Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνα 
 
Όταν ο Δίας έπλασε τους ανθρώπους, έβαλε μέσα τους διάφορες αρετές και ευαισθησίες. Ύστερα είδε ότι ξέχασε την ντροπή αλλά δεν ήξερε απο ποιο σημείο να την βάλει μέσα στον άνθρωπο. Τότε πρόσταξε τη ντροπή (προσωποποιημένη) να μπει στον άνθρωπο από τον πρωκτό του. Η Ντροπή δεν το δεχόταν, προέβαλε αντιρρήσεις και δυσανασχετούσε. Αναστέναξε η ντροπή, δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, "εντάξει" είπε, "θα μπω, αλλά με μια συμφωνία: αν μετά από εμένα μπει από την ίδια τρύπα κάτι άλλο, και προπάντων αν μπει ερωτικό όργανο, εγώ θα φύγω από εκείνον τον άνθρωπο!". Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, συμβαίνει έκτοτε όλοι οι κίναιδοι (ομοφυλόφιλοι) να είναι ξεδιάντροποι (χάνει δηλαδή για πάντα την αίσθηση της ντροπής). Τούτο τον μύθο ταιριάζει να τον χρησιμοποιούμε για έναν άνδρα που ζεί μια ζωή γεμάτη χυδαίες απολαύσεις και έχει έλλειψη ηθικού φραγμού. Αἰσώπου Μῦθοι (διδακτικός μύθος 54) Ζεὺς καὶ αἰσχύνη  
 
Ωχ ομοφοβικοί και ρατσιστές οι Αρχαίοι Έλληνες. Κατά τ'άλλα έκαναν αίσχη και όργια και ήταν ομοφυλόφιλοι. Εντάξει όσοι με διαβάζετε καιρό έχετε δει να καταρρίπτω αυτά τα αβάσιμα ψέματα συνεχώς μέσα απο τα πρωτότυπα αρχαία κείμενα δε σας κάνει εντύπωση. 
 
Είναι άραγε δυνατόν, να υπάρχει αυτός ο διδακτικός μύθος όπου γίνεται κάτι τέτοιο με τον Δία και ταυτόχρονα να σας λένε πως ο Αλέξανδρος ή ο Σωκράτης ήταν κίναιδοι ανοιχτά και μάλιστα ο Αλέξανδρος να τιμάει τον Δια ως πατέρα του; Προφανώς τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως προσπαθούν να σας πείσουν και αυτή η παραποίηση έχει ως στόχο την προώθηση συγκεκριμένης ατζέντας μέσα απο τον κόσμο της Αρχαίας Ελλάδος διότι η επιρροή του πολιτισμού μας είναι αδιανόητη και ας μη το καταλαβαίνετε. "Έλα μωρέ και στην αρχαία Ελλάδα γκέι ήταν οι φιλόσοφοι και ο Αλέξανδρος που έχεις πρότυπο βρε Ελληναρά". ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ
 
Μαύρα μεσάνυχτα έχετε οι περισσότεροι που μαθαίνετε ιστορία απο το LIFO και άλλες σελίδες που πληρώνονται για να παραποιούν την ιστορία λόγω συγκεκριμένης ατζέντας. Αν διαβάζατε και το αρχαίο Αττικό δίκαιο για την τότε δημοκρατία θα σας έπεφταν τα μαλλιά. Το έχω ξαναπεί, ούτε ένα 24ώρο δεν θ' αντέχατε στην αρχαία Αθήνα. Που να μαθαίνατε δηλαδή πως όσοι σήμερα έχουν δικαίωμα ψήφου τότε δεν περνούσαν ούτε απ'έξω. Και επειδή εγώ δεν είμαι παραποιητής της ιστορίας αλλά είμαι ερωτευμένος μαζί της και φίλος της, ορίστε και το αρχαίο κείμενο του μύθου  
 
 Αρχαίο κείμενο μύθου 
 
Ζεὺς πλάσας τοὺς ἀνθρώπους τὰς μὲν ἄλλας διαθέσεις αὐτοῖς ἐνέθηκε, μόνην δ’ ἐνθεῖναι τὴν αἰσχύνην ἐπελάθετο. Διὸ καὶ μὴ ἔχων πόθεν [ἂν] αὐτὴν εἰσαγάγῃ, διὰ τοῦ ἀρχοῦ αὐτὴν εἰσελθεῖν ἐκέλευσεν. Ἡ δὲ τὸ μὲν πρῶτον ἀντέλεγεν ἀναξιοπαθοῦσα. Ἐπεὶ δὲ σφόδρα αὐτῇ ἐνέκειτο, ἔφη· «Ἀλλ’ ἔγωγε ἐπὶ ταύταις εἰσέρχομαι ταῖς ὁμολογίαις ὡς Ἔρως μὴ εἰσελεύσεται· ἂν δ’ εἰσέλθῃ, αὐτὴ ἐξελεύσομαι παραυτίκα.» Ἀπὸ δὴ τούτου συνέβη πάντας τοὺς πόρνους ἀναισχύντους εἶναι. Ὁ μῦθος δηλοῖ ὅτι τοὺς ὑπ’ ἔρωτος κατεχομένους ἀναισχύντους εἶναι συμβαίνει. 
 
(Το κείμενο είναι 100% πραγματικό και υπάρχει επίσημα στα κείμενα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας. Είναι απόδειξη της άποψης των Ελλήνων περί ομοφυλοφιλίας στην Αρχαία Ελλάδα. )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Γιατί οι παλιότεροι Έλληνες λέγανε ότι κομμουνιστής και φουστης είναι το ίδιο πράγμα;
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΧΑΖΑΡΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗ (ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΒΑΣΊΑ ΝΟΜΙΜΗ) ΚΑΙ ΓΈΛΑΣΑ!

    ΕΙΔΗΣΗ ΦΡΕΣΚΙΑ ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΑ:ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΚΑΙΥ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΣΑΟΥΝΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.
    Η ΧΩΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΏΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΟΛΩΝΑ (ΣΟΦΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΑΠΥΡΟΣ ΛΑΡΟΥΣ Ο ΒΛΟΝΤΥΑ)ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΊΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ,ΤΟΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΌ ΠΑΙΔΙΏΝ ΣΤΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΩΝ ΧΑΡΟΠΩΝ,ΕΝΩ Η ΓΡΙΑ ΜΑΓΙΣΣΑ ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΆ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΑΚΗΣ ΓΥΙΟΣ ΤΗΣ ΤΗΝ LGBTQ AGENDA KAI ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΣΊΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΑΝΩΜΑΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ.

    ΣΤΗΝ ΦΏΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΓΕΡΝΩΝΤΑΣ Η ΟΒΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ,ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΣΧΗΜΗ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ,ΕΝΑΣ ΘΗΛΥΚΟΣ ΦΡΕΝΤΥ ΚΡΟΥΓΚΕΡ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΉ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΈΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΛΩΧ,ΓΙΑΤΙ ΞΈΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝ ΠΟΥ ΧΥΝΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ,Η ΈΧΙΔΝΑ.

    ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΩΤΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΜΑΡΕΒΟΦΣΚΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ;
    ΟΥΤΕ Ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΊΑΣ ΤΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΚΑΙΡΙΔΗ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ SAGRADA FAMILIA DI GRECIA ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΟΝΤΑ ΥΙΟΝ ΤΟΥΣ.

    ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ Η ΓΡΙΑ ΜΑΤΖΙΚΑ ΝΤΕ ΣΠΕΛ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΟΚΛΩΝΗ=ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΚΑΙΥ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ,ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΤΡΕΛΛΟΛΕΣΒΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΦΟΥΣΤΑ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΦΆΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΠΑΤΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΊΑΣ.

    ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΩΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ανθρωποι ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΔΕΙΛΟΙ,ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΙ,ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΚΑΙ ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΕΣ ΚΑΘ' ΕΞΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑΝ.
    ΑΝ ΔΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΎΡΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ;ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ!
    ΔΕΝ ΘΑ'ΘΕΛΕΣ ΝΑ'ΣΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΕ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΣΕ ΓΚΡΕΜΌ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ.....

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις