Η Ισλανδία απαγορεύει τις ενέσεις mRNA κατά του Covid καθώς οι αιφνίδιοι θάνατοι εκτοξεύονται

 

Η κυβέρνηση της Ισλανδίας

έχει λάβει αποφασιστικά μέτρα και έχει απαγορεύσει τις ενέσεις mRNA στο νησί καθώς οι θάνατοι, τα εγκεφαλικά, οι θρόμβοι αίματος, οι ξαφνικές καρδιακές ανακοπές και άλλα «ανεξήγητα» προβλήματα υγείας συνεχίζουν να αυξάνονται σε όλο τον κόσμο, γράφει ο Frank Bergman.

Ένα συνέδριο με τίτλο «Αφήστε την Επιστήμη να μιλήσει» πραγματοποιήθηκε στην ισλανδική πρωτεύουσα Ρέικιαβικ στις αρχές Οκτωβρίου. Κύριο θέμα συζήτησης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν οι αρνητικές επιπτώσεις που έχουν οι ενέσεις mRNA του Covid στη δημόσια υγεία.

Οι ομιλητές στη διάσκεψη προειδοποίησαν επίσης για την αρπαγή εξουσίας του μη εκλεγμένου Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) των Ηνωμένων Εθνών. Η ερευνήτρια δημοσιογράφος Sasha Latypova ήταν μία από τις έξι ομιλητές στην εκδήλωση.

Δείτε εδώ το συνέδριο που δεν θα δείξουν ποτέ τα τσοντοκάναλα που θα σας δολοφονήσουν με τις ενέσεις ΦΟΛΑΣ-19:

 

Λίγες εβδομάδες μετά το συνέδριο, οι διοργανωτές του «Let the Science Speak» Latypova ανακοίνωσαν ότι η ισλανδική κυβέρνηση είχε ανακοινώσει την απάντησή της στον αυξανόμενο αριθμό θανάτων και ξαφνικών καρδιακών ανακοπών στον πληθυσμό.


Από αυτήν την εβδομάδα, τα εμβόλια COVID-19 δεν είναι πλέον διαθέσιμα στην Ισλανδία, αφού απαγορεύτηκαν από την κυβέρνηση. «Υπήρχαν περισσότερα από 200 άτομα σε μια κατάμεστη αίθουσα συσκέψεων [στην Ισλανδία] και άλλα 300 άτομα παρακολουθούσαν ζωντανά», είπε η Latypova γράφοντας για την εκδήλωση.

«Όλοι γνωρίζουν τους πάντες σε μια μικρή χώρα και μας είπαν ότι οι κορυφαίοι αξιωματούχοι είναι πλέον εξαιρετικά νευρικοί».

«Φαίνεται ότι, ως άμεσο αποτέλεσμα αυτής της δημόσιας εκδήλωσης, οι διοργανωτές έχουν τώρα προγραμματίσει μια επόμενη συνάντηση με το Υπουργείο Υγείας της Ισλανδίας», πρόσθεσε.

Η κυβέρνηση ενημέρωσε τον λαό της Ισλανδίας για την απαγόρευση σε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα στην ισλανδική εφημερίδα Morgunbladid.

Το άρθρο καταλήγει: «Το κοινό θα μπορεί να κάνει εμβόλιο κατά της γρίπης στο κέντρο υγείας την επόμενη εβδομάδα, αλλά όχι εμβολιασμό κατά του Covid αυτή τη στιγμή».

Ακολουθεί μια μετάφραση του άρθρου Morgunbladid με σχολιασμό που προστέθηκε από τη Latypova.

Μετάφραση του άρθρου Morgunbladid με [προστέθηκαν σχόλια]:

Σύμφωνα με τον Ragnheiður Óskar Erlendsdóttir, διευθυντή νοσηλευτικής στο Capital Health Service, έχει σημειωθεί μεγάλη αύξηση στις λοιμώξεις του αναπνευστικού το τελευταίο διάστημα. [Εθνικές υπηρεσίες υγείας που εξυπηρετούν ολόκληρη την πρωτεύουσα και τις κοντινές πόλεις].

«Παρατηρήσαμε σημαντική προσέλευση στη συμβουλευτική», λέει.

Είναι σαφές ότι ο Covid-19, μαζί με άλλες νόσους, είναι αρκετά διαδεδομένος στην κοινωνία.

«Τώρα ο Covid είναι ακριβώς όπως κάθε άλλη γρίπη, αλλά όπως και με κάθε άλλη γρίπη, θα ζητούσαμε από τους ανθρώπους να κάνουν ένα διάλειμμα όσο τα συμπτώματα είναι σοβαρά και να ασκούν την πρόληψη των λοιμώξεων».

[Στην προηγούμενη πρόταση είναι πανούκλα, εδώ είναι απλά μια γρίπη και θέλουμε απλώς να μείνετε σπίτι για να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της μαζικής δηλητηρίασης που προκαλέσαμε από «ασφαλή και αποτελεσματικά» ελιξήρια].

Από τις 18 Οκτωβρίου, οι εμβολιασμοί κατά του Covid και της γρίπης είναι διαθέσιμοι σε άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω και σε άτομα με υποκείμενα νοσήματα, αλλά σύμφωνα με τον Ragnheiður, η συμμετοχή ήταν μέτρια.

Το κοινό θα μπορεί να κάνει εμβόλιο κατά της γρίπης στο κέντρο υγείας την επόμενη εβδομάδα, αλλά όχι εμβολιασμό κατά του Covid αυτή τη στιγμή.

Τα νέα έρχονται καθώς η Ισλανδία, όπως και πολλές άλλες χώρες, αντιμετωπίζει αυξανόμενα ποσοστά θνησιμότητας λόγω απροσδόκητων αιφνιδίων θανάτων.

Το παρακάτω γράφημα δείχνει πώς συνέβη όλη η υπερβολική θνησιμότητα στην Ισλανδία μετά τη διάθεση των ενέσεων Covid στο κοινό και όχι κατά τη διάρκεια της πανδημίας:

Η Ισλανδία είναι μέχρι στιγμής η πρώτη χώρα που αναγνωρίζει το πρόβλημα των αιφνιδίων θανάτων και έχει αναλάβει δράση.

Ειδικοί σε χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Αυστραλίας, της Ιαπωνίας, της Γερμανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για αυτό το θέμα εδώ και αρκετό καιρό.

Ωστόσο, λίγα γίνονται για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Μένει να δούμε αν άλλες κυβερνήσεις θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της Ισλανδίας και θα αντιμετωπίσουν το ζήτημα κατά μέτωπο.

















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις