ΤΑ "ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ" ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και κείμενο 
 
Είναι πολλά αυτά που γίνονται αλλά δεν ανακοινώνονται στον κόσμο ούτε καν στην ομάδα η οποία πληροφορεί τους στρατιώτες του πληκτρολογίου.
 
Κάποιοι ανακοινώνουν ημερομηνίες και γεγονότα για να διασκεδάσουν την ανησυχία του κόσμου ή για να διασύρουν τους Κιου.
 
Προσπαθούν τώρα να περάσουν την πληροφορία για τις 20 Μαρτίου και κατηγορούν τους Κιου ότι δήθεν αφού δεν έγινε η ορκωμοσία του Τραμπ ,( όπως δήθεν είχαν ανακοινώσει) στις 4 Μαρτίου , έχει μετατεθεί η ημερομηνία στις 20 Μαρτίου.
 
Αυτό που γίνεται με έντεχνο τρόπο είναι ότι αφήνονται να περνούν πληροφορίες στον κόσμο ώστε να υπάρχουν καταγραμμένες στον εγκέφαλο του και ως ένα βαθμό να είναι προετοιμασμένος για το περισσότερο που θα ακούσει.
 
Πριν από δύο βδομάδες είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι ομάδα του στρατού των «Seal 6» συνέλαβε την Σκιλλαρι( τον κλώνο ή το αντίγραφο της ότι και να είναι που κυκλοφορούσε αφού η ίδια δεν υπάρχει εδώ και καιρό), καμία όμως επιβεβαίωση δεν έγινε.
 
Σίγουρα γίνονται πάρα πολλά που δεν ανακοινώνονται και είναι πολλοί οι λόγοι. Εμένα τουλάχιστον με βρίσκει σύμφωνο αυτή η τακτική και οι μάζες θα καταλάβουν το γιατί στο τέλος.
 
Οι πιθανότητες να γίνει το ένα ή το άλλο σενάριο αλλάζουν συνεχώς για αυτό είναι εύκολο κάποιος ο οποίος θέλει να κάνει κάποια πρόβλεψη να διαψευσθεί στο τέλος. Το μέλλον δεν είναι γραμμένο σε πέτρα και οι πιθανότητες αλλάζουν συνεχώς.
 
Προσωπικά πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις ,αλλά με ένα διαφορετικό τρόπο από αυτό που περιμένει η μάζα και αυτό θα είναι το τελειωτικό κτύπημα για τα κακά παιδιά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις