Οι Ρώσοι φόρτωσαν πυραύλους εναντίον πλοίων τα SU-34 με εμβέλεια 260 km (162 miles)

 
 
 
Αποκλειστική Είδηση  καταδεικνύει τις δύσκολες ώρες που διανύουμε, αναμένοντας την ολική κορύφωση μίας Γεωπολιτικό-Στρατιωτικής Κρίσης χωρίς προηγούμενο. Όσο και εάν προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα με τις δήθεν διαπραγματευτικές πολιτικές κινήσεις [υποκριτικά] καλής θελήσεως, τίποτα απ’όλα αυτά δεν κάμπτουν το φρόνημα του Ρώσου Προέδρου Πούτιν και της Στρατιωτικής Ηγεσίας της Ρωσίας.
Με αιφνίδια απόφαση του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας εξοπλίστηκαν τα SU-34  με πυραύλους  Kh-35U (NATO designation AS-20 'Kayak') κατά πλοίων, ζυγίζουν 550 κιλά έκαστος (1,213lb)  και έχουν εμβέλεια 260 km (162 miles). Δοκιμάστηκαν πρώτη φορά από τα SU-34 το 2010 και οι δοκιμές ολοκληρώθηκαν το 2012. Από το 2013 έχει ξεκινήσει η μαζική παραγωγή του πυραύλου από την  Tactical Missiles Corporation's στην πόλη  Korolev κοντά στην Μόσχα.
Γιαυτό ενεργοποίησαν την δύναμη του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο..για να προστατέψουν τα τουρκικά πλοία απο ρωσικές αεροπορικές επιθέσεις. Τα ρωσικα su-34 με βάση απογείωσης την Λατάκια φτάνουν άνετα για αποστολές αέρος επιφανείας στο Αιγαίο!!!
Εύγε λοιπόν στους πολιτικούς των Αθηνών…έκαναν ότι μπορούσαν για προστατέψουν τον Αττίλα…
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις