Η “τρυπημένη” Δήμαρχος του Μόντρεαλ Βαλερί Πλάντε καταρρέει στη μέση της ομιλίας της

 

Τα παγκόσμια μέσα

ενημέρωσης απαθανάτισαν τη στιγμή της Τρίτης όταν η δήμαρχος του Μόντρεαλ του Καναδά, Βαλέρι Πλάντε, κατέρρευσε ξαφνικά στα μισά της συνέντευξης Τύπου. Επίσης στο άρθρο έχουμε αρκετά βίντεο με καταρρεύσεις επωνύμων δημόσια μπροστά στις κάμερες…

Η Plante απαντούσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σε μια συνέντευξη Τύπου όταν σταμάτησε δραματικά στη μέση της πρότασης, κοίταξε ανέκφραστα και στη συνέχεια έπεσε στο πάτωμα πίσω από την εξέδρα.

 

 

 Η δήμαρχος του Μόντρεαλ υπέστη δυσφορία κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου και, ευτυχώς, βρίσκεται εκτός κινδύνου. Θα λάβει όλη την απαιτούμενη ιατρική υποστήριξη και σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας», ανέφερε ο λογαριασμός του δημάρχου σε  X post  μετά το περιστατικό.

Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό ήταν μεταξύ πολλών πολιτικών που  ευχήθηκαν  ταχεία ανάρρωση στην Πλάντε και η δήμαρχος  είπε  ότι θα μειώσει τις καθημερινές της δραστηριότητες ως προληπτικό μέτρο.

Η απροσδόκητη κατάρρευση του δημάρχου θυμίζει σίγουρα τα δεκάδες βίντεο που δείχνουν ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων πολλών αθλητών και διασκεδαστών, να λιποθυμούν ξαφνικά εν μέσω της κυκλοφορίας του εμβολίου για τον Covid-19, με το τρύπημα να είναι ύποπτο πίσω από τις ανησυχητικές λιποθυμίες.

 

 

 

Η Plante έχει προφανώς λάβει τουλάχιστον τρία τρυπήματα, το πρώτο είναι το εμβόλιο του AstraZeneca – το οποίο οι κυβερνήσεις των καναδικών επαρχιών της Αλμπέρτα και του Οντάριο ανέστειλαν το 2021 επικαλούμενοι κινδύνους θρόμβων αίματος. Για το δεύτερο εμβόλιο της για τον Covid-19, έλαβε εμβόλιο Pfizer.

Ενώ η Plante έλαβε δύο δόσεις το 2021 τον Απρίλιο και τον Ιούνιο αντίστοιχα, αργότερα  βρέθηκε θετική στον Covid  τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Παρά τα δύο προηγούμενα εμβόλια που απέτυχαν να αποτρέψουν την ασθένεια, έκανε μια τρίτη ένεση τον επόμενο μήνα τον Ιανουάριο του 2022.

Θα μπορούσαν τα τρία τρυπήματα που έλαβε η Πλάντε να της κόστισαν;;; Τα λόγια λοιπόν είναι περιττά και τα συμπεράσματα δικά σας…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. 386 τοις εκατό έχουν αυξηθεί εντός του τρέχοντος έτους οι κλήσεις εκτάκτου ανάγκης mayday από πιλότους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις