"ΠΑΡΤΕ ΚΕΡΙΑ.....ΦΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ...."

 

Πάμε να δούμε

τι λένε οι κλέφτες Βρετανοί υπουργοί που μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια και κρατάνε τα κλεμένα ελληνικά νοητικά δημιουργήματα όπως δεν τα έχει αναπτύξει κανένας άλλος ΝΟΥΣ. Αν είσαι κλέφτης έχεις μόνο το προσόν, ένα πλεονέκτητα να κλεβεις τις ιδέες των άλλων για να πάρεις ο ίδιος αξία. Η αξία σου να δεσμεύεις υποχρεωτικά και με μια έμφυτη βία του ισχυρού σε δύναμη αλλά ανίσχυρου σε πνεύμα!

Η αξία όμως δεν είναι στα μάρμαρα αλλά στις ιδέες, και οι ιδέες στην μήτρα είναι μόνο ελληνικές.

Do you understand? Παλιο Καραγκιόζη;

Πάμε παρακάτω στο θέμα μας. Οι κλέφτες, τους λένε να πάρουν φακούς, κεριά και ραδιόφωνα γιατί κάτι τους ετοιμάζουν ή κάτι ετοιμάζεται από επάνω.
Γνωρίζετε, ότι η ΒΟΗ-ΘΕΙΑ θα έρθει μόνο από επάνω, ή απο τους λίγους σε συνεργασία με την ΠΗΓΗ. Ότι δηλώνουν οι επαγγελματίες κλέφτες, ψεύτες και το κακό συναπάντημα είναι για πολύ χαρτί υγείας, αλλά τώρα βλέπουμε ότι μιλάνε σε κώδικα επειδή ο αστέρας έχει ανάψει και το κοκορέτσι δεν θα προλάβει να γευτεί από τον χασάπη.

Τι λέμε εμείς; Εμείς λέμε ότι η ιερή χώρα, η μοναδική χώρα με τους περισσότερους χυδαίους ανθέλληνες πράκτορες που μας κυβερνάνε, ο δούρειος ίππος, τελειώνει. Πάει και ο δούρειος και τα σημάδια είναι πολλά. Καλό είναι αν πέσει το ίντερνετ να έχετε προετοιμαστεί.

Εμείς βλέπουμε να πέφτει το ίντερνετ για να μπορέσουν να μας ελέγξουν με νέο και καλύτερο ίντερνετ που θα είναι όλα τα προσωπικά μας στοιχεία περασμένα και θα έχουμε δηλώσει πλήρη υποταγή στους εκπαιδευτές! Εκτός και αν ακούσουμε τη βοή-θεια από επάνω. Σας το γράφουμε εδώ και χρόνια ότι η βοή-θεια θα έρθει από επάνω πριν καν ανοίξει ο αστέρας το στόμα του και προειδοποιήσει τους μαύρους εγκληματίες ΟΛΩΝ των εξουσιών τι τους περιμένει!!!

Εδώ οι οδηγίες από τουυς κλέφτες των μαρμάρων μας:


breitbart.comΟι πολίτες πρέπει να έχουν κεριά, ραδιόφωνο μπαταρίας σε περίπτωση παγκόσμιας αστάθειας ή κυβερνοεπίθεσης λέει ο αναπληρωτής πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου

Οι απειλές για την ασφάλεια είναι «πιο πολυάριθμες, πιο περίπλοκες και εξελίσσονται» και οι άνθρωποι που είναι συνηθισμένοι σε έναν ψηφιακό κόσμο θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να επιβιώσουν σε έναν αναλογικό κόσμο, μεταξύ άλλων δημιουργώντας προσωπικές εστίες ανθεκτικότητας, δήλωσε το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η βρετανική κυβέρνηση έχει δημιουργήσει μια Διεύθυνση Ανθεκτικότητας και σύντομα θα δημιουργήσει έναν «ιστότοπο ανθεκτικότητας» για να ενημερώσει το κοινό πώς μπορούν να βελτιώσουν τις πιθανότητές τους να επιβιώσουν από παγκόσμιες εκδηλώσεις, μια άμεση επίθεση στις ψηφιακές συσκευές που λειτουργούν τον κόσμο μας ή ακόμα και το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας που τους εξουσιοδοτεί. Προειδοποιώντας ότι «μπορεί να συμβεί αύριο ένα από αυτά τα πράγματα», ο αρμόδιος για την ανθεκτικότητα υπουργός της βρετανικής κυβέρνησης και αναπληρωτής πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Όλιβερ Ντάουντεν, προειδοποίησε ότι «επειδή η κοινωνία έχει ψηφιοποιηθεί τόσο μαζικά», μπορεί να είναι λιγότερο ανθεκτική από τις προηγούμενες γενιές .

Ενώ η ακριβής συμβουλή δεν είχε ακόμη δημοσιευθεί, ο Ντάουντεν έκανε μια σειρά από παρατηρήσεις κατά την επίσκεψή του στο Πόρτον Ντάουν, το κυβερνητικό εργαστήριο πειραματικής πολεμικής έρευνας, δίνοντας κάποιες ενδείξεις ως προς την κατεύθυνση της σκέψης του. Καθιστώντας σαφές ότι πιστεύει ότι μια κατάσταση όπου η ψηφιακή υποδομή θα έπαυε να λειτουργεί αφήνοντας πολλούς χωρίς ρεύμα ή πρόσβαση σε πληροφορίες, ο υπουργός είπε: «Ο κόσμος έχει αλλάξει αγνώριστα και η κοινωνία μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ψηφιακή μας υποδομή. Η κυβέρνηση πρέπει να διασφαλίσει ότι είμαστε ανθεκτικοί σε αυτήν την ψηφιακή εποχή, διασφαλίζοντας ότι οι δομές μας το λαμβάνουν αυτό υπόψη, συμπεριλαμβανομένης της εξέτασης εκείνων των αναλογικών δυνατοτήτων που είναι λογικό να διατηρηθούν».

Ο Ντάουντεν μίλησε για ραδιόφωνο με μπαταρία, κεριά και φακό ως παραδείγματα βασικών αντικειμένων ανθεκτικότητας που δεν εξαρτώνται από σύνδεση στο Διαδίκτυο ή από το δίκτυο ρεύματος κατά τη διάρκεια μιας κρίσης. Είπε, αναφέρει η The Times: «[Συνέβαινε] ότι όλοι θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε ένα ραδιόφωνο FM που λειτουργεί με μπαταρία. Πόσοι άνθρωποι έχουν στην πραγματικότητα αυτό το είδος συσκευής επικοινωνίας που δεν εξαρτάται από την ψηφιακή και την ηλεκτρική; Τι θα κάναμε λοιπόν οι περισσότεροι από εμάς;»















ΠΗΓΗ

 

Σχόλια

  1. Η ΒΟΉΘΕΙΑ/ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΏΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΡΠΕΤΆ ΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΆ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΔΩΝ ΤΟΥ ΒΕΓΚΑ."ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΜΕ ΨΕΎΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΙΔΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ.ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΟΥΤΕ ΥΠΑΚΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΟΙ ΤΡΙΜΕΤΡΟΙ ΓΑΤΟΙ 320 ΚΙΛΩΝ".

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΒΟΛΉ ΑΦΟΥ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 31/12 ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΤΟΥ ΩΡΊΩΝΑ ΚΑΤΑΦΘΆΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΊΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΛΙΟΝΤΑΡΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΎΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΓΙΑΤΙ;
    ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΤΟΡΘΙΑΝΣ TOΥΣ ΛΕΟΝΤΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΟΥΤΉΞΟΥΝ ΠΕΡΙΟΧΈΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΊΑΣ ΤΟΥΣ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:ΕΓΙΝΕ ΜΑΧΗ ΟΠΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΓΑΤΟΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΎΕΣΑΙ ΠΟΤΕ ΓΚΡΙΖΟ ΩΡΙΩΝΟΣ.
    ΟΠΟΤΕ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΎΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΥΝΕΒΗ.ΕΞ ΟΥ ΚΙ ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΎΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.ΟΜΩΣ...

    ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΈΜΟΡΦΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΛΆΣΜΑΤΑ ΤΟΥ AVYON ,ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΜΗΝ ΦΟΒΆΣΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΟΥΝ.
    ΟΙ ΑΠΟΣΤΆΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΙΣΦΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ Γ. ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΤΡΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΤΟΥ Α DRACONIS EXOYN ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΓΕΎΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΩΝ ΛΕΌΝΤΩΝ....
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΑΝ ΜΥΡΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ.ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑΝΕ.

    ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ;
    ΚΑΘΊΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΆ ΚΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΠΩΣ Η ΡΩΣΣΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣΕ 50 ΈΘΝΗ.

    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΏΣ!
    ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑΝ ΑΠΟ ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΥΣ Η ΤΊΓΡΕΙΣ ΤΗΣ ΒΕΓΓΑΛΗΣ;

    APROPOS..
    MIAΣ ΚΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ...ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ

    KUNG FU MOVIES -SHAOLIN KUNG FU THE PIRATE RAID.

    16 ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ ΔΙΩΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΙΝΑ ΘΑ ΠΩ ΤΟΥΤΟ.
    ΑΝ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΚΑΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΣ ΕΚΤΕΛΈΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΈΣ ΚΙΝΈΖΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ/ΡΟΤΣΙΛΝΤΙΣΜΟ,ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΊΕΣ ΟΠΟΥ ΛΥΩΝΩ ΟΤΑΝ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΛΕΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΟΦΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΕΑ ΤΩΝ ΜΑΧΏΝ "AMITABHA".

    ΑΥΤΟ ΤΟ AMITABHA ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΊΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΥ,ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΆ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΟΝΈΣ ΤΩΝ ΣΑΟΛΙΝ ΞΑΝΆ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΡΙΤΑ=AMITABHA!




    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις