Στρατιωτικές συλλήψεις για άλλο ένα μέλος του υπουργικού συμβουλίου

 

Την Ημέρα των Ευχαριστιών των Ηνωμένων Πολιτειών

μια ομαδα πεζοναυτων συνέλαβε τον Υπουργό Παιδείας Μιγκέλ Καρντόνα με την κατηγορία της προδοσίας και της απειλής παιδιών, ανέφεραν πηγές της JAG.


Η σύλληψη έλαβε χώρα στο σπίτι του Cardona στο Κονέκτικατ, ένα από τα πολλά ακίνητα που αυτός και η σύζυγός του Marissa Pérez, πρώην νικητρια των καλλιστείων, μοιράζονται μερικές φορές με τα δύο τους παιδιά, τον Miguel, Jr., και τη Celine.

Γύρω στο μεσημέρι, Πεζοναύτες εισέβαλαν στην κατοικία Cardona καθώς ο Cardona και η σύζυγός του έβαζαν μια γαλοπούλα στο φούρνο και ετοίμαζαν μια κατσαρόλα με πράσινα φασόλια. Οι λεπτομέρειες της σύλληψης δεν είναι σαφείς, αλλά πηγές της JAG είπαν ότι το ζευγάρι ούρλιαξε όταν βρέθηκαν να κοιτούν το άκρο των τυφεκίων M27 των Πεζοναυτών. Η Perez, επίσης, συνελήφθη και θα παραμείνει υπό στρατιωτική κράτηση, ενώ η JAG ερευνά εάν έπαιξε ρόλο στα εγκλήματα του συζύγου της. Τα ενήλικα παιδιά του ζευγαριού δεν βρίσκονταν στο σπίτι τη στιγμή της σύλληψης, ανέφεραν πηγές.


Ο Cardona έγινε στόχος ευκαιρίας τον Σεπτέμβριο, αφού τα Λευκα Καπελα στη Διοίκηση Cyber ​​του Στρατού των ΗΠΑ «έλαβαν» ανησυχητικές, εμπιστευτικές επιστολές που είχε συντάξει και στείλει ο Cardona σε επιστάτες σχολικών περιοχών στην Αριζόνα, την Καλιφόρνια, το Μίσιγκαν και τη Νέα Υόρκη. Στην αλληλογραφία, ο Cardona ενθάρρυνε ευθαρσώς τις περιφέρειες να προσλάβουν ομοφυλοφιλους η τρανσεξουαλ δασκάλους, γράφοντας: «Η σύγχρονη νεολαία πρέπει να υιοθετήσει τις αρχές ενός σύγχρονου κόσμου, σε νεαρή ηλικία. Δεν είναι κάθε αγόρι αγόρι και δεν είναι κάθε κορίτσι κορίτσι. Η έκθεση σε μη παραδοσιακη σχολή θα βοηθήσει τους σημερινούς φοιτητές -τους αυριανούς ηγέτες- να καταλάβουν ότι το φύλο είναι επιλογή και δεν επιβάλλεται από τη γέννηση».

Η αποστολή του Cardona ανέφερε επίσης την πρόσληψη τραβεστί για την αύξηση της διαφορετικότητας.

Όμως η τρέλα δεν σταμάτησε εκεί.

Έστειλε στις σχολικές περιφέρειες πρόσθετα υπομνήματα τον επόμενο μήνα, επιβεβαιώνοντας τη θέση του ότι η σχολή αγορια-κοριτσια θα εξαλειφθεί και θα αντικατασταθεί από προσωπικό που ασπάζεται τις «προοδευτικές» αξίες. Επιπλέον, ένας Faustian Cardona προώθησε την αντίληψη ότι τα παιδιά ηλικίας από δέκα ετών -4η τάξη- διδάσκονται για χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου και αναστολείς της εφηβείας, που εμποδίζουν την ανάπτυξη οργανικών, βιολογικών χαρακτηριστικών του φύλου. Επιπλέον, ο Cardona είπε ότι είχε ζητήσει από το HHS να πιέσει τις ασφαλιστικές εταιρείες να χρηματοδοτήσουν «φροντίδα που επιβεβαιώνει το φύλο» για τα παιδιά του σχολείου.

«Ως εκπαιδευτικοί έχουμε την ευθύνη να διασφαλίσουμε ότι οι μαθητές έχουν σεξουαλικές επιλογές. Πρέπει να αποδεχτούμε τον ρόλο μας. Οι γονείς που ασπαζονται το αγορια-κοριτσια δεν έχουν τα προσόντα να διδάξουν στα παιδιά τους τη σεξουαλικότητα στον σημερινό εξελισσόμενο κόσμο», έγραψε η Cardona.

Ο JAG λέει ότι ο Cardona, προωθώντας μια ριζοσπαστική ατζέντα που θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των παιδιών, υπερέβη τις αρμοδιότητές του και πρέπει να λογοδοτήσει.

«Το πλαίσιο του δεν έχει καμία σχέση με την εκπαίδευση. Είναι κατήχηση. Διαφθείρει τα μυαλά των εύπλαστων παιδιών. Εάν ένας ενήλικας θέλει μια αλλαγή φύλου, ας είναι έτσι. Χωρίς φάουλ. Ο Cardona είναι ένοχος για προδοσία κατά της χώρας και εναντίον κάθε παιδιού και γονέα στη χώρα», δήλωσε μια πηγή της JAG.

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι η JAG θα αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία για τον Cardona όταν κατηγορηθεί ενώπιον στρατιωτικού δικαστηρίου.

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Aν είναι δυνατόν αυτό που ποζάρει, να θεωρηθεί κεφαλή ανθρώπου!
    Έτσι εξηγείται και η μισανθρωπία του.
    Γι αυτό και η τιμωρία αυτών των κτηνών, θα πρέπει να είναι ανάλογη της "φύσης" των.
    Εκείνο που τρομάζει πιό πολύ είναι ο αριθμός αυτών των τεράτων σ' 'ολο τον κόσμο.
    Και το τραγικότερο απ' όλα, ποιά , πού και πώς τα παράγουν και μετά μας τα εμφανίζουν "ώριμα" πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις