Τεράστιες υπόγειες σήραγγες που χρονολογούνται πριν από 12.000 χρόνια υπάρχουν και εκτείνονται από τη Σκωτία μέχρι την Τουρκία...!!!

 

Οι ερευνητές ανακάλυψαν

μυστηριώδεις σήραγγες στη Σκωτία που φτάνουν μέχρι την Τουρκία, αλλά δεν έχουν ιδέα γιατί και πώς κατασκευάστηκαν. Αυτό που τους κάνει ακόμα πιο μυστηριώδεις είναι το πόσο υπέροχα είναι και πόσο κοπιαστικά φτιάχτηκαν.

Οι επιστήμονες μπερδεύονται με τον αριθμό των υπόγειων σηράγγων της Λίθινης Εποχής που ανακαλύφθηκαν. Οι σήραγγες είχαν ανασκαφεί κυριολεκτικά κάτω από εκατοντάδες νεολιθικές κοινότητες σε όλη την Ευρώπη, σύμφωνα με το βιβλίο του Δρ. Henrich Kusch «Secrets of the Underground Door to an Ancient World». Το γεγονός ότι έχουν διαρκέσει σχεδόν 12.000 χρόνια δείχνει ότι οι αρχικές σήραγγες ήταν πολύ μεγαλύτερες.

 

 Πιστεύει επίσης ότι οι σήραγγες προορίζονταν να χρησιμεύσουν ως δρόμοι, επιτρέποντας στους ανθρώπους να ταξιδεύουν σε μακρινές τοποθεσίες σε όλη την Ευρώπη.

«Υπήρχαν εκατοντάδες από αυτές τις σήραγγες σε όλη την Ευρώπη, από το βορρά στη Σκωτία έως τη Μεσόγειο», συνεχίζει. Συμπλέκονται με γωνίες και μερικές από αυτές είναι μεγαλύτερες, με καθίσματα ή αποθηκευτικούς θαλάμους και δωμάτια. Αν και δεν συνδέονται όλα, σχηματίζουν ένα τεράστιο υπόγειο δίκτυο.»

 

 «Ανακαλύψαμε 700 μέτρα υπόγειων δικτύων σωλήνων στη Βαυαρία της Γερμανίας.» Ανακαλύψαμε 350 μέτρα στη Στυρία της Αυστρίας», ισχυρίστηκε.

«Υπήρχαν εκατοντάδες από αυτούς σε όλη την Ευρώπη, από τον βορρά της Σκωτίας μέχρι τη Μεσόγειο.»

«Οι περισσότερες δεν είναι πολύ μεγαλύτερες από τις γιγάντιες σκουληκότρυπες – πλάτους μόλις 70 εκατοστών, αρκετά πλατιές για να τις στριμώξει ένας άνθρωπος αλλά όχι πολύ περισσότερο».

«Διαπλέκονται με γωνίες, μερικές από τις οποίες είναι μεγαλύτερες και περιλαμβάνουν καθίσματα, καθώς και αποθηκευτικούς θαλάμους και δωμάτια.»

«Δεν συνδέονται όλα, αλλά σε συνδυασμό, σχηματίζουν ένα γιγάντιο υπόγειο δίκτυο».

 

 Ενώ κάποιοι αναφέρουν τις σήραγγες ως αρχαίους δρόμους, άλλοι ισχυρίστηκαν ότι χρησιμοποιούνταν για να προστατεύουν τους ανθρώπους από τα αρπακτικά. Ο Δρ. Χένριχ σημειώνει στο βιβλίο του ότι οι εκκλησίες χτίζονταν συχνά γύρω από τα ανοίγματα των σήραγγας επειδή η Εκκλησία φοβόταν την παγανιστική κληρονομιά που θα μπορούσαν να συμβολίζουν οι σήραγγες και ήθελε να εξουδετερώσει την επίδρασή τους.

Σε πολλές ηπείρους, παρόμοιες σήραγγες έχουν ανακαλυφθεί. Αρκετές αρχαίες σήραγγες έχουν ανακαλυφθεί στην Αμερική. Το βασικό ερώτημα είναι γιατί κατασκευάστηκαν εξαρχής αυτές οι σήραγγες. Επιπλέον, πώς συγκεντρώθηκαν; Ενώ υπάρχουν αρκετοί θρύλοι γύρω τους, οι μελετητές δεν έχουν καταφέρει να βρουν καμία οριστική εξήγηση.

 

 

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Το αρθρο ειναι απο ενα επιστημονικο σαιτ και επρεπε να πει αυτα που επρεπε μιας και η ειδηση ειχε γινει πλεον γνωστη και καπως επρεπε να το αιτιολογησουν.

Σκεφτειτε οταν μας ελεγαν οι "επιστημονες" οτι η ανθρωπινη ιστοτια ειναι 10.000 ετων.Πως αληθεια οι Νεατερνταλς κι ολοι αυτοι οι πιθηκανθρωποι οπως μας τους παρουσιαζαν εφτιαξαν τετοια πραγματα...?




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS












ΠΗΓΗ







 

 

 

 

Σχόλια

  1. τον πουλιανο τον κυνηγησαν για τον ανθρωπο των πετραλωνων για αυτο ακριβως το λογο .Η ιστορια οπως εχει διδαχτει ειναι το λειγοτερο ελειπης .....υπαρχει επιτροπη που ειτε αφηνει καινουρια ευρηματα να δουν το φως της δημοσιοτητατας , ειτε τα εξαφανιζουν για παντα .Μενουν μονο παλιοι τιτλοι απο εφημεριδες (ισως ) οπως τα παραδειγματα με σκελετους γιγαντων και αλλα θαυμαστα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσουν τα θέματά σου σήμερα. Ευχαριστούμε για τη μετάφραση. Σαφώς και η ιστορία μας δεν είναι 10.000 χρόνων, οι ίδιοι οι επιστήμονες έχουν δηλώσει οτι η ανθρώπινη ιστορία ξεκινάει απο τουλάχιστον 2.000.000 χρόνια πρίν, τουλάχιστον. Ο homo sapiens εμφανίστηκε 200.000 χρόνια πρίν. Προφανώς οι άνθρωποι ήταν πολύ πιό μικρόσωμοι απο τον σύγχρονο άνθρωπο για να χωρούν μέσα απο αυτές τις σκουληκότρυπες για να μετακινούνται υπόγεια. Τώρα, πώς μετακινούνταν σε τέτοιες αποστάσεις ή για ποιό άλλο λόγο γίνανε, είναι ένα ερώτημα που δεν απαντήθηκε μέχρι τώρα, ούτε ξέρουμε αν θα απαντηθεί. Ισως βοηθήσουν επόμενες ανακαλύψεις αν δεν αποκρυβούν και αυτές. Ιδωμεν.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις