Στρατιωτικές επιδρομές σε βιοεργαστηρια στη Μοντάνα

 

Οι δυνάμεις των Λευκων Καπέλων

εισέβαλαν την Πέμπτη σε βιοεργαστήριο του Deep State στη Μοντάνα, όπου υπάλληλοι του NIH δοκίμαζαν επικινδυνα παθογόνα σε ανθρώπινα υποκείμενα, δήλωσε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Ενεργώντας βάσει αξιόπιστων πληροφοριών που παρείχε ένας Ρεπουμπλικανός νομοθέτης, ο στρατηγός Σμιθ κινητοποίησε μια διμοιρία αναγνώρισης Πεζοναυτών και στρατιώτες από την 48η Χημική Ταξιαρχία του Στρατού για να επιτηρήσουν τα Εργαστήρια Rocky Mountain του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας —μια εγκατάσταση βιολογικού επιπέδου 4— στα αγροτικά περίχωρα του Χάμιλτον. Μοντάνα.

Ο πληροφοριοδότης είπε στο γραφείο του στρατηγού ότι είχε δει υπαλλήλους του NIH να συνοδεύουν ένα λεωφορείο με «υπνωτισμένους άστεγους» στην ασφαλή περιοχή. Υπέθεσε ότι οι επιβάτες ήταν άστεγοι επειδή ήταν ακάθαρτοι και απεριποίητοι και φορούσαν κουρελιασμένα ρούχα. Και από τη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους μέσα στο περίεργο λημέρι, δεν βγήκαν ποτέ.

«Είδαμε τα πλάνα, απόκοσμα, σουρεαλιστικά. Έμοιαζαν σαν να ήταν σε έκσταση, ίσως ναρκωμένοι. Το NIH τους οδήγησε από το λεωφορείο μέσα και με αποκάλεσε τρελό, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν πραγματικά εκεί πρόθυμα. Έτσι, το άτομο που πήρε το βίντεο, παρακολουθούσε το εργαστήριο για μια εβδομάδα και λέει ότι δεν εφυγαν ποτέ», είπε η πηγή μας.

Πρόσθεσε ότι ο στρατηγός Σμιθ έδειξε το βίντεο στο συμβούλιο και μαζί επινόησαν ένα σχέδιο για να διεισδύσουν σε αυτό που οι κάτοικοι της Μοντάνα έχουν ονομάσει «Καμπ Θάνατος». Ο βομβαρδισμός του μέχρι την περιφραξη ήταν ανέφικτος, γιατί το σκιερό εργαστήριο περιείχε λοιμώδη μικρόβια που, αν ξέφευγαν, θα αποδεκάτιζαν τον Χάμιλτον, όλη τη Μοντάνα και όχι μόνο. Ευλογιά. Έμπολα. Marburg. Και ό,τι άλλες πληγές είχαν επινοήσει κρυφά τα απαίσια μυαλά του NIH. Είχαν σκεφτεί για λίγο να ρίξουν ένα θερμοβαρικό όπλο -το οποίο ο Πούτιν ανέπτυξε επιτυχώς εναντίον των Western Biolabs στην Ουκρανία- αλλά αποφάσισαν ότι το προκύπτον κύμα πίεσης και η έκρηξη θα προκαλούσαν υπερβολική παράπλευρη ζημιά.

«Η ιδέα απορρίφθηκε γρήγορα, αλλά, ξέρετε, θα έκανε τη χάρη στη χώρα. Και όσο για τα θύματα μέσα, αν ήταν ακόμα ζωντανά, μάλλον δεν θα ήθελαν να είναι. Παρά όσα ξέραμε, το NIH θα μπορούσε να προσπαθούσε να βγάλει ένα σωρό ιους στους δρόμους και μετά τι θα συνέβαινε. Τίποτα καλό δεν βγήκε ποτέ από αυτό το εργαστήριο. Ήταν ένα μέρος του κακού», είπε η πηγή μας.

Τα εργαστήρια Rocky Mountain είχαν τεθεί υπό έλεγχο στο παρελθόν. Το 2018, το NIH, υπό την επίβλεψη του αείμνηστου Δρ Anthony Fauci, πειραματίστηκε με έναν κορονοϊό που μοιάζει με SARS για να δει αν θα μολύνει νυχτερίδες. Έχει επίσης υποστηριχθεί ότι η νόσος του Lyme δημιουργήθηκε στο εργαστήριο της Montanna.

«Ήταν καιρός να θέσουμε οριστικά εκτός λειτουργίας αυτό το μέρος», είπε η πηγή μας.

Εξήγησε ότι η ειδική ομάδα του στρατηγού Σμιθ έφτασε στο Χάμιλτον το πρωί της Πέμπτης και έστησε επιτήρηση μεγάλης εμβέλειας στον χώρο. Αμέσως είδαν κάτι απροσδόκητο, κάτι που δεν φαίνεται στα πλάνα του βίντεο. Το μέρος ηταν γεματο με ένοπλους πράκτορες της FEMA που περιπολούσαν την περίμετρο των κτιρίων και έλεγχαν περιοδικά τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων στο πάρκινγκ. Οι Πεζοναύτες συγκέντρωσαν 20 ομοσπονδιακούς , υποδηλώνοντας ότι η FEMA και το NIH, και οι δύο ιστορικά αυτόνομες υπηρεσίες, είχαν συνδεθεί σε μια ανίερη συμμαχία.

«Η FEMA έθεσε εκεί το φάσμα μιας βίαιης αντιπαράθεσης. Το σχέδιο ήταν να μπούμε το βράδυ όταν θα υπήρχε χαλαρωση. Δεν υπήρχε καμία προσδοκία ότι το NIH θα αντιστεκόταν πολύ - οι τύποι είναι δειλοί», είπε η πηγή μας.

Οι Πεζοναύτες συνέχισαν να παρακολουθούν την τοποθεσία καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Μέχρι τις 10:00 μ.μ. Το ογδόντα τοις εκατό του πάρκινγκ είχε αδειάσει, αφήνοντας περίπου 40 από τους 400 καθημερινούς υπαλλήλους του NIH στα διάφορα κτίρια του συγκροτήματος και δεν θα ήταν όλοι, όπως γνώριζαν οι πεζοναύτες, μέσα στο κτίριο που στέγαζε τον θάλαμο βιοσυγκράτησης επιπέδου 4. Μια ώρα αργότερα, νέες δυνάμεις της FEMA αλλαζαν τους υπάρχοντες 20. Ωστόσο, εμφανίστηκαν μόνο 12 αντικαταστάτες.

«Προβληματικό αλλά όχι άλυτο», είπε η πηγή μας. «Οι πεζοναύτες είχαν σχεδιαγράμματα, σχηματικά σχέδια και γνώριζαν επίσης ότι οι κάμερες ασφαλείας ήταν παντού, οπότε δεν μπορούσαν να αρχίσουν να αναγνωριζονται από το FEMA χωρίς να το δει κάποιος σε μια οθόνη και να τηλεφωνήσει για βοήθεια. Ο στρατηγός Smith είναι μια τακτική ιδιοφυΐα. σχεδίαζε για όλα τα απρόβλεπτα».

Οι Πεζοναύτες στην αρχή απέφευγαν κρυφά τις περιπολίες της FEMA και τοποθέτησαν κινητά τηλέφωνα και παρεμβολές ραδιοφώνου γύρω από την περίμετρο, παρόλο που οι συσκευές, μόλις ενεργοποιηθούν, θα διέκοπταν ή θα καθιστούσαν άχρηστες τις επικοινωνίες τους. Η τεχνολογία θα μπλοκάρει επίσης το ασύρματο βίντεο του NIH.

Πριν ξεκινήσουν το σχέδιό τους, οι Πεζοναύτες κάλεσαν το γραφείο του στρατηγού Σμιθ για να εκφράσουν μια σημαντική ανησυχία: Τι θα γινόταν αν το NIH, συνειδητοποιώντας ότι δεχόταν επίθεση, ξεσφράγισε τις πόρτες αρνητικής πίεσης στο εργαστήριο BSL-4 και απελευθέρωσε τον Έμπολα. Στους Πεζοναύτες είπαν ότι οι ερευνητές του NIH δεν θα έβαζαν ποτέ σκόπιμα σε κίνδυνο τη ζωή τους, ακόμη και σε περίπτωση αντιπαράθεσης.

Η εισβολή άρχισε τα μεσάνυχτα. Πεζοναύτες σε επιτήρηση σκότωσαν τρεις περιπολίες δύο ατόμων, μειώνοντας στο μισό τους αριθμούς της FEMA. Οι εναπομείναντες ομοσπονδιακοί έπεσαν σε μάχες κοντά.

 «Έπρεπε να κινηθούν γρήγορα γιατί όποιος ήταν μέσα έπρεπε να αναρωτηθεί γιατί στο διάολο κόπηκε το βίντεο και τα τηλέφωνα δεν λειτουργούσαν», είπε η πηγή μας.

Καθώς ο ειδικός του CBRN στεκόταν στο παρασκήνιο, οι πεζοναύτες τοποθέτησαν μια διαμορφωμένη γόμωση C4 στη βιομετρικά σφραγισμένη πόρτα και την άνοιξαν και στη συνέχεια επιτέθηκαν με τουφέκια στραμμένα σε δύο ιδιωτικούς φρουρούς ασφαλείας που στέκονταν στο πέρασμά τους. Οι πεζοναύτες άνοιξαν τρύπες στα κεφάλια και στο στήθος των φρουρών.

Ένας άνδρας και μια γυναίκα με λευκά παλτά εργαστηρίου ήρθαν σε μια γωνία αλλά ξαφνικά σταμάτησαν όταν είδαν τη σφαγή και τους έξι πεζοναύτες να τους κλείνουν. Ο υπολοχαγός Πεζοναυτών άρπαξε τη γυναίκα και την ανάγκασε να γονατίσει.

«Δείξε μας πού βρίσκονται τα υποκείμενά σου», απαίτησε.

«Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς», είπε η γυναίκα.

«Λάθος απάντηση», είπε ο υπολοχαγός.

Πίεσε την κάννη του πιστολιού του στον κρόταφο της και πάτησε τη σκανδάλη. Αίμα και εγκεφαλική ύλη διέρρευσαν από το μικρό τραύμα εισόδου και πεταχτηκαν από το ανοιχτό τραύμα εξόδου στην αντίθετη πλευρά του κεφαλιού της.

«Ω, Θεέ μου, όχι, Ιησού Χριστέ, αυτό δεν συμβαίνει», είπε ο σύντροφός της, με το πιστόλι του υπολοχαγού στραμμένο τώρα στο μέτωπό του. «Ω, Θεέ μου, εντάξει, θα σου πω».

Ο άνδρας διηγήθηκε μια μακάβρια ιστορία στους πεζοναύτες. Το NIH είχε εκθέσει τους άστεγους σε μια μετάλλαξη αεροζόλ ευλογιάς-αιμορραγικού πυρετού. Με την πάροδο των ημερών, ανέπτυξαν πληγες και φλύκταινες που έσπασαν και τα όργανά τους έκλεισαν και αιμορραγούσαν από κάθε στόμιο στο σώμα τους.

«Καλά που μίλησες. Εσύ είσαι αυτός που μένει ζωντανός», είπε ο υπολοχαγός.

Εν τω μεταξύ, άλλοι πεζοναύτες πήγαιναν κτίριο σε κτίριο, δωμάτιο σε δωμάτιο, σχισμή σε σχισμή, εξολοθρεύοντας 34 υπαλλήλους του NIH. Χωρίς ερωτήσεις.

Με την ένωση ασφαλισμένη, οι ειδικοί του ΧΒΡΠ φόρεσαν προστατευτικό εξοπλισμό και ανέσυραν όλα τα παθογόνα BSL-4, τοποθετώντας τα σε αυτό που η πηγή μας αποκάλεσε «ασφαλές» χωρο για μεταφορά και ενδεχόμενη καταστροφή.

«Κατασχέσαμε δεκάδες υπολογιστές, τόνους χαρτιών. Οι πεζοναύτες κατεδάφισαν κάθε εξοπλισμό σε κάθε κτίριο μέχρι που δεν έμεινε τίποτα άλλο εκτός από συντρίμμια. Στη συνέχεια έστησαν παγίδες πριν φύγουν με τον κρατούμενο. Να είστε βέβαιοι, οι θανατηφόρες τοξίνες θα απορριφθούν με ασφάλεια και δεν αποτελούν πλέον απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες».

Ερωτηθεις να προσδιορίσει τις ηθικές συνέπειες του πυροβολισμού όχι μόνο μιας ανυπεράσπιστης γυναίκας αλλά και δεκάδων άοπλων υπαλλήλων, η πηγή είπε: «Ηθικά; Θέλεις να μιλήσουμε για ηθική; Αυτό είναι πόλεμος. Είναι ο εχθρός. Άντρας, γυναίκα - δεν έχει διαφορά».

Κλείνοντας, μοιράστηκε μια τελευταία πληροφορία: «Ο κρατούμενος λέει ότι η FEMA απήγαγε τους άστεγους στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο πριν από την επίσκεψη του Xi Jing. Η έρευνά μας είναι σε εξέλιξη».

 

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις