Η JAG ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ ΤΟΥ CDC

 

Οι ερευνητές της JAG

του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ συνέλαβαν ακόμη έναν αξιωματούχο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, αυτή τη φορά συλλαμβάνοντας την Κάρεν Χάκερ, Διευθύντρια του Κέντρου για την Πρόληψη Χρονίων Νοσημάτων και την Προαγωγή της Υγείας (NCCDPHP), θέση που ανέλαβε τον Αύγουστο του 2019. Πηγή της JAG είπε ότι η Χάκερ είχε πρόσφατα συντάξει μια «ακαδημαϊκή εργασία» σχετικά με τη σημασία του «Έλεγχος πληθυσμού εν μέσω αναδυόμενων και συνεχιζόμενων πανδημιών». Σε αυτό, τόνισε την ανάγκη για υποχρεωτική ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου στις προεδρικές εκλογές του 2024, αναφέροντας την ανθεκτικότητα του SarsCov2, την αύξηση των κρουσμάτων πνευμονίας «Λευκης Πνευμονιας» στα παιδιά και τις ανεξήγητες εκρήξεις ηπατίτιδας, ιλαράς και μυκητιασικής μηνιγγίτιδας. Η χάκερ μοίρασε το μανιφέστο της σε όλο το CDC και σε αξιωματούχους του καθεστώτος Μπάιντεν, είπε η πηγή μας.

«Δεν εκφράζει γνώμη. Δούλευε πάνω σε μια ατζέντα. Πρότεινε μάλιστα οι ψηφοφόροι να αποδείξουν ότι είχαν λαβει ενισχυτικες δοσεις πριν τους επιτραπεί να εισέλθουν σε ένα εκλογικό τμήμα. Το χαρτί της, ή όπως θέλετε πείτε το, και εγώ το αποκαλώ απαίσια σκατά, συζητούσε ακόμη και τον ιατρικό περιορισμό. Ο ναύαρχος Κράνταλ διάβασε διεξοδικά το έγγραφο και βρήκε στοιχεία που να τεκμηριώνουν τις κατηγορίες για συνωμοσία για προδοσία, κατάχρηση εξουσίας και εξαπάτηση της χώρας», είπε η πηγή μας.

Οι ερευνητές, πρόσθεσε, εντόπισαν τη Χάκερ να φεύγει από το πολυτελές σπίτι της στο εύπορο προάστιο Buckhead της Ατλάντα το βράδυ της Παρασκευής και την πλησίασαν με στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης. Τους κοίταξε δύσπιστα, με ένα νευρικό υφος να ξεφεύγει από τα χείλη της. Κοίταξε σταθερά, νηφάλια και είπε: «Αυτό δεν μπορεί να είναι νόμιμο».

«Είναι νόμιμο», απάντησε ένας από τους ερευνητές, «και θα εκτιμούσαμε να μην αντισταθείς. Το μισούμε πραγματικά όταν εσείς οι άνθρωποι αντιστέκεστε ή τρέχετε. Έχεις όπλα ή μαχαίρια;»

Η χάκερ παραδέχτηκε ότι είχε ένα πιστόλι στην τσάντα της. Οι ερευνητές κατέσχεσαν τα υπάρχοντά της, της έβαλαν χειροπέδες και την οδήγησαν σε κέντρο επεξεργασίας στη Νότια Φλόριντα.

Μόλις πηγε εκεί, είπε η πηγή μας, η Χάκερ ήταν εκπληκτικά ομιλητική: Ισχυρίστηκε ότι είχε γράψει μόνο κομμάτια του χαρτιού και ότι η δεσποτική διευθύντρια του CDC, Mandy K. Cohen, η οποία ανέβηκε στην εξουσία μετά τον απαγχονισμό της Rochelle Walensky, είχε γράψει 40 από 64 σελίδες. Η ανάλυση της JAG επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό της Hacker. η σύνταξη της επιστολης συνδύαζε ανθρώπους συγγραφείς και ChatGPT. Ωστόσο, η Χάκερ ενέκρινε, υπέγραψε και διέδωσε μια πρόταση που ξεκάθαρα αποσκοπούσε στην ανατροπή των εκλογών του 2024.

«Εδώ είναι το πρόβλημά σας: έχουμε εσάς, όχι την Κοέν. Εάν μπορείτε να μας οδηγήσετε κοντά της και ξέρουμε ότι δεν είναι στην Ατλάντα, ίσως μπορέσουμε να κάνουμε μια συμφωνία», είπε ένας ανακριτής στην Hacker.

Η Χάκερ είπε ότι Η Κοέν της έστειλε με email τις σελίδες, δίνοντάς της οδηγίες να ενσωματώσει και να υπογράψει τα ευρήματά της.

«Δεν έχω ιδέα πού είναι», είπε η Χάκερ στον ανακριτή της.

«Θέλετε να μάθετε γιατί υπάρχει η υπογραφή σας και της Κοέν όχι; Σε χαρακτήρισε αναλώσιμη, για να σε πετάξουν οταν δεν σε χρειαζονταν. Εάν δεν μπορείτε να μας βοηθήσετε με την Κοέν, δεν έχουμε τίποτα άλλο να συζητήσουμε αυτή τη στιγμή», είπε ο ανακριτής.

Η πηγή μας είπε ότι η Χάκερ θα έχει σύντομα ένα ταξίδι στο Γκουαντάναμο.

Η ιστοσελιδα  ζήτησε από την πηγή να σχολιάσει τη φαινομενικά ανεξήγητη στρατηγική σύλληψης της JAG: γιατί ξοδεύει χρόνο και πόρους επιδιώκοντας τη μεσαία διοίκηση, ενώ οι βασιλιάδες της αδικίας εξακολουθούν να προκαλούν τον όλεθρο και να καταστρεφουν τον πληθυσμό. Είπε ότι η ευκαιρία υπαγορεύει την ανορθόδοξη και απρόβλεπτη προσέγγιση της JAG για τη σύλληψη των Deep Staters που έχουν διαπράξει πράξεις προδοσίας κατά των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Όπως είμαι βέβαιος ότι έχετε ξανακούσει, πολλοί από αυτούς τους κακοποιούς, και είναι πραγματικά κακοί, κρύβονται σε όλο τον πλανήτη, από την Ουκρανία μέχρι την Ανταρκτική. Οι περισσότεροι δεν κάθονται περιμένοντας να τους συλλαβουμε. Ναι, εντείνουμε τις παγκόσμιες δραστηριότητες και αν ήταν επιλογή μου, θα ρίξαμε ένα MOAB στα κεντρικά γραφεία του CDC. Αλλά δεν μπορούμε απλώς να γινουμε ένας Βλαντιμίρ Πούτιν στις ΗΠΑ, τουλάχιστον οχι αυτή τη στιγμή», είπε.

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις