33

33-degrees



Ο αριθμός 33 είναι άμεσα συνδεδεμένος με την ανθρώπινη φώτιση, την υγεία και την αλήθεια.
Η σπονδυλική στήλη μας, η οποία με τον αποκρυφισμό μερικές φορές ονομάζεται σαν φίδι και έχει 33 σπονδύλους. Μυημένοι στην αρχαιότητα μια φυλη ήταν γνωστή ως Nagas, μια λέξη που σημαίνει φίδι. Για τους μασόνους λέγεται ότι η 33θεση είναι
ηγετική θέση κάτι σαν δασκαλος!
Αυτός είναι ο λόγος και για τον Ιησού Χριστό ο οποίος επίσης γνωστός ως δάσκαλος και αντιπροσωπεύει την ανθρώπινη φώτιση σταυρώθηκε στον Γολγοθά (μέρος του κρανίου)  στην ηλικία των 33 κατά το έτος 33 μ.Χ.
Είναι η δύναμη (φίδι) που ανεβαίνει τη σπονδυλική στήλη μέσω της Κουνταλίνη (κεντρικό νευρικό σύστημα) στον εγκέφαλο στη θέση του (Golgatha), επίσης γνωστή ως κρανίο μας.
Αυτή είναι η αλχημική διαδρομή προς φωτισμό. Ο τόπος του Χριστού, ο Σωτήρας μας.
Γι ‘αυτό πριν από την Παγκόσμια Αδελφότητα της Καθολικής Εκκλησίας απεικονίζεται ο Ιησούς στο σταυρό στο μ.Χ.8ο αιώνα, για εκατοντάδες χρόνια πριν από αυτό το διάστημα, ο Σωτήρας παρουσιάζεται ως ένα φίδι σε ένα σταυρό.
Στην επιστήμη, η Κουνταλίνι σχετίζεται με το κεντρικό νευρικό σύστημα και την άνοδο 33 βαθμούς μέχρι το νωτιαίο chaord καθώς συνδέεται με τα τσάρκα μας ή αυτό που είναι γνωστό στην επιστήμη ως ενδοκρινείς αδένες μας. Μας το κεντρικό νευρικό σύστημα και τους ενδοκρινείς αδένες είναι οι δύο βασικοί παράγοντες στην αλχημική αφύπνιση και Γνώση
στον νωτιαίου μυελού μας, που είναι ένα ζωτικής σημασίας μέρος του κεντρικού νευρικού μας συστήματος που τροφοδοτεί τα νεύρα και λαμβάνει πληροφορίες από το περιφεριακο  νευρικό σύστημα μέσα στο σώμα.
Η λέξη endocrine προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις «ενδο», εννοώντας μέσα, και «crinis,» που σημαίνει να εκκρίνουν. Αυτοί οι αδένες παράγουν τις ορμόνες που ρυθμίζουν τον μεταβολισμό, την ανάπτυξη και την ανάπτυξη, τη λειτουργία των ιστών, τη σεξουαλική λειτουργία, την αναπαραγωγή, τον ύπνο, και διάθεση, μεταξύ άλλων.
Η σωστά λειτουργία του κεντρικού νευρικού συστήματος θα προκαλέσει ενδοκρινείς αδένες μας σε λειτουργία, η οποία θα μας βοηθήσει να επιτύχουν την καλή υγεία και την φώτιση αν ζούμε υγιείς,
μείνετε μακριά από τις τοξίνες και να σκάφτεστε υγιείς,και ευτυχείς σκέψεις.
Ένα δυσλειτουργικό νευρικό σύστημα θα προκαλέσει το τσάκρας / τους ενδοκρινείς αδένες μας να μην λειτουργούν σωστά. Ως εκ τούτου Κουνταλίνι και τα τσάρκα σας θα καταστραφούν, και έτσι αρρωσταίνεις και νοσείς Τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.
Επιπλέον, θα είναι αδύνατο να γίνει φωτιζόμενο χωρίς να λειτουργεί σωστά kundalinis (κεντρικό νευρικό σύστημα) και τα τσάκρας (ενδοκρινείς αδένες).
Και το φως σας θα γίνει σκοτάδι, και θα σας αφήσει πρόωρα αυτό τον κοσμο!

by Moe!





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις