Παράνομοι μεταναστες έλαβαν την ιθαγένεια για να ψηφίσουν δημοκράτες

 

Μια αμερικανική στρατιωτική έρευνα

για το βάθος της ενδιάμεσης εκλογικής νοθείας διαπίστωσε ότι 160 πρώην παράνομοι μετανάστες που ψήφισαν Δημοκρατικους έλαβαν την αμερικανική υπηκοότητα μόνο εβδομάδες πριν από τις εκλογές.

Πολλοί παράνομοι κερδίζουν τελικά το δικαίωμα να ζουν και να εργάζονται στη χώρα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν έναν δρόμο προς τη νόμιμη υπηκοότητα. Οι Υπηρεσίες Ιθαγένειας και Μετανάστευσης, ένα τμήμα της Εσωτερικής Ασφάλειας, ορίζει ότι κάθε άτομο που επιθυμεί να γίνει πολίτης των ΗΠΑ πρέπει να πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις: (α) να είναι νόμιμος μόνιμος κάτοικος τα τελευταία τρία ή πέντε χρόνια. (β) Να έχουν συνεχή διαμονή και φυσική παρουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες. (γ) Να μπορεί να διαβάζει, να γράφει και να μιλά βασικά αγγλικά. (δ) Επιδεικνύουν γνώση και κατανόηση της ιστορίας και της κυβέρνησης των Η.Π.Α. (ε) Επιδεικνύουν πίστη στις αρχές του Συντάγματος των Η.Π.Α. και (στ) Να είστε πρόθυμοι να δώσετε τον όρκο της πίστης.

Εκείνοι που προσδιορίστηκαν από τον στρατό, ωστόσο, πληρούσαν ελάχιστες, έως καθόλου, από τις προϋποθέσεις και φαινόταν ότι είχαν λάβει την υπηκοότητά τους υπό αμφίβολες συνθήκες. Εκείνη την εποχή, το τμήμα Λευκα Καπελα του στρατού εξέταζε ήδη άσχετους ισχυρισμούς για εκλογική νοθεία.

Στις 14 Νοεμβρίου, η Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ άκουσε μια πληροφορία που ισχυριζόταν ότι το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν, και συγκεκριμένα το DHS/USCIS είχε παρανόμως χορηγήσει στους παράνομους πλήρη αμερικανική υπηκοότητα και ότι οι νεοεκλεγμένοι πολίτες υποσχέθηκαν να ψηφίσουν ισόβια Δημοκρατικούς σε αντάλλαγμα για το νέο τους καθεστώς. Καθαρή, αδιάλυτη απόδειξη του εγκλήματος ήταν σχεδόν σε κοινή θέα στους διακομιστές υπολογιστών του INS στα κεντρικά γραφεία του πρακτορείου στο Camp Spring του Μέριλαντ.

Μια μέρα αργότερα, το Cyber ​​Command χάκαρε αβίαστα το cloud USCIS και βρήκε ένα υπολογιστικό φύλλο του Microsoft Excel που περιέχει τα ονόματα(;) διευθύνσεις, ημερομηνίες γέννησης και την κατάσταση υπηκοότητας των ατόμων που είχαν υποβάλει αιτήσεις υπηκοότητας στις 7 Σεπτεμβρίου. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι το USCIS ενέκρινε όλες τις αιτήσεις στις 8 Οκτωβρίου, ένα μήνα πριν από τα ενδιάμεσα. Ακόμη πιο ανησυχητικό, και οι 160 ονομάστηκαν «Χοσέ Λόπεζ», «Χοακίν Λόπεζ» ή «Τζεσους Λόπεζ», οδηγώντας τα Λευκα Καπελα στο συμπέρασμα ότι το DHS/USCIS είχε αλλάξει για άγνωστους λόγους την ταυτότητα ή είχε δώσει νέα νομικά ονόματα σε 160 άτομα. .

«Οι πιθανότητες ότι 160 αιτούντες, όλοι την ίδια μέρα, είχαν πανομοιότυπα επώνυμα - είναι εξαιρετικά μικρές», είπε η πηγή μας στο Cyber ​​Command. «Και όποιος έκανε το υπολογιστικό φύλλο έκανε επίσης ένα μεγάλο λάθος. Οι καταχωρίσεις καθόρισαν πόσο καιρό βρίσκονταν στις Η.Π.Α., και όχι μία, με βάση το τι υπήρχε στη σελίδα, ήταν στις ΗΠΑ για περισσότερα από δύο χρόνια. Έδωσε επίσης κάτι που έμοιαζε με έγκυρες διευθύνσεις, κάτι που έπρεπε να ακολουθήσουμε».

Η Cyber ​​Command μετέφερε τα ευρήματά της στα Λευκα Καπελα της Naval Criminal Investigative Service (NCIS), η οποία, αν και είχε περιορισμένο προσωπικό λόγω των συνεχιζόμενων ερευνών για προβοκάτορες Deep State, είπε ότι θα ακολουθήσει τους οδηγούς εφόσον το επέτρεπαν ο χρόνος και το ανθρώπινο δυναμικό. Μέσα σε μια εβδομάδα, ωστόσο, οι ερευνητές του NCIS είχαν εντοπίσει 17 από τους "Lopezes" και είχαν αποσπάσει από το καθένα μια παρόμοια ομολογία.

Όλοι είχαν κάνει αίτηση για γρήγορη υπηκοότητα ή αμνηστία μετά την παράνομη είσοδο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν θύματα πολιτικής δίωξης. Άλλοι είπαν ότι αναζητούσαν μια καλύτερη ζωή και ήθελαν να γίνουν Αμερικανοί, ώστε να μπορούν να εργαστούν στη χώρα και να στείλουν χρήματα πίσω στις οικογένειές τους στο Μεξικό ή τη Γουατεμάλα. Όλοι είπαν ότι επικοινώνησε μαζί τους ένας αξιωματούχος της USCIS, ο οποίος τους υποσχέθηκε μια χάρη σε αντάλλαγμα για μια χάρη - εγγυημένη ιθαγένεια των ΗΠΑ σε αντάλλαγμα για την ψήφο των Δημοκρατικών στις ενδιάμεσες εκλογές και ενός υποψηφίου των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2024. Είπαν στους ερευνητές του NCIS ότι είχαν εκπληρώσει το μέρος της συμφωνίας που τους αναλογεί, τουλάχιστον όσον αφορά τα ενδιάμεσα. Από τους 17, οι 12 ζούσαν στην κομητεία Maricopa της Αριζόνα και οι άλλοι πέντε είχαν κατοικία στην Πενσυλβάνια.

Στις 17 Νοεμβρίου, Αμερικανοί Πεζοναύτες υπό τη Διοίκηση του Στρατηγού Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ συνέλαβαν τους 17 «Λόπες» και τώρα τους κρατούν σε άγνωστη τοποθεσία. Η πηγή μας είπε ότι ακολούθησε συζήτηση για το αν θα απελαθούν οι παράνομοι ή αν θα τους κρατήσουν για να καταθέσουν αργότερα εναντίον των ελεγκτών του Deep State. Τελικά, πάρθηκε απόφαση να ανακαλέσουν την αμερικανική υπηκοότητα και να τους προφυλακίσουν.

«Γνωρίζουμε ότι 17 ή 160 ψήφοι δεν κάνουν ή δεν καταστρέφουν τις εκλογές, αλλά αυτό είναι η κορυφή ενός παγόβουνου. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε γιατί το USCIS δεν έκανε καλύτερα τα αρχεία - είναι τρελό. Το Deep State είναι συνήθως σχολαστικό. Είναι πεποίθησή μας, και, όχι, δεν μπορούμε να το αποδείξουμε ακόμα, ότι είναι πολύ πιο διάχυτο. Και θα γίνουν προσπάθειες όχι μόνο να βρούμε τα άλλα 143 ατομα, αλλά και τα υπολογιστικά φύλλα που δεν βρήκαμε», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. https://warnews247.gr/oi-amerikanoi-machairosan-pisoplata-tous-kourdous-istoriki-prodosia-me-kataptysti-anakoinosi-yper-tourkias/

    Οι Αμερικάνοι φίλοι μας!!
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΔΕΣ? ΤΟ ΒΑΘΎ ΚΡΑΤΟΣ



    ΤΖΟΛΙ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις