Η VW πούλησε περισσότερα… λουκάνικα παρά αυτοκίνητα!!







Για ακόμη μια χρονιά, το best-seller προϊόν της Volkswagen ήταν τα λουκάνικα της. Η γερμανική εταιρία ξεκίνησε να κατασκευάζει τα διάσημα Currywurst λουκάνικά της (λουκάνικα με κάρυ) από το 1973 στο Wolfsburg, με το εργοστάσιο παραγωγής να βρίσκεται μέσα στο κεντρικό εργοστάσιο της VW στο Wolfsburg, διαθέτοντας μάλιστα και
το δικό του κρεοπωλείο, με τους 30 υπαλλήλους του να κατασκευάζουν εκατομμύρια λουκάνικα κάθε χρόνο.
Το 2015 η Volkswagen πούλησε 5,82 εκατ. αυτοκίνητα, λιγότερα από όσα πούλησε το 2014 (6,12 εκατ. αυτοκίνητα), με το dieselgate να θεωρήθηκε υπεύθυνο της ύφεσης αυτής, αλλά το σκάνδαλο ρύπων δεν επηρέασε τις πωλήσεις των γερμανικών λουκάνικων, με 7,2 εκατ. Currywurst λουκάνικα της VW να πουλήθηκαν καθ’όλη τη διάρκεια του 2015. Εκτός από λουκάνικα, η VW κατασκευάζει και την δική της κέτσαπ που και αυτή έκανε ρεκόρ μιας και το 2015 πούλησε 608.208 κιλά (536.826 κιλά το 2014).
Volkswagen sausages (2)
Η Γερμανική εταιρία κατασκευάζει λουκάνικα και κέτσαπ, όχι μόνο για εσωτερική χρήση εντός εργοστασίων από τους υπαλλήλους της, αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο, αφού πωλούνται τόσο στα supermarkets των εργοστασίων της Volkswagen, όσο και στα κανονικά supermarkets. Τα λουκάνικα είναι διαθέσιμα σε δύο μήκη (12,5 και 25 εκατοστών), με το δίκτυο εμπόρων στη Γερμανία να δίνει λουκάνικα ως δώρο στους πελάτες, μαζί με ένα μπουκάλι κέτσαπ.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις