα χειρότερα
      ΥΓ ο μάπας που χτύπησε τον αστυνομικό , ήθελε να τον σκοτώσει , για ακόμα χειρότερα μέτρα , ένα σπίτι θα έκλεινε και ίσως και ορφανά παιδιά να έμεναν και 1000αδες άλλα σπίτια θα έφταναν ακόμα πιο πέρα από το απροχώρητο, λίγο θέλουν να κάνουν το εμβόλιο υποχρεωτικό για να βγαίνουμε έξω.

      Διαγραφή
  2. Ξέχασε μάλλον τήν διαμαρτυρία τών Ελλήνων γιά το Σκοπιανό. Λαός στούς δρόμους,όχι πλάκα! Είδε κανείς να τόν υπολογίζουν? Αντιθέτως τόν σκόρπισαν οι αριστεροάπλητοι στίς πρέσπες,μέ προβοκάτσιες.. τίς γνωστές.Δκρυγόνα ξύλο,στούς υπαλλήλους τους καί ο λαός σκόρπισε.Κυρία,το σύστημα γνωρίζει καλά να παίζει αυτό το κόλπο.Θα τά χάσει σέ κάποιο πού δέν γνωρίζει..Σέ κάτι ξαφνικο και άγνωστο.
    Οσο παίζουν τούς "κλεφτες και αστυνόμους" μεταξυ τους, ο νοικοκύρης πιάνει τήν γωνιά του. Οταν βγάζουν μαχαίρια οι ληστές ,μόνο μέ έναν τρόπο αντιδρούν οι νοικοκυραίοι,και αυτο το γνωρίζει.Για αυτό και βγάζει "μαχαίρια" Αλοίμονο στο καημένο το παιδάκι ,πού π΄'ηγε να βγάλει το ψωμί του και βρέθηκε αιματοκυλησμένο ,από τους δολοφόνους που μας κυβρνούν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αστυνομία είναι εδώ γιά να μάς φυλάει ,είναι για τήν τάξη και τήν σωστή διαδικασία. Οχι για να εκτελεί εντολές δολοφόνων,που παριστάνουν τούς εκλεκτούς κυβερνώντες.
    Δέν είναι το "θέμα μας" η αστυνομία,και η δράση τους.\
    Η θέση τους είναι ΜΙΑ να υπηρετεί τον λαο και τήν τάξη της κοινωνίας από παραβατικές συμπεριφορες.
    Τι θέλει η αστυνομια ,όταν κατεβαίνω σε διαδήλωση? Να σφυρίζω? ! Θα σφυρίζω !να κελαιδάω ? θα κελαιδάω.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΩ και οχι να μαλώσω μαζι της.Την θέλω διπλα μου ,εκεί είναι η θέση της.. Απο εμένα πληρώνεται ,από εμένα έχει τήν θέση της.Εγω την θέλω..Εγώ θα της ¨"πώ" "ακολούθαμε εκεί που πάω,προστατευσέ με"
    Αφου το κάνω αυτό πού θέλω,μετά θα λογαριαστώ μαζί της,γιατι με δυσκόλεψε στο να εκφραστώ ,ενω έπρεπε να με διευκολύνει.
    Αυτη ειναι η σωστή σειρα.
    Τι κάνει το "κράτος"? Καλεί για βοήθεια το παρακράτος.Κανει αυτο που με φρενάρει,με εμποδίζει να ¨μιλήσω"..Κάνει "φασαρία" και σβήνει την φωνή μου..Αποπροσανατόλίζει τα βλέματα των υπολοίπων ,κάνοντας φασαρία.\
    Για αυτο λέμε όπου βλέπεις φασαρία είναι δικη τους.Οι τραμπουκοι τραμπουκίζουν κλασσικά..
    Η ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΎΠΟΛΗΣ, Η ΣΙΩΠΗΡΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΑΞΙΜ"-ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ έκλασε μέντες. Έριχνε με τα κανονάκια νερα για να τήν διαλύσει..Εκείνη θα διέλυε το σύστημα παγκοσμίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να προσθέσω ,εδώ λοιπόν ΌΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ.
    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΔΈΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ...
    ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ..ΤΡΕΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ..ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αντίσταση μπορεί να γίνει όμορφα ήσυχα αναίμακτα...παρασιτικά! Η ιστορία μας έχει ΟΛΕΣ τις απαντήσεις...ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ.
    Πχ Πρόστιμα εννοείται δεν πληρώνει κανείς
    Τέλη εννοείται επίσης...τους βλέπετε εξάλλου πως τρέμουν και δίνουν παρατάσεις
    Εφορία ΦΠΑ φόροι κτλ επίσης...πείτε μου μετά πόσες ΩΡΕΣ τους δίνετε;; ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ...
    Από την άλλη ρε φίλε δεν μπορεί να κάνεις διαδήλωση με ΜΑΣΚΑ ΡΕ;;;; Να χειροκροτάς από το ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΡΕ ΓΙΩΤΑ;;;;;
    Δυστυχώς υπάρχει ακόμα πάτος να ξύσουμε!
    Χχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνομοσιολόγος οι τύποι στη νέα Σμύρνη ήταν κατά πάσα πιθανότητα βάλτοί.Οπως κι ο δολοφόνος του Φλόιντ ένα πράγμα.Το τεχνιτο χάος δίνει και παίρνει.Διότι ένα ακόμη περιστατικό ανάλογης αστυνομικής βίας στη λίστα με τα τόσα στη χώρα μας,θα άνοιγε το κουτί της Πανδώρας.Βεβαια κι άλλοι τόσοι την επόμενη μέρα βάλτοι ήταν επίσης, όπως συμβαίνει τόσα χρόνια.Εδώ έχουμε ένα τόσο κλασσικο παιχνίδι ,έπαιξε η illuminati κάρτα "law and order" και έπειτα "play the anarchists".Eιναι απλό αυτό το τερτιπι.Οι διαδηλωτές πιόνια ειναι όπως έχει υπάρξει ο καθένας από μας με τον έναν η τον άλλο τρόπο.Επιπλεον, είναι γεγονός πως στο πρόσωπο των αστυνομικών για ορισμένους συνοψίζεται το πρόσωπο ενός αοράτου εχθρού.Κι επειδή ακριβώς είναι αόρατος ,κάπως έτσι σπασμωδικά και ηλίθια φερομαστε όλοι. Το αληθές της υπόθεσης είναι ότι καθαρός άνθρωπος δε πάει επουδενί να δουλέψει στα ματ να μη γελιομαστε,αυτά τα στρατιωτάκια γίνονται και θα γίνονται οι φυλακες και οι εκτελεστές κάθε πράξης βιαιότητας,αδικίας και ολοκληρωτισμού εναντίον μας που θα θεσπίζεται από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις