Η ADIDAS, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τους ΝΑΖΙ, τερματίζει τη συνεργασία με τον Kanye West

 

Η ADIDAS, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τους ΝΑΖΙ, τερματίζει τη συνεργασία με τον Kanye West 

...επειδή έγραψε στο Twitter ότι ο Sean "Diddy" Combs ήταν μαριονέτα των Εβραίων.

Η Adidas, μια γερμανική μάρκα υποδημάτων, της οποίας οι ιδρυτές ήταν μέλη του ναζιστικού κόμματος και συνεργάστηκαν με τον Χίτλερ, ο οποίος οδήγησε επίσης την εκτέλεση περισσότερων από 6 εκατομμυρίων Εβραίων, κάνει οτιδήποτε είναι εμπορικά επωφελές, χωρίς ενδοιασμούς και σωστά Τώρα, αυτό σημαίνει ότι θα απορρίψουν τον Kanye West από τη διαφημιστική τους πλατφόρμα. Ο Κάνιε, γνωστός πλέον ως «Ye», περιφρονείται απολύτως από τις εταιρείες του Χόλιγουντ και της «Woke», όπως η Adidas, επειδή έχει επικαλεστεί τα μεγαλύτερα σχέδια γενοκτονίας κατά των Μαύρων, συμπεριλαμβανομένης της αναφοράς στο Black Lives Matter ως απάτη και στο Planned Parenthood ως Μουσείο Ολοκαυτώματος για Μαύρα μωρά.

Ο West μίλησε στο Twitter με τον Sean "Puff Diddy" Combs, διάσημο παραγωγό ραπ, για το πώς ο Kanye West ένιωθε ότι ο Combs ελέγχεται σαν μαριονέτα από πλούσιους Εβραίους της Νέας Υόρκης και ότι επρόκειτο να τους κάνει Death-Con. Φυσικά, δεν εννοούσε τίποτα κυριολεκτικά, αλλά αυτή ήταν μια ευκαιρία να εγκαταλείψει τον Kanye και το συμβόλαιό του με την Adidas, καθώς ο Kanye είναι πολύ ειλικρινής όταν προστατεύει τους μαύρους από τη γενοκτονία και τις παγκόσμιες, φυλετικές, βίαιες απάτες χειραγώγησης. Ως καταναλωτές και Αμερικανοί, που υπερηφανευόμαστε για την ελευθερία, θα πρέπει να καταγγέλλουμε την ADIDAS, η οποία ιδρύθηκε επίσης από τους Ναζί.

Το Twitter περιορίζει τον λογαριασμό του Ye και η Adidas εγκαταλείπει τη χορηγία της διαφημιστικής του καμπάνιας επειδή μιλάει αργκό για Εβραίους

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν μια χώρα για την ελευθερία του λόγου, όπου οι κωμικοί πήγαιναν σε περιοδείες, εκπομπές συζήτησης και skit show και έλεγαν ξεκαρδιστικά αστεία, κανοντας πλάκα σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, όλους τους πολιτικούς, ακόμα και τους εαυτούς τους. Σήμερα, απολύεσαι για αυτό. Αποκλείστηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διώχθηκε από το κομμουνιστικό καθεστώς ΚΚΚ/Μπάιντεν στην Ουάσιγκτον.

Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα διοικεί τη χώρα του με παρόμοιο τρόπο, βάζοντας ανθρώπους στη φυλακή και μαζεύοντας τα όργανά τους στη μαύρη αγορά, όλα επειδή επικρίνουν την κυβέρνηση ή επειδή ασκούν θρησκεία ή επειδή πηγαίνουν ενάντια στην «αφήγηση» στα social media. Χρησιμοποιούν επίσης δουλεία για να παράγουν τρόφιμα και είδη ένδυσης και τεχνολογίας αξίας εκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία εξάγονται σε φθηνές τιμές στις ΗΠΑ. Περίπου το 25% των προϊόντων της Adidas κατασκευάζονται στην Κίνα, την «απαραίτητη βάση παραγωγής» για την εταιρεία.

Επομένως, πρέπει να αναρωτηθούμε, γιατί ο Kanye West διαγράφετε επειδή είπε ΚΑΤΙ (ούτε κάτι σοβαρό ή σημαντικό) για τους Εβραίους, αλλά η Adidas δεν μπουκοτάρετε ποτέ επειδή υποστηρίζει το ολοκληρωτικό καθεστώς της Κίνας που είναι βουτηγμένο στη συλλογή οργάνων, την παιδική εργασία και την πολιτική κρατούμενων; Η κουλτούρα μπουκοταζ στην Αμερική είναι σε πλήρη ισχύ και το γεγονός ότι το MSM, η Corporate America και το Χόλιγουντ καταδιώκουν τον Kanye West το κάνει κάτι παραπάνω από προφανές. Είναι ύπουλοι.

Η ύπουλη Adidas και το διαβολικό Twitter ενεργούν προσβεβλημένοι από τα σχόλια του Kanye West για τους Εβραίους, αλλά στην πραγματικότητα αφορά την υπεράσπιση όλων των Μαύρων στην Αμερική

Σε καμία περίπτωση οι μεγαλύτερες εταιρείες στη χώρα δεν ενδιαφέρονται πραγματικά αν ο Kanye West πει κάτι ανόητο ή ακόμα και υποτιμητικό για τον Puff Diddy που ελέγχεται από πλούσιους Εβραίους. Οι ράπερ μάχονται συνέχεια, σε τραγούδια, στη σκηνή, παντού. Αυτό είναι μέρος της ραπ και να συμπεριφέρεσαι σαν γκάνγκστερ. Πουλάει δίσκους και σειρές ρούχων. Ωστόσο, το Twitter απλά δεν θα ανεχθεί ο Ye να μιλάει σκουπίδια σε έναν συνάδελφό του ράπερ, επειδή είναι τόσο προσβλητικό για τη στάση του για ισότητα και δικαιοσύνη; Ίσως η Adidas πρέπει να σταματήσει να προμηθεύεται το ένα τέταρτο όλων των προϊόντων της από μια χώρα που ΑΚΟΜΑ έχει σκλάβους εργατικού δυναμικού. 

Και το Twitter, το εικονίδιο της πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης που λογοκρίνει οτιδήποτε είναι συντηρητικό, οτιδήποτε είναι υπέρ του Τραμπ και τα πάντα σχετικά με τις αληθινές ειδήσεις, αυτοί οι κλόουν αποκαλούν τον Kanye ρατσιστή ή φανατισμένο επειδή ανάρτησε στο Twitter ότι πρόκειται να κάνει "death con στους Εβραίους". ”

Ο Kanye West έγραψε επίσης στο Twitter στον Combs: «Σε χρησιμοποιώ ως παράδειγμα για να δείξω στον εβραϊκό λαό που σου είπε να με καλέσεις ότι κανείς δεν μπορεί να με απειλήσει ή να με επηρεάσει». Ίσως ο Kanye να μιλάει μόνο για μερικά συγκεκριμένα άτομα εδώ. Ποιος μπορεί να πει ότι αυτή είναι μια γενική σαρωτική δήλωση εναντίον όλων των Εβραίων, ή ακόμα και απλώς εξάσκηση για κάποιους στίχους σε ένα επερχόμενο τραγούδι ή ταινία;

Όλες οι διασημότητες του μίσους-Kanye-forever πήδηξαν και άρχισαν να στέλνουν tweet όλες τις ψεύτικες κραυγές τους για κάποιον να σταματήσει τον Ye από το να δημοσιεύει..













ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις