ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ

Εικόνα 

 Οταν η

αξιοπρεπεια σου ειναι αγνωστη λεξη....

Στη τελικη αν γουσταρεις να εισαι οσφυοκαμπτης για την παρτυ σου

καντο οσο θες....δεν με νοιαζει κιολας....

Εδω ομως εκπροσωπεις ενα Εθνος 

κι ο Ελληνικος λαος σου το απαγορευει....!!!






SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Εδω που τα λεμε ο τυπος εχει ουμπαλα εμφανή σε καθημερινη βαση....διεθνώς.
    Εμεις .... δεν ειμαστε εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΎΕΙ ΣΤΟ ΌΝΟΜΆ "ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΡΠΑΘΙΟΣ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΩΝ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΜΑΣΣΩΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ.
    ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΜΟΥΡΛΙΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΚΑΡΑΊΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΦΙΝΤΑΝ ΝΥΝ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΏΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ.ΟΧΙ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΉΣΕΙ ΟΝ CAMERA, ΘΑ ΓΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΥ ΑΝ ΤΟΥ ΓΝΕΨΕΙ Ο ΦΙΝΤΑΝ.
    ΤΟΝ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ,ΤΟΝ ΜΙΧΟ,ΤΟΝ ΚΟΚΛΩΝΗ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ....

    ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΛΉΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΚΟΥΣΟΥΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΙ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ.

    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΎΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ .

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα Συνωμοσιολόγε, ο Έλληνας είναι (τις περισσότερες φορές) και χριστιανός, έχει διδαχθεί και έχει μάθει να προσκυνάει. (Να λέμε και καμιά αλήθεια)
    (Κώστας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που να βρεθούν οι Ελληνες όταν μας αρχίζουν τον κάθε χρόνο με τον εορτασμό της περιτομής του Κυρίου και τον τελειώνουν με της οσίας Μελάνης, καλόγριας Ρώμης κι εγγονής του Θεοδοσίου του μεγάλου και αγίου, και όλες τις μέρες του εορτολογίου αφιερωμένες μόνο σε μισέλληνες χριστιανούς και ιουδαίους!
    365 μέρες γονατιστοί και με φοβέρα, χωρίς ν' αφήσουν οι εβραιόσποροι των Πρεσβειών και προξενείων της Θεοτόκου ούτε μια μέρα, έτσι για τα μάτια, για τις Χιλιάδες Ελληνικές μορφές που μαρτύρησαν για να υπάρχουμε εμείς σήμερα.
    Εάν η σταύρωσις του Ιησού Χριστού , πόσο μάλλον η γένησις, τιμάται όπως γνωρίζουμε, τότε ο μαρτυρικός θάνατος του Αθανασίου Διάκου ασύγκριτα πιο βάναυσος, όπως κι αναριθμήτων Ελλήνων στην Ιστορία, θα πρεπε να λατρεύεται τουλάχιστον όχι λιγότερο από τους αγίους,....αλλά αυτά δεν συνάδουν με την επίσημη ιουδαιοχριστιανική αγωγή μας της δουλείας, της φυγής, και της υποταγής.
    Εμείς και στους θεούς ορθοί μιλούμε, έλεγε ο Γέρος του Μωριά.
    Ουκ Ελληνικόν το προσκυνείν, έγραφε ο Κέλσος,.....αλλά κάποιοι μας επέβαλαν δια πυρός και σιδήρου τα ασθενικά και βλαβερά των νοσηρών σκηνοποιών, όπως:

    Πάσσα ψυχή εξουσσίαις υπερεχούσαις υποτασσέσθαι ού γαρ έστιν εξουσία ει μη υπό θεού αι δε ούσαι εξουσίαι υπό του θεού τεταγμέναι εισίν, ώστε ο αντιτασσόμενος τη εξουσία τη τού θεού διαταγήν ανθέστηκεν” (Παύλος προς ρωμ.) .......ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΑΠΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ!
    Αυτά τα ελάχιστα μόνο.

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά, Κοσμά!
      (Κώστας)

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Κοσμά , μη τα ισοπεδώνουμε όλα " για του Χριστού τη πίστη την αγία και της πατρίδας την ελευθερία" έλεγαν οι τιμημένοι αγωνιστές του 21 και με πίστη στον θεό, ενότητα και φιλοπατρία έγινε και το έπος του 40.
      Τώρα ποιός να εμπνεύσει τη νεολαία ?( συγγνώμη για το ξένο ερωτηματικό, αλλά δε μου βγάζει το ελληνικό). Οι σημερινοί ταγοί πολιτικοί, θρησκευτικοί, στρατιωτικοί , δικαστικοί, δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες είναι πουλημένοι στα ιερατεία της μασονίας και ταγμένοι στο χρήμα και στον Μαμωνά, η μεγάλη πλειοψηφία τουλάχιστον.

      Διαγραφή
  5. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗ Η ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ;;;
    ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΤΕΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ...
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ Η ΦΑΝΑΡΙΩΤΩΝ Η ΟΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στα συνομοσιολογικα ΜΟΝΟΝ θα ψαξεις για α ληθη α..
    Στα ΜΜΕ... ΟΛΑ ειναι ειναι υπο το πεπλο της ληθη ς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταρχάς να πω, οτι συμφωνώ απολυτα με τον ΔΠ 23:47
    Επιπλέον και ειδικά σε τοσο βρώμικους και σκοτεινούς καιρούς, η θρησκεία και η πίστη με "κρατάνε" από 'κει αντλώ δύναμη όπως και άλλοι. Προσκυνώ ναι, τα Θεια και φτυνω όσους προσκυνημένους σε ξένα συμφέροντα ξεπούλησαν και ξεπουλούν την Ελλάδα. Συγκρισεις Αγίων με ήρωες δεν θα έκανα ποτέ, γιατί και οι Αγωνιστές ήρωες πίστευαν στον Θεό και γονάτιζαν μπροστά του και στους Αγίους πριν τις μάχες που έδιναν και τον επικαλούνταν στα μαρτύρια τους. Χχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα συμφωνήσω με τον φίλο σχολιαστή Χχ και θα προσθέσω ότι οι ήρωες Αγωνιστές πολέμησαν τον εχθρό της πατρίδος, οι Άγιοι πολέμησαν τον μεγαλύτερο εχθρό του ανθρώπου, τον κακό εαυτό με τα πάθη. Μαχητές και οι μεν και οι δε, οι δεύτεροι όμως δια της προσευχής τους και της προσωπικής τους θυσίας, άρνηση της χαράς της γήινης ζωής, βοηθούν με έναν άλλον ξεχωριστό μυστικιστικό τρόπο που δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως στα μάτια των περισσότερων. Όλοι οι Έλληνες μαχητές, προσκυνούν από σεβασμό με εσωτερική παρακίνηση της καρδιάς τους Τον Ύψιστο και όχι επειδή είναι οσφυοκαμπτες τύπου Γεραπετριτη και λοιπών κοπρανοειδων.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις