Οι γεννήσεις στην Αυστραλία έπεσαν με 63%...ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΟΦΕΛΗ...!!!

 


Το ποσοστό γεννήσεων μειώνεται

στην Αυστραλία, σύμφωνα με στοιχεία του αυστραλιανού CBS. Από τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο του 2021, γεννήθηκαν 21 τοις εκατό λιγότερα μωρά από τον μέσο όρο. Από τον Νοέμβριο έως τον Δεκέμβριο, γεννήθηκαν τουλάχιστον 63 τοις εκατό λιγότερα μωρά.

Κάτι δεν πάει καλά

Τον Δεκέμβριο συμπληρώθηκαν εννέα μήνες από τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, αναφέρει το LifeSiteNews. Εάν συνεχιστεί αυτή η τάση, τα μαιευτήρια στην Αυστραλία σύντομα θα αδειάσουν. Πώς θα κρύψουν αυτό το πρόβλημα η κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης;

Κάτι δεν πάει καλά, σύμφωνα με το LifeSite. Οι αρχές θα υποστηρίξουν ότι η συσχέτιση δεν σημαίνει αιτιότητα και ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι τα εμβόλια προκάλεσαν το πρόβλημα.

Όποιος προσπαθήσει να βρει απάντηση στο γιατί συμβαίνει αυτό, θα δεχτεί επίθεση και εκβιασμό. Αυτό το βίωσε και ο πρώην βουλευτής Τζορτζ Κρίστενσεν. Σε ένα άρθρο στο Substack σχετικά με τα δεδομένα από το αυστραλιανό CBS, αναρωτιέται μήπως οφείλεται στο τρύπημα;

Ο Κρίστενσεν αναφέρεται στον ειδικό γονιμότητας του Μπρίσμπεϊν, Λουκ Μακλίντον, ο οποίος ξαφνικά καταγράφει πολλές ακόμη αποβολές. Τυπικά, το 12 έως 15 τοις εκατό των ασθενών του αποβάλλουν. Στους «εμβολιασμένους» ασθενείς του, αυτό το ποσοστό είναι 74 τοις εκατό. Όταν τα έβγαλε έξω, απολύθηκε από τον εργοδότη του, το νοσοκομείο Mater.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις