ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 26/11/22


Σήμερα θα αναφερθούμε σε ένα θέμα που ανέφερε ο Χουάν ο Σάβιν και αφορά μια υπόθεση που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ από ένα πολίτη με το όνομα Raland Brunson.
 
 
O Χουάν συνέδεσε πολύ σωστά κάποια στοιχεία που δείχνουν ότι η υπόθεση αυτή μπορεί να φέρει την ΑΝΑΤΡΟΠΗ που θεωρούσαμε παγκόσμια όλοι όσοι συμμετέχουν στο κίνημα της αφύπνισης.
Όλα ξεκινούν από το γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες της υπάρχουσας βουλή και γερουσίας που «ψηφίστηκε» στις προεδρικές εκλογές του 2020 και λήγει στις αρχές Ιανουαρίου για να ορκιστεί η βουλή και η Γερουσία που «ψηφίστηκε» στις μεσοπρόθεσμες εκλογές του Νοέμβρη 2022. Όπως συμβαίνει στις «δημοκρατίες», ας πάρουμε την ελληνική βουλή, κάποια νομοσχέδια ύποπτα ψηφίζονται αργά το βράδυ, ή μέσα μέσα σε άλλα νομοσχέδια ώστε να μην γίνουν αντιληπτές οι βρωμιές που θέλουν να περάσουν. Με την ίδια διαδικασία, με στόχο να περάσουν βρώμικα νομοσχέδια πριν διαλυθεί η σύνθεση του Κογκρέσου φέρνουν στα τέλη Δεκεμβρίου τέτοια φύσης νομοσχέδια. 
 
Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η ψήφιση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας και του IRS (εφορία αλλά ουσιαστικά πρόκειται για ιδιωτική εταιρεία που συνδέεται με την ομοσπονδιακή τράπεζα, που όπως είναι γνωστό, μόνο ομοσπονδιακή δεν είναι… Με την ίδια λογική και μετά από την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου το καλοκαίρι για το ζήτημα των εκτρώσεων που μεταφέρει την εξουσία απόφασης στις Πολιτείες, το Βαθύ Κράτος επιθυμεί να περάσει νόμο που ουσιαστικά επιθυμεί να λεηλατήσει/διαλύσει το ανώτατο δικαστήριο με εισβολή αριστερών δικαστών που θα αλλοιώσει/διαλύσει την φύση του ανώτατου δικαστηρίου.
 
Με αυτό τον απαραίτητο πρόλογο, το Οκτώβριο κατατέθηκε μια υπόθεση για εκδίκαση από ένα πολίτη με το όνομα Raland Brunson, ο οποίος με μια σειρά νομικών επιχειρημάτων (συνταγματικών&νομοθεσία) θεωρεί πως το Κογκρέσο πρέπει να κατηγορηθεί για προδοσία και οι εκλογές να ακυρωθούν, καθώς στις 6 Ιανουαρίου υπήρξε συνεδρίαση το κογκρέσο με σκοπό να εξεταστεί αν η καταμέτρηση των ψήφων στις προεδρικές εκλογές του 202 ήταν νόμιμη και στην οποία 100 μέλη το κογκρέσου παρουσίασαν στοιχεία με τα οποία έδειχναν πως οι εκλογές ήταν εκλογές νοθείας. Επειδή το σώμα αρνήθηκε να εξετάσει το αίτημα των βουλευτών, αυτή συνιστά προδοσία και απάτη που διέπραξε το Σώμα, καθώς οι εκλογές νοθείας έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με πράξη πολέμου, με στόχο να τοποθετήσουν όποιον πρόεδρο και αντιπρόεδρο επιθυμούν, κάτι που καταπατά τις θεμελιώδεις ελευθερίες των πολιτών των ΗΠΑ. 
 
Επειδή λοιπόν η υπόθεση αυτή αποτελεί παραβίαση της εθνικής Ασφάλειας, ζητείται από το ανώτατο δικαστήριο να εκπέσει το Σώμα του κογκρέσου άμεσα χωρίς χρονοτριβές και ουσιαστικά καθιστά τις εκλογές άκυρες. Όλα αυτό καθιστά τις εκλογές άκυρες και επομένως, ο πρόεδρος πριν τις εκλογές του 2020, δηλ. ο πρόεδρος Τραμπ θα πρέπει να επιστρέψει ως ο τελευταίος 
 
ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, μέχρι ωσότου οριστούν νέες εκλογές. ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΗ, ΩΣΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΜΠΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. 
 
Μάλιστα όπως αναφέρει ο Χουάν, φίλος του, δημοκρατικός, καθηγητής νομικής σε πανεπιστήμιο, αναφέρει πως η υπόθεση αυτή ομοιάζει με μια «θεωρία συνομωσίας»…
 
Τώρα, ποιο είναι το ΒΟΟΟΟΜ στην υπόθεση… Το Ανώτατο δικαστήριο δέχεται ανά έτος 5.000 υποθέσεις, από τις οποίες στην καλύτερη των περιπτώσεων επιλέγονται καμία 300-αριά για εξέταση. 
 
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΧΟΥΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ «ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ» ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.
 
Επίσης, ο Χουάν αναφέρει πως η απόφαση εξέτασης αυτής της υπόθεσης είναι η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ… 
 
Πράγματι, με αυτή την υπόθεση, αν προχωρήσει το (παράνομο) κογκρέσο σε μια τέτοια ψήφιση, η οποία διαλύει το ανώτατο δικαστήριο και κατά συνέπεια του αμερικανικού πολιτεύματος, το Δικαστήριο ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ του πολίτη ΔΙΑΛΥΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ. Η υπόθεση υπάρχει, το δικαστήριο (παραδόξως) αποδέχτηκε να την εξετάσει και έτσι παίζεται ένας πόλεμος μεταξύ των 2 πλευρών με σκακιστικές κινήσεις (δράση/αντίδραση). 
 
Η απόφαση για την υπόθεση μπορεί να βγει σε ημέρες ή σε μερικές εβδομάδες… Όλα είναι θέμα δράσης/αντίδρασης μεταξύ των 2 πλευρών και ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ… Πάντως αν συνδυαστεί με την πονηρή ψήφιση του Κογκρέσου στο τέλος Δεκέμβρη, αν θα βγει απόφαση, θα πρέπει να εκδοθεί πριν την ψήφιση, δηλ. μέγιστο διάστημα, μέσα σε ένα μήνα. 
 
Κρατώ μικρό καλάθι, λόγω της στάσης που κράτησαν τα δικαστήρια και το Ανώτατο δικαστήριο στο ζήτημα των εκλογών και αν είναι να ΣΥΜΒΕΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ 100 ΒΑΘΜΩΝ, ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ! Τα στοιχεία δένουν, η χρονική περίοδος που λαμβάνει χώρα η εξέταση της υπόθεσης…
 
 
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις