ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ-”Καμμένε είσαι προδότης και ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ των λαθραίων!”-ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ από Κασιδιάρη και Παππά στον ΥΠ ΕΘ-ΤΟΥΣ ΑΠΕΒΑΛΑΝ

KAMMENSOSFD


Χρειάστηκε η επέμβαση της ασφάλειας του κοινοβουλίου για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. 
Κακός χαμός και πανικός πριν από λίγη ώρα στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Κόλαση επικράτησε στη Βουλή όταν βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποκάλεσαν «προδότες» και «φιλιππινέζες των μεταναστών» τον Πάνο Καμμένο και τους επιτελείς των Ενόπλων Δυνάμεων που
τον συνόδευαν.
Με άγριες διαθέσεις εμφανίστηκε στην επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, η Χρυσή Αυγή με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της ασφάλειας του κοινοβουλίου για να την αποβάλουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Παππάς και ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλεσαν «προδότες» και «φιλιππινέζες των μεταναστών» τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο και τους επιτελείς των Ενόπλων Δυνάμεων που τον συνόδευαν. Οι ίδιες πηγές, μάλιστα, αναφέρουν ότι την ώρα της τοποθέτησής του τραβούσαν βίντεο με το κινητό τους τηλέφωνο, όπως σημειώνουν οι πηγές του ρεπορτάζ και οι πληροφορίες ειδησιογραφικού πρακτορείου. Η συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής προκάλεσε την αντίδραση των υπολοίπων μελών της Επιτροπής, τα οποία ψήφισαν ομόφωνα την ενεργοποίηση του άρθρου 81 του Κανονισμού Λειτουργίας του Σώματος για την αποβολή τους.
Τελικά, χρειάστηκε η επέμβαση του φρουράρχου, ο οποίος κοινοποίησε την ομόφωνη απόφαση στους δύο βουλευτές και τους ζήτησε να αποχωρήσουν, όπως και έκαναν.
Η συνεδρίαση είναι κλειστή λόγω της κρισιμότητας του ζητήματος.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις