Δεκάδες Αμερικανοί στρατιώτες θέλουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ

 

Μια ετήσια έκθεση

του Πενταγώνου διαπίστωσε ότι ο εξτρεμισμός μεταξύ ορισμένων μελών του στρατού προκαλεί ανησυχία για τον αμερικανικό στρατό. Και για την κυβέρνηση βέβαια, που αντιμετωπίζει τα μύρια όσα προβλήματα στις μέρες μας… Στρατιωτικά, οικονομικά, κοινωνικά, σκάνδαλα του Μπάιντεν και άλλα πολλά…

Η έκθεση αποκάλυψε ότι 78 μέλη του στρατού ήταν ύποπτοι για υποστηρικτές της ανατροπής της κυβέρνησής τους… έδειξε επίσης ότι 44 μέλη του στρατού ήταν ύποπτοι για υποστήριξη ή εμπλοκή σε τρομοκρατία το περασμένο έτος.

Το RT αναφέρει: Συνολικά, οι 183 ισχυρισμοί για εξτρεμισμό σε όλους τους κλάδους του αμερικανικού στρατού σημείωσαν αύξηση 25% από το επίπεδο του προηγούμενου έτους.

Εκτός από τις περιπτώσεις στις οποίες το υπηρεσιακό προσωπικό φέρεται να υποστήριξε την επανάσταση ή υποστήριξε την τρομοκρατία, η μελέτη τεκμηρίωσε περιπτώσεις εγκληματικής δραστηριότητας συμμοριών, προώθηση εκτεταμένων διακρίσεων και συνηγορία ή εμπλοκή σε βία για την επίτευξη πολιτικών στόχων. Το Πεντάγωνο δημοσιοποιεί τα στοιχεία του για τον εξτρεμισμό στους αμερικανούς νομοθέτες από το 2021, τη χρονιά κατά την οποία ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του και άρχισε να διακηρύττει τις απειλές που προέρχονται από την τρομοκρατία της λευκής υπεροχής.

Υπό την ώθηση του Υπουργού Άμυνας Lloyd Austin για την εξάλειψη του εξτρεμισμού στον στρατό, το Πεντάγωνο εξέδωσε νέους κανόνες τον Δεκέμβριο του 2021, συμβουλεύοντας τα στρατεύματα για απαγορευμένες δραστηριότητες, που κυμαίνονται από την υποστήριξη της τρομοκρατίας έως την «συμπάθεια» των εξτρεμιστικών απόψεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Διέταξε επίσης αυστηρότερο έλεγχο κατά τη διαδικασία στρατολόγησης και τη δημιουργία μιας μονάδας έρευνας για τον εντοπισμό πιθανών εξτρεμιστών στις τάξεις.

Η καταστολή ήρθε τουλάχιστον εν μέρει ως απάντηση στις ανησυχίες που προέκυψαν από την εξέγερση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ τον Ιανουάριο του 2021, στην οποία δεκάδες στρατιωτικοί βετεράνοι και λίγοι εν ενεργεία στρατιώτες συμμετείχαν στην προσπάθεια να διαταραχθεί η πιστοποίηση του Κογκρέσου για τη νίκη του Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές.

Η τελευταία ετήσια επισκόπηση του εξτρεμισμού του Πενταγώνου διαπίστωσε ότι ο στρατός των ΗΠΑ είχε τις περισσότερες υποτιθέμενες υποθέσεις μεταξύ όλων των στρατιωτικών κλάδων, με καταγγελίες εναντίον 130 στρατιωτών. Η Πολεμική Αεροπορία είχε 29 περιπτώσεις, ενώ το Ναυτικό και το Σώμα Πεζοναυτών είχαν από δέκα. Πάνω από το 30% των συνολικών καταγγελιών ερευνήθηκαν και διαπιστώθηκε ότι ήταν αβάσιμες.

Βέβαια το τι συμβαίνει πράγματι με τον στρατό θα πρέπει κάποιος να το αναζητήσει στις τρεις εκτελεστικές διαταγές που υπέγραψε ο Τραμπ πριν αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο… Και τότε θα δείτε πολλά μυστικά και συγκρουόμενα συμφέροντα ανάμεσα στο ίδιο το Έθνος των ΗΠΑ και στην εταιρία που διοικεί τώρα την Ουάσιγκτον dc.. Και θα καταλάβετε γιατί ο Μπάιντεν δεν έχει πετάξει ποτέ με το προεδρικό αεροπλάνο, το AF-1!

Το άμεσο μέλλον των ΗΠΑ και κυρίως της κυβέρνησης του Μπάιντεν, κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα στην κυριολεξία και σύντομα θα έχουμε συγκλονιστικές εξελίξεις που θα επηρεάσουν όλον τον πλανήτη, οικονομικά αλλά και γεωπολιτικά.. Μείνετε συντονισμένοι..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις