Ο "ψευτικος" Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Πάπας, ο Βασιλιάς της Αγγλίας και ο Αυτοκράτορας της Ιαπωνίας είναι έτοιμοι να πέσουν


 Ο κόσμος υφίσταται τις μεγαλύτερες αλλαγές τους τελευταιους αιώνες, αν όχι χιλιετίες. Όταν πέσει η σκόνη, ο "ψευτικος" Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Πάπας, ο Βασιλιάς της Αγγλίας και ο Αυτοκράτορας της Ιαπωνίας είναι πιθανό να απομακρυνθούν. Επίσης, οι τελευταίοι από τους σατανιστές θα κυνηγηθούν και θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και τα εναπομείναντα ελβετικά, ισραηλινά και αμερικανικά φρούρια τους θα υποστούν μια πτώση. Αυτό προβλέπουν ανώτερες πηγές της ασιατικής μυστικής εταιρείας.

Τα σημάδια αυτού είναι παντού. Την περασμένη εβδομάδα, για παράδειγμα, είδε ηγέτες από σχεδόν 200 χώρες και περίπου 100.000 αντιπροσώπους να συγκεντρώνονται στο Ντουμπάι για το COP 28 με δισκους επαιτείας στα χέρια τους. Η επικεφαλής της ΕΕ Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν έγραψε στο Twitter «Στη χρηματοδότηση για το κλίμα, πρέπει να περάσουμε από τα δισεκατομμύρια σε τρισεκατομμύρια». Ο βασιλιάς Κάρολος απαίτησε από τους φορολογούμενους σε όλο τον κόσμο να επιβαρυνθουν 5 τρισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο, προκειμένου να προωθηθεί η παγκοσμιοποιημένη ατζέντα του «Net Zero».

  

https://slaynews.com/news/king-charles-demands-5-trillion-advance-wefs-net-zero-agenda/

 Οι προσπάθειές τους να αρπάξουν «πράσινα» χρήματα από τις δυτικές χώρες έχουν ήδη οδηγήσει την επαρχία Αλμπέρτα του Καναδά σε ανοιχτή εξέγερση ενάντια στην κυβέρνηση πληρεξουσίου του Castrudeau .

 


 Όλα τα «πράσινα» χρήματα που κατάφεραν να πάρουν ήταν περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια, ή το 1/200 των 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων που υποσχέθηκαν κατά τη διάρκεια του πάρτι της Κίνας, Belt and Road, Οκτωβρίου.

Και αυτό απείχε πολύ από τα τρισεκατομμύρια δολάρια που περίμεναν πολλοί.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πριν σκοτωθεί, η βασίλισσα Ελισάβετ κατέληξε σε συμφωνία με τις ασιατικές μυστικές εταιρείες ότι αντί του δόλιου «ο άνθρακας προκαλεί υπερθέρμανση του πλανήτη», στόχος της ανθρωπότητας θα ήταν να αυξήσει την ποσότητα και την ποικιλία της ζωής, συμπεριλαμβανομένης της ανθρώπινης ζωής.

Ο διάδοχός της ως επικεφαλής της επιτροπής των 300 συμφωνεί. Είναι ένας Ευρωπαίος βασιλικός που δεν κατάγεται από τον Γουλιέλμο τον Κατακτητή. Αυτό το άτομο ισχυρίζεται ότι θα βγει στο χρηματιστήριο το νέο έτος.

Σε κάθε περίπτωση, όταν ο ψεύτικος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν συναντήθηκε με τον Κινέζο ηγέτη Σι Τζινπίνγκ στο Σαν Φρανσίσκο τον περασμένο μήνα, οι Ασιάτες είπαν στη Χαζαρική Μαφία Ροκφέλερ/Ρότσιλντ: «Έχουν περάσει 110 χρόνια [από την ίδρυση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ]. τώρα είναι η σειρά μας». Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο πληρεξούσιος του Ροκφέλερ, Άντονι Μπλίνκεν, φαινόταν τόσο φοβισμένος καθώς ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες.

Οι Ασιάτες και οι δυτικοί σύμμαχοί τους με τα λευκά καπέλα σχεδιάζουν να ανακοινώσουν ένα νέο σχέδιο πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων Ανατολή/Δύση/Βορρά/Νότο για να τερματιστεί η φτώχεια και να σταματήσει η περιβαλλοντική καταστροφή, πιθανότατα το 2024. Θα το ακολουθήσουν παίρνοντας όλα τα χρήματα που χρησιμοποιήθηκαν για πολέμους και δαπάνες για έναν νέο πόλεμο κατά της γήρανσης και του θανάτου.

Πρώτα όμως θα έρθουν κάποιες τεράστιες πολιτικές αλλαγές. Ενώ ο κόσμος έχει επικεντρωθεί στους πολέμους της Χαζαρικής μαφίας στην Ουκρανία και τη Γάζα, η Ανατολική Ασία έχει ξεκινήσει τις μεγαλύτερες πολιτικές αλλαγές από την πτώση του τελευταίου Ιάπωνα σογκούν και του τελευταίου Κινέζου Αυτοκράτορα.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

Σχόλια

  1. «Έχουν περάσει 110 χρόνια [από την ίδρυση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ]. τώρα είναι η σειρά μας».
    Ξεκάθαρα πράγματα και κι ας πανηγυρίσουμε το μέλλον που μας καρτερεί.
    Άλλωστε εξ Ανατολών τα στρατεύματα της τελικής κρίσης του Κυρίου, που τα αριθμεί κιόλας με ακρίβεια ο Αποκαλυπτής μέσω σεληνιακών μεταδόσεων:
    Είκοσι χιλιάδες μυριάδες (200.000.000), και με τον ιερό τους αριθμό 888, ο οποίος (συμπωματικά όμως) είναι κι ο λεξαριθμος του ΙΗΣΟΥΣ.
    Να χαιρόμαστε λοιπόν τους Δρακόσπορους "ηγέτες" και τα σατανικά ιερατεία της Δύσης, που μας οδήγησαν με τα ιουδαιοχριστιανικά τους δεσμά η έστω και με τις μαγκούρες του Μωησή στα στόματα της λερναίας Υδρας.
    Είναι γεγονός ότι το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό Συστημα (FDA), είχε κι αυτό την ημερομηνία του λήξεως, όπως κι όλα τα πρωτόκολλα τέτοιας αιμοδιψίας, γι αυτό και ο πανικός τους, κι όχι λόγω των όσων προσπαθούν να μας πείσουν.
    Εννενήντα εννέα Χρόνια (τρείς γενιές), ήταν αρκετά για την αφαίμαξη και την αρπαγή των τριών τουλάχιστον Ηπείρων από τα ακόρεστα ερπετά.
    Κι οι λαοί με το κουτί της Πανδώρας στο χέρι κρατώντας το σφικτά με την απέλπιδα ελπίδα μόνη της μέσα να σκούζει να την ελευθερώσουν για να βρεί τα αδέλφια της, που οι μυθοπλάστες μας καλά την είχαν κατατάξει στα δεινά.

    "Η ελπίδα είναι το χειρότερο κακό, γιατί παρατείνει τα βάσανα των ανθρώπων",
    φώναζε ο "φασίστας" Νιτσε, αλλά κι ο δικός μας Καζατζάκης το ίδιο μήνυμα δεν περνά στο επιτύμβιόν του;
    Ενδιαφέρον να γνωρίσουμε και τον Μαύρο Πάπα τελικά γιατί απ' ότι φαίνεται κάποια άτομα γνωρίζουν πολύ καλά και λειτουργούν συνειδησιακά.
    Μπορεί να είναι κι ένας από τους ιδιαιτέρους του.
    Μετά το 32:45-38:10 του βίντεο, για όσους δεν μπορούν να το δουν όλο.

    https://odysee.com/@Hate_Speech:3/SYNAGOGUE-OF-SATAN-EXPOSED-(JESUITS,-ZIONIST-KHAZARS---ROTHSCHILDS-EXPOSED):b

    Τα κακόμοιρα όντα, τι τα περιμένει!

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις