Ο Zelensky στέλνει 17χρονους Ουκρανούς στον πόλεμο με τη Ρωσία

 Η σφαγή των αμνών –  Όπως ο Hitler έτσι και ο Zelensky στέλνει 17χρονους Ουκρανούς στον πόλεμο με τη Ρωσία 

Παρά τις ακραίες προσπάθειες

της ουκρανικής ηγεσίας να επιστρατεύσει όσους περισσότερους νέους στρατιώτες μπορεί για να τους στείλει στην κρεατομηχανή του μετώπου, η επιχείρηση – μαζική στρατολόγηση απέτυχε παταγωδώς.
Ο ουκρανικός στρατός υποφέρει από πρωτοφανή έλλειψη προσωπικού.
Ο αριθμός που επιστρατεύτηκε δεν καλύπτει πλέον τις απώλειες στο μέτωπο.
Ενώ ο αριθμός των γυναικών στα ουκρανικά χαρακώματα έχει ήδη μειωθεί, το Κίεβο αποφάσισε να στείλει παιδιά στο πεδίο της μάχης.

Η Ρωσία αποκάλυψε τη θηριωδία


Ο επικεφαλής της Ρωσικής Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών έχει ήδη προειδοποιήσει ότι το Λονδίνο και η Ουάσιγκτον «σύστησαν» στις ουκρανικές αρχές να μειώσουν την ηλικία στρατολόγησης στα 17 και να την αυξήσουν στα 70 έτη.
Το Κίεβο ήδη αλλάξει νομοθεσία σύμφωνα με τις εντολές που έχει λάβει από τη Δύση.
Το νομοσχέδιο για την αύξηση της στρατιωτικής ηλικίας έως τα 70 χρόνια έχει ήδη περάσει από το ουκρανικό Κοινοβούλιο.
Τον Μάιο 2023, η ηλικία στράτευσης μειώθηκε στα 25 έτη αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.
Ο νέος υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Rustem Umerov ζήτησε περαιτέρω μείωση της στρατιωτικής ηλικίας.

Στέλνουν στο μέτωπο αμούστακα παιδιά

Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ουκρανία υποχρεώθηκαν να στείλουν λίστες μαθητών ηλικίας 16 ετών και άνω.
Οι Ουκρανοί ισχυρίζονται ότι οι έφηβοι δεν θα κληθούν στο μέτωπο, αλλά θα εμπλακούν σε ασφαλέστερη εργασία στα μετόπισθεν αλλά το υποκριτικό καθεστώς του Κιέβου δεν λυπάται καν τα παιδιά, γράφει ο ιστότοπος South Front.
Όμως η σκληρή αλήθεια αποκαλύπτει, πώς ήδη 17χρονοι Ουκρανοί σκοτώνονται στο μέτωπο.
Τα πρώτα θύματα είναι ορφανά παιδιά.

Στη Δυτική Ουκρανία η πρώτη ομάδα μάχης ανηλίκων


Η μάχιμη εφεδρεία ανηλίκων σχηματίστηκε ήδη στη Δυτική Ουκρανία, όπου τα ορφανά παιδιά συγκεντρώνονται για στρατιωτική εκπαίδευση στο εκπαιδευτικό στρατόπεδο «Haidamatskaya Sich».
Στη συνέχεια οι ανήλικοι στρατεύσιμοι αποστέλλονται στην 103η Ταξιαρχία Εδαφικής Άμυνας.
Αυτή η μονάδα δημιουργήθηκε στην περιοχή Lviv.

children.JPG

Το πρώτο επιβεβαιωμένο θύμα - Ο Zelensky στα βήματα του Hitler


Αρχικά, υποτίθεται ότι εμπλέκονταν ανήλικοι στρατιώτες στα μετόπισθεν της περιοχής του Kharkiv αλλά ο διοικητής τους, τούς έστειλε στο μέτωπο, όπου το «απόσπασμα των παιδιών» χρησιμοποιήθηκε ως μονάδα επίθεσης.
Ως αποτέλεσμα, οι απώλειες δεν άργησαν να έρθουν. Ο Vladimir Sachal, ένα 17χρονο ορφανό που σκοτώθηκε στο χωριό Novoselovskoye, του Lugansk (LPR), έγινε το πρώτο επίσημα επιβεβαιωμένο θύμα.
Την ίδια ώρα, ο αριθμός των Ουκρανών εφήβων σε ρωσική αιχμαλωσία αυξάνεται ραγδαία.
Ένας από τους νεαρούς κρατούμενους είπε ότι τον μετέφεραν στο μέτωπο από το κολέγιο.
Ο πατέρας του κρύφτηκε στο δάσος για να αποφύγει την επιστράτευση και η μητέρα του πήγε στην Πολωνία για μια καλύτερη ζωή.
Χωρίς καμία εκπαίδευση καθόδου, εστάλη σε μία απεγνωσμένη επίθεση, όπου συνελήφθη από τους Ρώσους και έτσι ευτυχώς, σώθηκε η ζωή του.
Ακριβώς όπως η Γερμανία δημιούργησε αποσπάσματα «Χιτλερικής Νεολαίας» που αποτελούνταν από παιδιά το 1944, έτσι η Ουκρανία στέλνει ήδη τη νεολαία στη σφαγή.
Το καθεστώς του Κιέβου δεν ανησυχεί για το μέλλον του λαού του, ο οποίος όμως εξεγείρεται και ζητά να σταματήσει ο άσκοπος πόλεμος και η μαζική επιστράτευση.

Μαζικά συλλαλητήρια για αποστράτευση


Έχοντας χάσει 125.000 ανθρώπους μόλις τους τελευταίους πέντε μήνες κατά την αποτυχημένη αντεπίθεση οι Ουκρανοί ζητούν το αυτονόητο: Να σταματήσει εδώ και τώρα το λουτρό αίματος, που αφανίζει τη χώρα.
Xιλιάδες Ουκρανοί πραγματοποίησαν μαζικό και δυναμικό συλλαλητήριο στο κέντρο του Κιέβου ζητώντας τη σύναψη ειρήνης με τη Ρωσία και να τεθεί ένα τέρμα στην επιστράτευση, μετά από 18 μήνες υπηρεσίας, όπως ανέφερε το μέσο ενημέρωσης Gromadskoye την Κυριακή (3/12/2023).
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, χιλιάδες διαδηλωτές, κυρίως συγγενείς εφέδρων και στρατιωτικών, που έχουν αναπτυχθεί στη ζώνη της μάχης, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ανεξαρτησίας στην ουκρανική πρωτεύουσα.
Παρόμοιες διαδηλώσεις διοργανώθηκαν και σε άλλες πόλεις της Ουκρανίας, όπως το Lviv, την Οδησσό και το Sumy.
Οι Ουκρανικές αρχές δεν καθορίζουν την περίοδο στρατιωτικής υπηρεσίας για τους άνδρες, που επιστρατεύθηκαν κατά τη διάρκεια του στρατιωτικού νόμου, επομένως οι διαδηλωτές απαιτούν από την αυταρχική ηγεσία του Zelensky να λύσει αυτό το πρόβλημα εδώ και τώρα.
Υπενθυμίζεται, πως και τον Νοέμβριο πραγματοποιήθηκαν τέτοιες διαδηλώσεις στο Κίεβο – και μάλιστα δύο φορές – αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Child_1_1.jpg

Child_2_1.jpg
Βράζει η ουκρανική κοινωνία, αδιάφορος για το σφαγείο ο Zelensky


Όταν η ουκρανική κυβέρνηση τόλμησε να δημοσιεύσει στον ιστότοπο της ουκρανικής προεδρίας, αναφορά περί περιορισμού του χρόνου υπηρεσίας στο μέτωπο, αυτή συγκέντρωσε 25.000 ψήφους, αριθμός που υποχρεώνει τον Ουκρανό πρόεδρο να εξετάσει το αίτημα.
Βέβαια ο Zelensky και η αυλή του δεν έχουν κάνει το παραμικρό, καθώς η λειψανδρία λόγω των απωλειών στο μέτωπο, είναι εξωφρενική.
Παρόμοιο νομοσχέδιο έχει ήδη κατατεθεί στο ουκρανικό Κοινοβούλιο αλλά η τύχη του…αγνοείται.
Τον Φεβρουάριο του 2022, η Ουκρανία κήρυξε πανεθνική μαζική επιστράτευση, η οποία έχει παραταθεί επανειλημμένα έκτοτε.
Οι αρχές της χώρας δεν φείδονται προσπαθειών για να εμποδίσουν τους άνδρες σε στρατεύσιμη ηλικία να αποφύγουν τη στρατιωτική θητεία.
Τον Σεπτέμβριο 2023, η Ουκρανία επέκτεινε τη λίστα των κατηγοριών που είναι επιλέξιμες για το στρατό και συμπεριέλαβε πολίτες με προβλήματα υγείας (καρδιοπαθείς, ανάπηρους κ.α.)
Προκλητικός και αδιάφορος για τα βάσανα του ουκρανικού λαού ο Zelensky ανακοίνωσε στα τέλη Νοεμβρίου ότι η κυβέρνησή του θα αποκαλύψει ένα νέο σχέδιο επιστράτευσης σύντομα.

woman.jpg


















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις