Αίρεται η απομάκρυνση Σφακιανάκη από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!!!!!




Πριν από λίγα λεπτά εκδόθηκε σήμα απότο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ότι η μεταθεση του Μανώλη Σφακιανάκη στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού ανακαλείται. Από την εξέλιξη αυτή είναι βαρύτατα εκτεθειμένος ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας ο οποίος το πρωί της Πέμπτης από το βήμα
της Βουλής, ούτε λίγο-ούτε πολύ, απέδωσε στις... δημόσιες σχέσεις τις μεγάλες επιτυχίες του υποστρατήγου Σφακιανάκη

Ο υποστράτηγος, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., είχε μετακινηθεί στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ως προϊστάμενος.

Στην πραγματικότητα ήταν μία γραφειοκρατική θέση, μια καρέκλα που δεν απαιτεί περγαμηνές δραστήριου στρατηγού. Με την τοποθέτηση αυτή διατηρούσε μεν τον βαθμό του, ωστόσο θεώρησε οτι υποβαθμίζεται.


Κύκλοι συνεργατών του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν λόγο για «παράξενη μεθόδευση μετακίνησής του σε άλλη υπηρεσία, την οποία ο Εμμ. Σφακιανάκης δεν αποδέχεται» , ενώ είχαν αναφέρει ότι «θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να αποτρέψει αυτήν τη μετακίνηση».
Στελέχη της Κατεχάκη, που είναι σε θέση να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ανέφεραν μόλις έγινε γνωστή η απομάκρυνσή του, ότι «η συγκεκριμένη επιλογή ήταν μη αναμενόμενη και εντελώς αδικαιολόγητη, αφού ο Μανώλης Σφακιανάκης μόνο επιτυχίες έχει να επιδείξει εδώ και 20 χρόνια κατά του ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Μερίδα υψηλόβαθμων αξιωματικών δεν έβλεπαν με καλό μάτι την προβολή που έχαιρε λόγω των δραστηριοτήτων του, θεωρώντας ότι ο υποστράτηγος θα αποτελούσε μόνιμη απειλή για το δικό τους μέλλον».





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις