Αλλος ενας εμβολιασμενος πιλοτος συντριβεται και καιγεται....!!!

 

Ένας πρόσφατα εμβολιασμενος πιλότος του WBTV,

θυγατρικής του CNN, πέθανε το απόγευμα της Τρίτης όταν το ελικόπτερο που οδηγούσε βγήκε εκτός ελέγχου και συνετρίβη σε χωράφι κοντά στο Interstate 77, στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας. Στο ναυάγιο σκοτώθηκε και ο επιβάτης Jason Myers, μετεωρολόγος.

Αν και το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει μια προκαταρκτική αναφορά ατυχήματος, δύο πηγές στο WBTV είπαν ότι ο πιλότος Chip Tayag είχε λάβει έναν τέταρτο εμβολιασμό για τον Covid-19 τέσσερις ώρες πριν από τη μοιραία πτήση. Θα σχολίαζαν μόνο υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας, επειδή, όπως είπαν, το νομικό πλαίσιο του WBTV εξέδωσε μια οδηγία προς όλους τους υπαλλήλους - αποφύγετε να αναφέρετε εμβόλια όταν συζητάτε το δυστύχημα ή μην το συζητάτε καθόλου, εντός ή εκτός εκπομπής.

Πολλοί υπάλληλοι στο Charlotte Studio του WBTV γνώριζαν ότι ο Tayag είχε πρόσφατα υποβληθεί σε εμβόλιο επειδή καυχιόταν ανοιχτά για την κατάσταση του εμβολίου του και παρακαλούσε τους συναδέλφους να παραμείνουν ενήμεροι σχετικά με τα σχήματα εμβολίων τους.

«Ο Τσιπ λάτρευε τα εμβόλια του», είπε μια πηγή. «Αν άκουγε ότι κάποιος δεν ήταν έτοιμος για τα ενισχυτικά του, θα έλεγε κάτι. Εκείνο το πρωί ήταν στο στούντιο για να αρπάξει τον Τζέισον. Ο Τσιπ χαμογελούσε και έδειχνε το μπράτσο του και έλεγε στους ανθρώπους ότι πήρε άλλη μια δοση σύμφωνα με τις συστάσεις του CDC. Τότε ήταν καλά, φαινόταν υγιής και έκανε αστεία.

Μια δεύτερη πηγή επιβεβαίωσε την ιστορία, προσθέτοντας ότι ο Tayag ήταν ένας ικανός πιλότος με 20 χρόνια εμπειρίας πτήσης και χιλιάδες ώρες πτήσης στο ελικόπτερο Robinson R44 του σταθμού, το ελικόπτερο γενικής αεροπορίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο από το 1999. Κατασκευάστηκε από τον Robinson Helicopter Company, το R44 έχει εξαιρετικό ρεκόρ ασφάλειας. Οι πιλότοι λένε ότι είναι αξιοπιστο, γρήγορο και εύκολο στη συντήρηση.

Η ιστοσελιδα δεν μπόρεσε να λάβει τα αρχεία συντήρησης του R-44 της WBTV.

«Θα περιμένουμε και θα ακούσουμε τι έχει να πει το NTSB, αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ο Chip έχασε τον έλεγχο του "πουλιού". Ήταν πολύ καλός για αυτό. Μισώ να πιστεύω ότι τον έκανε να χασει τη ζωη του το εμβόλιο. Πήρα μερικές δοσεις κι εγω», είπε μια πηγή.

Η ιστοσελιδα δεν αποδίδει τους θανάτους του WBTV στο εμβολιο, καθώς χρειάζονται ουσιαστικά στοιχεία. Ωστόσο, υπάρχει μια αναμφισβήτητη συσχέτιση μεταξύ των εμβολίων και των πιλότων που αρρωσταίνουν ή πέφτουν νεκροί στη μέση της πτήσης.

Η ιστοσελιδα άρχισε να αναφέρει αυτά τα φαινόμενα τον Σεπτέμβριο του 2021, όταν οι πιλότοι της USAF άρχισαν να παραιτούνται μαζικά σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εντολή εμβολιασμού του Υπουργού Άμυνας Lloyd Austin και αφού οι εμβολιασμένοι συναδελφοί τους άρχισαν να βυθίζονται από τον καταγάλανο ουρανό σε αυτό που το Υπουργείο Άμυνας αποκάλεσε «ατυχήματα εκπαίδευσης». Στις 15 Οκτωβρίου 2021, ο χειρουργημένος πιλότος στην νούμερο 1 θέση σε ένα A320 της American Airlines υπέστη καρδιακή προσβολή λόγω οξείας μυοκαρδίτιδας. Τα αντανακλαστικά του συγκυβερνήτη εμπόδισαν το αεροσκάφος να πέσει από τον ουρανό.

Τώρα, το HHS του καθεστώτος θέλει να επιβάλει εκ νέου εντολές μάσκας και εμβολιασμού, που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τις ζωές ακόμη πιο "αφελών προβάτων". Χθες το καθεστώς χρησιμοποίησε ένα στήριγμα για να τρομάξει τους ανθρώπους να υποβληθούν σε εξετάσεις και να ενισχυθούν πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών. Ένα κακο αντιγραφο του αείμνηστου Δρ. Anthony Fauci, γνωστού και ως Doctor Death, εμφανίστηκε μαζί με την εκπρόσωπο της διοίκησης Karine Jean-Pierre σε ένα αντίγραφο της αίθουσας ενημέρωσης του Λευκού Οίκου μπροστά σε μια δεξαμενή Τύπου που υποκινούσε εδώ και καιρό την παρωδία του καθεστώτος. Ένας ρεπόρτερ, ωστόσο, ανέτρεψε το σενάριο και αμφισβήτησε τον ψεύτικο Fauci σχετικά με την προέλευση του ιού. Το αντιγραφο ηταν "δασκαλεμενο" για να απαντά μόνο σε ερωτήσεις που του ειχαν δωσει να μαθει τις απαντησεις, με αποτέλεσμα η Jean-Pierre να ξεσπάσει σαν μανιακη και να τερματίσει πρόωρα την ενημέρωση οταν αρχισαν να ρωτανε τον ψευτικο Fauci για την πραγματικη προελευση του ιου...!!!

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις