ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ "ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"....?

 

Στο πλευρό του πατέρα Αντώνιου στέκεται επώνυμα

ένας πρώην φιλοξενούμενος της Κιβωτού του Κόσμου, μετά από τις φρικτές καταγγελίες που έχουν προκαλέσει σοκ.

Ο Ανδρέας Μαρινιάκ με καταγωγή από την Ουκρανία,

μίλησε σήμερα στην εκπομπή T-Live και υποστήριξε ότι γνωρίζει τον 19χρονο που κατήγγειλε για ασέλγεια υψηλόβαθμο στέλεχος της δομής της ΜΚΟ. Ο ίδιος στράφηκε κατά του καταγγέλλοντα, υποστηρίζοντας ότι όσα λέει είναι ψέματα.

«Τα παιδιά που βγαίνουν και καταγγέλλουν τα ξέρω στην πλειοψηφία τους και μπορώ να τα αναγνωρίσω και μόνο από τις περιγραφές. Τον 19χρονο τον γνωρίζω και τι άνθρωπος είναι, γιατί μαζί μεγαλώσαμε. Μπορεί πλέον να μη θέλω να έχω κάποια επαφή μαζί του, μετά απ’ όλα αυτά που έχουν συμβεί, αλλά γνωρίζω τον χαρακτήρα του» δήλωσε στην εκπομπή ο νεαρός και στη συνέχεια υποστήριξε ότι ήταν και εκείνος παρών στο περιστατικό που καταγγέλλει ο 19χρονος.

«Γνωρίζω τι του προσέφερε η Κιβωτός και προσωπικά ο πάτερ Αντώνιος, ότι τον μάζεψε από μια περιοχή, του έδωσε τη βοήθεια να πάει σχολείο, στήριξε την οικογένειά του που είχαν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και τον αδερφό του που τον αποκατέστησε. Και τώρα γυρίζει μετά από τόσο καιρό και καταγγέλλει αυτά τα ψέματα; Είναι ανυπόστατα. Γνωρίζει κι ο ίδιος ότι ήμουν μπροστά και μπορώ να τα διαψεύσω» υποστήριξε ο Ανδρέας Μαρινιάκ και πρόσθεσε:
«Δεν υπήρχε περίπτωση να είναι κάποιο παιδί μόνο του στο δωμάτιο του ιερέα. Αυτό απαγορευόταν από όλα τα πρωτόκολλα, δεν ήταν κάτι φυσιολογικό να συμβαίνει. Δεν υπήρξαν αυτά τα πράγματα. Νομίζω ότι μεγαλύτερη απόδειξη στα λόγια μου δεν υπάρχει απ’ το ότι βγαίνω δημόσια με το όνομά μου».

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Ειναι πολυ περιεργα τα πραγματα σχετικα με το θεμα αυτο.

Αν ολα αυτα ειναι ψεματα ποιοι θελουν να τους φανε και γιατι...?....Ολοι υποπτευομαστε....

Αν ειναι αληθεια γιατι τοσο καιρο δεν μιλουσαν και δεν εκαναν τιποτα..?...Παλι υποπτευομαστε.... 












ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. http://esxatianasxesi.blogspot.com/2022/11/blog-post_857.html?m=1

    Εδώ είναι η καλύτερη εξήγηση του μεγάλου κόλπου με την κιβωτό και τον απώτερο σκοπό των σατανιστών της γνωστής περιουσιας φυλής καρκίνου του πλανήτη.
    Τα ΠΑΙΔΙΆ!!!
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φως-Φανάρι sinomosiologe!

    Αυτή η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή. Την έβγαλε το επιτελείο του Μαλάκ-κούλη για να σώσουν το βασιλιά σε μία ύστατη προσπάθεια. Είναι όπως ο οφθαλμός από το Lord Of The Rings που αυτή τη στιγμή έχει στραφεί αλλού για να μπορέσουν τα hobbit να πετάξουν το δαχτυλίδι στον ποταμό της φωτιάς. Αυτοί διατυμπάνιζαν ότι είναι η κυβέρνηση των "αρίστων". Τελικά, αποτελούν τη ντροπή, τη σήψη, τη δυσωδία και την προδοσία των καθαρόαιμων Ελλήνων που μες το αίμα τους κυλά (χωρίς να το γνωρίζουν) ο αληθινός κώδικας ΙΧΩΡ. Είθε να ενεργοποιηθεί ώστε να ξεχωρίσει -επιτέλους- η ήρα απ' το σιτάρι.

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΟΤΙ:ΑΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΕΤΙΡΕ,ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ.
    ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ;ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΒΓΗΚΕ ΚΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΛΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΟΛΩΝ ΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.Η ΝΕΑ
    ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΠΡΟΕΞΆΡΧΟΥΣΑ ΑΝ ΚΙ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΧΗΡΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ADRENOCHROME ΚΑΡΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΆΝΝΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ.Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΣΕΠΗ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ;Ο ΠΑΠΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΔΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ.ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ.ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΦΑΓΑΣ,ΓΙ'ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΩΣ ΟΡΝΤΕΒΡ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΜΉΘΕΥΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΑΣΣΑΖ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ;ΚΑΠΟΙΟΝ;Κ
    Ι Ο ΕΠΣΤΑΙΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΖΗΤΑΓΕ ΝΟΜΙΖΩ....Ο ΕΠΣΤΑΙΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΙ Η ΧΙΛΛΑΡΥ ΡΟΝΤΑΜ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΣΣΗΣ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ" .
    Η ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΜΑΔΕΡ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΕ ΝΑ ΚΟΜΠΑΖΕΙΜΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΣΑΥΡΟΤΗΤΟΣ...ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΝΗΘΙΖ
    ΟΥΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΙΕΡΑΤΕΊΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ.ΕΤΣΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΑΥΡΟΕΙΔΗ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΓΓΕΛΟ ΩΣ ΕΡΓΟΝ ΤΕΧΝΗΣ ΟΙ ΜΑΡΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ,ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΚΟΤΥΧΩΝ ΤΕΚΝΩΝ.....ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΑ ΣΥΝΔΈΟΝΤΑΙ

    ΚΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ.ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΆ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ.ΑΛΗΘΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ.ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΒΑΘΕΙΑ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΚΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΧΉ.







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΔΙΑ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ADRENOCHROME ΧΗΡΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΜΟΥΡΛΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΑ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΎΜΑΤΟΣ ΚΛΙΝΤΟΝ,ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ.

    Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΠΟΥ ΚΟΜΠΑΖΕ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΥΡΟΜΗΤΩΡ ΣΤΑ ΡΟΓΙΑΛ ΚΤΗΜΑΤΑ ΛΕΕΙ.ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΣΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΊΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΗ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ".

    ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΕΡΑΤΩΝ.

    ΜΑΣΣΑΖ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΒΑΡΓΚΑΣ ΚΙΒΩΤΕΡΑΣ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ;
    ΚΑΙ...
    ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΖΗΤΑΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΣΣΑΖ ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ;

    ΜΑ;Ο ΕΠΣΤΑΙΝ Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΟΠΟΥ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
    Ο ΟΙΚΟΣ ΕΠΣΤΑΙΝ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΙ Η ΧΙΛΛΑΡΥ ΡΟΝΤΑΜ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΝΑΖΙΣΤΟΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΣΣΗΣ ΤΟΥ ΔΟΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ....ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ.ΜΗΝ ΣΑΣ ΓΕΛΑ ΤΟ ΕΥΓΕΝΕΣ ΧΡΥΣΩΜΕΝΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ.ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΕΣ ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΓΚΡΕΥΣ ΚΕΛΛΥ" .

    ΤΑ ΡΆΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΑΥΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ.ΚΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΕΙ ΤΑ ΣΑΤΑΝΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΟΝΙΟ ΒΑΡΓΚΑΣ ΚΙΒΩΤΕΡΑΣ ΝΤΕ ΙΣΛΑ ΧΙΟΣ.

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΝΑ ΑΝΑΜΈΝΕΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΎΨΕΙΣ. ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΑΡΧΗΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΘΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ .

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις