Τα παιδικά παραμύθια και ο κόσμος του τρελού νερού


11052prisonplanetgr




Πρόσφατα έκαναν δώρο στον μικρό ένα βιβλίο με παραμύθια. Ο μικρός ενθουσιασμένος περίμενε την μαμά του να διαβάσει το καινούριο παραμύθι από το δώρο-βιβλίο.
Την μαμά όμως περίμενε μια μεγάλη έκπληξη όταν ξεκίνησε το παραμύθι..
Ακούστε ιστορία για παραμύθι μέσα από το βιβλίο .. Τα τρία λυκάκια και το κακό γουρούνι! Η ιστορία αφορά τρία "καλά" λυκάκια τα οποία προσπαθούσαν να φτιάξουν τα σπιτάκια τους ενώ ένα
κακό και άσχημο γουρούνι τούς τα έριχνε φυσώντας τα και τα τρομοκρατούσε... Δηλαδη η κλασική ιστορία με τα τρια γουρουνάκια ..απλά "αναποδογυρισμένη"..
Καλός ο λύκος και κατατρεγμένος.. κακό το γουρουνάκι.
Ασυναίσθητα ήρθαν στο μυαλό μου οι λύκοι που πρόσφατα αφέθηκαν στην Πάρνηθα για "οικολογικούς λόγους" για να μειώσουν τάχα τον πληθυσμό των ελαφιών. Και μετά τι; Όταν μειωθούν τα ελάφια τι θα φάνε τα καλά μας τα λυκάκια; Θυμάμαι αγρότη που μου έλεγε ότι είδαν και αποείδαν για να γλυτώσουν από τους λύκους λίγες δεκαετίες πιο πριν. Τώρα τους ελευθερώνουν οι "οικολόγοι" όπως και άπειρα φίδια με άγνωστα σχήματα και χρώματα. 
Οι προεκτάσεις όμως είναι πιο βαθιές και εντάσσονται σε ένα πολύ πιο ευρύ σχεδιασμό άσχετα αν τα επιμέρους "κομματάκια" δεν έχουν ιδέα για την γενική εικόνα. Αν λοιπόν το συνδέσουμε με όσα γνωρίζουμε για την άοκνη προσπάθεια των παγκοσμιοποιητών να διαστρεβλώσουν τα πάντα τότε άλλο ενα κομμάτι μπαίνει στο παζλ του κόσμου του τρελού νερού όπως μας προειδοποίησε ότι θα έρθει πριν χιλιάδες χρόνια ο Ερμής ο Τρισμέγιστος και φυσικά αναφέρουν και οι προφητείες της Ορθοδοξίας.
Ο κόσμος του τρελού νερού δεν έχει καμία σχέση με την λογική, τα πάντα παρουσιάζονται με την διαστρεβλωμένη τους φύση. Καλό ονομάζεται αυθαίρετα το κακό, αντίστοιχα το καλό όπως όλοι μας το γνωρίζουμε καταδιώκεται ώς ..κακό, η ανομία θεωρείται δίκαιο και οι δίκαιοι διώκονται, το όμορφο δίνει την θέση του στο άσχημο και κακόγουστο κοκ.
Όλες αυτές οι διαστρεβλώσεις καταλήγουν σε έναν σκοπό τον Αντίχριστο εκείνον δηλαδή που θα έρθει αντί του Χριστού. Ο Αντίχριστος δεν είναι άλλος από τον ενσαρκωμένο Διάβολο που τα πάντα διαστρεβλώνει και παρασύρει τους ανθρώπους στο σκότος. Μην ξεχνάμε το δήθεν ευαγγέλιο του Ιούδα όπου ο προδότης Ιούδας εμφανίζεται ως καλός άνθρωπος με θεϊκη αποστολή..
Εν κατακλείδι ο ίδιος ο Διάβολος ως Αντίχριστος θα εμφανιστεί και θα αυτοπαρουσιασθεί ως ο μεγάλος αδικημένος, που ποτέ δεν ήθελε κάτι για τον εαυτό του αλλά όσα έκανε ήταν για τους άλλους. Θα μας πουν οτι απλά εδωσε γνωση και φως, εξ ου και Εωσφόρος, στους ανθρωπους και το πληρωσε με εκδιωξη από τον πραγματικό κόσμο. Πράγματι έδωσε το ψευτικο φως του μισους, του φθόνου και της κακίας φτιάχοντας αυτο τον ψεύτικο κόσμος της αδικίας μέσα στον οποίο δοκιμαζόμαστε.
Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Όλα διαστρεβλώνονται όλα παρουσιάζονται ανάποδα
Άλλωστε ένα από τα κλασικά σύμβολα των σατανιστικών ναών είναι ο ανάποδος σταυρός. Τα σημεία των καιρών δείχνουν οτι δεν πάμε καθόλου καλά παντού υπάρχει κατάπτωση αξιών, διαστρέβλωση, κακία, μίσος. Όλα δείχνουν ότι αυτό το κακό δεν θα αργήσει για πολύ ακομα να εμφανιστεί σε πλήρη ισχύ.
Ας μην πάμε μακριά τα ζούμε καθημερινά. Η ανωμαλία θεωρείται δικαίωμα και ήδη απαιτούν να υιοθετούν αθώα παιδάκια οι κάθε λογής παρα φύσιν συμπεριφορές. Κόμματα κτηνοβατών, ακόμα και παιδεραστών είναι νόμιμα!
Επίσκοποι προωθούν την πανθρησκεία και διακηρύττουν ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Θεό... ο δρομος του Αλλάχ με τους βιασμούς γυναικών και τις καρατομήσεις είναι ο ίδιος με τον δρόμο του Βούδα και τις μετενσαρκώσεις, ίδιος με τον δρόμο του εκδικητικού ζηλόφθονου Γιαχβέ και με τον δρόμο του Ιησού Χριστού.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα αυτά δεν οδηγούν πουθενά αλλού παρά μόνο στο σκότος του Διαβόλου.
Ο Ιησούς Χριστός ηταν ξεκάθαρος ουδείς δύναται να δει τον πατέρα μου εκτός αν περάσει από εμένα. Μία είναι η οδός της ζωής και της αθανασίας ο Ιησούς Χριστός. Ας προσέξουμε να μην πλανηθούμε οι καιροί είναι πολυ πονηροί όσο ποτέ άλλοτε και δυστυχώς θα δούμε πολύ χειρότερα.
Ωστόσο ότι και να κάνουν όσα ψέμματα και να πουν ένα είναι σίγουρο αν κρατήσουμε την πίστη μας στον Ιησού Χριστό τίποτε δεν μπορουν να μας κάνουν. Το πολύ πολύ να σας σκοτώσουν είπε ο Χριστός. Το ψευτικο σάρκινο σώμα ούτως ή άλλως φθείρεται δεν ειναι αθάνατο. Η ψυχή που είναι αθάνατη για εκείνη πρέπει διαρκώς να εγρηγορούμε και να αγωνιστούμε. Ότι και να μας πουν όποιος και να το πει δεν ξεχνάμε τα λόγια του Ιησού Χριστού. Ξεκαθάρισε ότι κοντά μας ξανά θα έρθει μόνο όταν θα αφανιστεί ο ψεύτικος αυτός κόσμος του διαβόλου και θα διπλωθεί σαν βιβλίο όπως αναφέρει η αποκάλυψη του Ιωάννου. Θα έρθει για να κρίνει όχι να μαζέψει χρυσαφια και αργυρια όπως θέλει ο Αντίχριστος.

Μην ξεχνάμε

Παντού και Πάντα

Ιησούς Χριστός Νικά.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις