Στο “σφυρί” βγαίνει το ξενοδοχείο που μένει η τρόικα!!

χιλτον-1




Τη διαδικασία πώλησης της Ιονικής Ξενοδοχειακής, ιδιοκτήτριας του Χίλτον της Αθήνας, ξεκίνησε η Alpha Bank. Με επίσημη ανακοίνωσή της η τράπεζα καλεί τους επενδυτές να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 11 Μαρτίου.
H Alpha Bank κατέχει το 97,3% της Ιονικής Ξενοδοχειακής ενώ η Citigroup Global Markets («Citi») αναλαμβάνει αποκλειστικός χρηματοοικονομικός
σύμβουλος για τη διαδικασία. Αναλυτικά η ανακοίνωση της τράπεζας:
Η Alpha Bank A.E. («Alpha Bank») ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας πωλήσεως του πλειοψηφικού ποσοστού συμμετοχής της (ανερχόμενο σε 97,3% περίπου) στο μετοχικό κεφάλαιο της Ιονικής Ξενοδοχεία και Επιχειρήσεις Α.Ε. («IΞE»), εισηγμένης εταιρίας στο Χρηματιστήριο Αθηνών («Διαδικασία»). Η ΙΞΕ είναι η ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια του ξενοδοχείου Hilton Αθηνών.
Η Διαδικασία αποσκοπεί στην προσέλκυση επενδυτών υψηλού επιπέδου προς τον σκοπό περαιτέρω αναδείξεως της κορυφαίας αυτής ξενοδοχειακής μονάδας ως σημείου αναφοράς στην παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών διεθνούς επιπέδου.
Η Citigroup Global Markets Ltd («Citi») ενεργεί ως αποκλειστικός χρηματοοικονομικός σύμβουλος της Alpha Bank για τη Διαδικασία.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις