ΙΣΛΑΜ :"Oι Ρωμιοί έχουν το νοστιμότερο αίμα. Ήρθαμε να το πιούμε

islam aima


Εμείς οι γκοϊμ Έλληνες ανοίγουμε τα σύνορα μας και βάζουμε στην πατρίδα μας μουσουλμάνους , από αμάθεια , από απλή ηλιθιότητα ή το χειρότερο  έχοντας πλήρη συνείδηση των πράξεων μας και να θέλουμε την διάβρωση του Ελληνικού Πολιτισμού και της Ελληνορθοδοξίας.
Όσοι όμως από εμάς θέλουμε να πιστεύουμε σε μια ειρηνική συνύπαρξη με
τους μουσουλμάνους , οι μουσουλμάνοι δεν την θέλουν και δεν την επιδιώκουν. Το μόνο που θέλουν είναι να μας πιουν το αίμα ή να ασπαστούμε τον μουσουλμανισμό.
Δείτε στο βίντεο , τα μουσουλμανικά «ιδεώδη» που προάγει η θρησκεία τους και πως προσπαθούν να πετύχουν την μουσουλμανοποίηση των Χριστιανών, μέσα από ένα παράδειγμα της ιστορικής μάχης μεταξύ του Βυζαντινού στρατού και του Αραβικού στο υψίπεδο του ποταμού Γιαρμούκ το 636 μ.Χ.



Από τι καταλάβατε, από μέρους τους δεν μιλάνε για καμία ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ Ελλήνων και μουσουλμάνων . Δεν συνυπάρξαμε ειρηνικά όταν έπεσε η Βασιλεύουσα , δεν συνυπάρξαμε ειρηνικά την περίοδο πριν την επανάσταση του 1821 , δεν συνυπάρξαμε ποτέ και πουθενά και δεν θα συνυπάρξουμε ποτέ ειρηνικά. Σταματήστε, όσοι το προωθείτε, αυτό το παραμύθι της δήθεν συνύπαρξης και ΞΥΠΝΗΣΤΕ πριν είναι πολύ αργά ...





ΠΗΓΗ





















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις