ΕΖΗΣΕ ΜΕ ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΡΑΒΔΟ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥ!!!

 
Σε θαύμα αποδίδεται η επιβίωση του εικονιζόμενου Mohammad Guddu, Ινδού εργάτη, ο οποίος ζει παρότι μία μεταλλική ράβδος τον χτύπησε με τόση ορμή στο κεφάλι που διαπέρασε το κρανίο του.
Ο 24χρονος ανακάτευε το τσιμέντο σε οικοδομή στη Βομβάη της Ινδίας, όταν η ράβδος έπεσε από κάποιον όροφο της οικοδομής και έπεσε στο κεφάλι του. Ήταν τόση η ορμή της που διαπέρασε το κρανίο του.
Στις σοκαριστικές φωτογραφίες φαίνεται ο 24χρονος με τη ράβδο στο κεφάλι ενώ οι ακτινογραφίες κατέγραψαν την έκταση του τραύματος.
Οι γιατροί άνοιξαν το κρανίο του για να αφαιρέσουν τη μεταλλική ράβδο κατά τη διάρκεια επέμβασης που διήρκεσε πέντε ώρες.
Σύμφωνα με τη Daily Mail ο Guddu βρίσκεται εκτός κινδύνου και ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία, παρότι το αριστερό μέρος του σώματός του έχει παραλύσει.


Οι γιατροί εκτιμούν πως θα αναρρώσει πλήρως στο διάστημα των επόμενων τριών μηνών.
«Είναι πραγματικά θαύμα που επιβίωσε μετά από έναν τέτοιο τραυματισμό», τόνισε ο Δρ. Batuk Diyora, ο νευροχειρουργός που ήταν επικεφαλής στην επέμβαση. «Τον έσωσε το σημείο του τραυματισμού του, η περιοχή που επλήγη δεν αφορά ξεκάθαρα γνωστικές, κινητικές ή αισθητικές λειτουργίες και η ράβδος δεν τραυμάτισε τις ζωτικές αρτηρίες που μεταφέρουν το αίμα στον εγκέφαλο».
Ο 24χρονος θα μείνει στο νοσοκομείο τουλάχιστον για άλλες δύο εβδομάδες.
Έκπληκτοι με την επιβίωσή του είναι και οι συνάδελφοί του στη δουλειά που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του ατυχήματος. «Είχε έρθει στη δουλειά μόλις πριν από 15 ημέρες. Εκείνη την ημέρα ακούσαμε ξαφνικά τις κραυγές του. Όταν φτάσαμε δίπλα του δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πως είχε μια ράβδο μέσα στο κεφάλι του αλλά είχε τις αισθήσεις του και μας ζητούσε να τον βοηθήσουμε», περιέγραψαν.
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις