Αξιωματικοί "μαύρων καπέλων" παραδίδονται στη JAG

 

Έξι αξιωματικοί

των «Μαύρων Καπέλων» των Ενόπλων Δυνάμεων παραδόθηκαν στις αρχές της JAG το πρωί της Παρασκευής, δήλωσε μια πηγή από τα γραφεία της JAG στην Pensacola.

Οι αξιωματικοί -δύο αντισυνταγματάρχες, τρεις συνταγματάρχες και ένας στρατηγός- με ολόσωμες ενδυμασίες μπήκαν στο γραφείο του δικαστή του επιτελείου ναυτικού των ΗΠΑ, λέγοντας ότι δεν θα ακολουθούσαν πλέον τις εντολές του Λόιντ Όστιν και ζήτησαν συγγνώμη που ορκίστηκαν πίστη στον Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν τον Ιανουάριο 2021. Οι αξιωματικοί, που γνώριζαν ο ένας τον άλλον επαγγελματικά και επιπόλαια, είπαν στην JAG ότι είχαν περάσει εβδομάδες συζητώντας εάν θα εφαρμόσουν όρους και προϋποθέσεις για την παράδοσή τους, αλλά τελικά αποφάσισαν να παραδοθούν άνευ όρων, ελπίζοντας ότι τα Λευκα Καπελα θα τους προσφέρουν έλεος.

Αν και η JAG δεν έχει ακόμη διευκρινισει τις μονάδες των αξιωματικών, είπαν ότι οι ένοχοι κατείχαν θέσεις επιρροής σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις που ελέγχονται από τον Μπάιντεν στις Ηνωμένες Πολιτείες, με το καθένα με αρκετά στρατεύματα για να εμποδίσει τις επιχειρήσεις τωνΛευκων Καπέλων. Είχαν ορκιστεί πίστη στον Μπάιντεν επειδή, είπαν, πίστευαν ότι είχε κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του 2020 με ειλικρίνεια και είχαν πειστεί ότι ο Ντόναλντ Τζέι Τραμπ ήταν ένας εκδικητικός αρνητής των εκλογών. Ισχυρίστηκαν ότι ο Όστιν τρύπωσε αυτά τα ψέματα στο κεφάλι τους τα τελευταία τρία χρόνια, μειώνοντας την κρίση και την ικανότητά τους να διακρίνουν τα γεγονότα από τη μυθοπλασία και αναγκάζοντάς τους να διαδίδουν αναλήθειες στους υφισταμένους τους.

Τον Νοέμβριο, οι έξι είχαν προφανώς μια κάθαρση όταν ο Όστιν ρώτησε αν φοβούνταν να διατάξουν στρατεύματα υπό τις διαταγές τους για να επιβάλουν την αναπόφευκτη νίκη του Μπάιντεν το 2024.

«Σε ό,τι είπαν αυτοί οι προδότες, ο Όστιν είχε ιδιωτικές συνομιλίες με τους επικεφαλεις των Μαύρων Καπέλων, ελέγχοντας ξανά την πίστη τους. Ο Όστιν τους έλεγε ότι όταν κερδίσει ο Μπάιντεν, ο Τραμπ και οι υποστηρικτές του θα κάνουν μια εξέγερση σε όλη τη χώρα. Και ότι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να εντοπίσουν και να αφοπλίσουν τους εξεγερμένους πριν από τις εκλογές. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τους προδότες από το Γουότερταουν», είπε η πηγή μας.

Παρά την ιστορία τους και την κατηγορηματική παράδοσή τους, ο JAG περασε "τεστ αληθειας" κάθε αξιωματικό δύο φορές για να αποτρέψει την εξαπάτηση και την πιθανότητα να πέσουν θύμα μιας παγίδας Deep State. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι απάντησαν με ειλικρίνεια, ενισχύοντας την πεποίθηση της JAG ότι το Deep State σχεδιάζει να εξοπλίσει ευρέως τους πιστούς του στρατού και τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες κατά των πατριωτών Αμερικανών πολιτών.

Η πηγή μας είπε ότι οι έξι αξιωματικοι ζήτησαν αμνηστία και επιείκεια.

«Λοιπόν, δεν πήραν ακριβώς αυτό που ήθελαν», είπε η πηγή μας. «Αυτό που πήραν ήταν το καθεστώς του κρατούμενου και ένα μελλοντικό ταξίδι στο Γκουαντάναμο. Ακόμα κι αν το μετανιωσαν, είναι προδότες και πρέπει να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους».

Πρόσθεσε ότι τα Λευκα Καπελα πέρασαν τα τελευταία τρία χρόνια προβλέποντας την εξαπάτηση του Deep State και είναι έτοιμοι να διαφυλάξουν και να υποστηρίξουν την ακεραιότητα των εκλογών του 2024. Όλοι οι αξιωματικοί τους, είπε, έχουν υποστηρίξει την «φρουρά της ψήφου» του Προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ, η οποία ενθαρρύνει τους πατριώτες να παρακολουθούν τα εκλογικά τμήματα για άθλια δραστηριότητα.

«Το επικίνδυνο, αυταρχικό καθεστώς του Μπάιντεν θα ανατραπεί και ο Πρόεδρος Τραμπ θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του. Θα έχουμε καλούς Αμερικανούς να παρακολουθούν τη διαδικασια.Θα παρακολουθούμε απο κοντα. Και αν η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου, το EBS θα ηχήσει», είπε η πηγή μας. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις