ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΙΝ ΜΗΝΥΣΑΝ JP MORGAN KAI DEUTSCHE BANK


 Δύο γυναίκες που

κατηγόρησαν τον Τζέφρι Έπσταϊν (https://nypost.com/2022/11/09/exonerated-why-i-fought-to-clear-my-name-in-jeffrey-epstein-allegation/)

 για σεξουαλική κακοποίηση  μηνυσαν την JPMorgan και την Deutsche Bank με χωριστές αγωγές υποστηρίζοντας ότι οι οικονομικοί γίγαντες επέλεξαν τα κέρδη αντί ν αντιδρασουν στην φερόμενη επιχείρηση σεξουαλικής διακίνησης του καταδικασμένου παιδεραστη.


Οι γυναίκες, που προσδιορίζονται μόνο ως "Jane Does", κατέθεσαν τις αγωγές την Πέμπτη στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης ζητώντας ομαδική αγωγή και απροσδιόριστες οικονομικές αποζημιώσεις, σύμφωνα με τις
καταγγελίες που εφερε στο φως της δημοσιοτητας  η εφημεριδα.

Οι αγωγές αναφέρουν ότι και οι δύο τράπεζες βοήθησαν και συμμετείχαν στην σεξουαλική διακίνηση του Έπσταϊν, δίνοντάς του τη δυνατότητα να καταβάλλει πληρωμές σε γυναίκες για σεξουαλικές πράξεις και ότι οι τράπεζες επωφελήθηκαν από τις δραστηριότητες του Έπσταϊν

"Πιστεύουμε ότι αυτός ο ισχυρισμός δεν είναι βάσιμος και θα παρουσιάσουμε τα επιχειρήματά μας στο δικαστήριο», δήλωσε εκπρόσωπος της Deutsche Bank στην The Post 

Η JPMorgan αρνήθηκε να σχολιάσει

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Welcome to america.this case never go to court.they negotiation and lawyers keep 30 to 35%ftom money.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://twitter.com/klimhs13/status/1595863159352483842?cxt=HHwWhICztdLF0qUsAAAA

    Υπόγειες σήραγγες παντού.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΨΆΞΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΝΑΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΥ ΝΓΚΟΥΓΙΕΝ ΣΤΟΝ ΔΕΜΕΡΤΖΉ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΏΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΣΤΑΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΕΖΑ ΕΒΡΑΙΑ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΜΑΡΕΒΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΚΙ ΕΙΧΕ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΣΤΑΙΝ ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΤΟΥ Η ΜΑΝΔΑΜ ΠΡΩΘΥΠΟΥΧΕΣΣΑ.
    ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ Η ΒΙΕΤΝΑΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ" ΕΛΛΆΔΟΣ.

    Η ΠΡΩΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΦΑΡΝΕΖΕ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΛΟΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ,ΚΟΡΙΝΑ ΤΣΟΥ ΖΑΙΝ ΒΙΤΓΚΕΝΣΤΑΊΝ,ΓΕΡΜΑΝΙΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΔΑΥΤΗ,ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΧΡΗΜΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΠΑΝΙΟΛΟΣ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.ΓΙΑΤΙ;ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΏΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ.
    Ο ΦΑΔΕΡ ΜΠΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ Ο ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΛΟΣ.ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΜΑΥΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΈΣ ΜΕΤΑΦΈΡΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΕΠΛΈΝΕΤΑΙ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΈΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΛΙΧΤΕΝΣΤΆΙΝ. Η ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΑ ΜΑΡΕΒΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΘΩΑ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ.ΠΡΑΚΤΩΡ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ ΚΑΙ MATRIX 5.

    PITA




    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις