Συλλάβετε τον Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ για να τερματίσετε το σόου τρόμου Μπάιντεν

 

Αν σκέφτεστε με

βιβλικούς όρους, τότε ο πιο πιθανός υποψήφιος για τον αντί-Χριστό είναι ο David Rockefeller Jr. 


Αυτός και η οικογένειά του βρίσκονται πίσω από όλα τα εγκλήματα απάτης και εμβολιασμού Covid που διαπράχθηκαν τα τελευταία χρόνια. Αυτή είναι και η κορυφή του παγόβουνου. Η σύλληψή του και η κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων της οικογένειάς του θα έφερνε την παγκόσμια ειρήνη και θα εγκαινίαζε μια νέα χρυσή εποχή άνευ προηγουμένου ευημερίας.

Ο Ροκφέλερ ήταν στην Ιαπωνία την περασμένη εβδομάδα και διέμενε στο Yokohama Grand Intercontinental Hotel και τηλεφωνήσαμε και ζητήσαμε συνέντευξη. Δεν απάντησε και έκτοτε έφυγε από τη χώρα. Θα ζητουσαμε την απάντησή του σε όσα ακούσαμε για αυτόν και την οικογένειά του από πολλές πηγές όλα αυτά τα χρόνια.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, βρισκόταν στην Ιαπωνία σε αποστολή επαιτείας, αφού έφυγε με άδεια χέρια από τη συνάντηση της G20 στην Ινδονησία. Προηγουμένως έστειλε τον σκλάβο του Ρίτσαρντ Χάας, επικεφαλής του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, για να ζητιανέψει και να απειλήσει την ιαπωνική αυτοκρατορική οικογένεια και την κυβέρνηση για χρήματα. Όταν ο Χάας απέτυχε και στη συνέχεια παραιτήθηκε από τη θέση του, ο κορυφαίος πράκτορας του Ροκφέλερ, Χένρι Κίσινγκερ, έφτασε για να απειλήσει και να ζητιανέψει. Ο Κίσινγκερ κατέληξε να δηλητηριαστεί από έναν από τους πολλούς εχθρούς του, σύμφωνα με ιαπωνικές υπόγειες πηγές. Επόμενος, η αδερφή του Ροκφέλερ, Χίλαρι Κλίντον, ήρθε να ζητιανέψει και να απειλήσει, σύμφωνα με πηγές των ιαπωνικών στρατιωτικών πληροφοριών (είναι εκπληκτικό ότι είναι ακόμα ζωντανή και ελεύθερη, παρά το γεγονός ότι η αστυνομία της Νέας Υόρκης έχει αποδείξεις βίντεο που βασανίζει δύο νεαρά κορίτσια μέχρι θανάτου). Η Κλίντον πήρε περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια γιεν Ιαπωνίας από το Ιαπωνικό Ίδρυμα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τα τρισεκατομμύρια δολάρια που χρειάζονταν για να συνεχιστεί η παράσταση Rockefeller/Biden sh*t, είπαν. Οι πηγές λένε ότι αυτή ήταν η πραγματική Χίλαρι που φαινόταν «γερή και πολύ χοντρή», και όχι ένα από τα πολλά διπλά σώματά της. Έτσι, τελικά, εμφανίστηκε ο ίδιος ο Ροκφέλερ Τζούνιορ και έφυγε κι αυτός με άδεια χέρια.

Ο ισχυρισμός ότι η Κλίντον είναι η αδερφή του Ροκφέλερ, παρεμπιπτόντως, προέρχεται από πηγές της Μοσάντ και της CIA, οπότε, αν ισχύει αυτό, ένα από τα κορίτσια που απεικονίζονται παρακάτω πρέπει να είναι η νεαρή Χίλαρι. Ίσως οι αναγνώστες μας θα μπορούσαν να καταλάβουν ποιο.


Το γεγονός ότι αυτός ο συγγραφέας ενημερώθηκε λεπτομερώς για αυτά τα κινήματα Ροκφέλερ στην Ιαπωνία είναι ένα σαφές σημάδι ότι χάνουν τον έλεγχο εδώ. Σε ορισμένες δημόσιες ενδείξεις ότι οι Ασιάτες διώχνουν ολόκληρο το σόου του Ροκφέλερ, ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας Τσόε Σον Χούι κατηγόρησε δημόσια τον αρχηγό του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες ότι είναι «μαριονέτα των Ηνωμένων Πολιτειών».

https://tass.com/world/1539545

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Yoshiro Mori, από την πλευρά του, κατηγόρησε δημόσια τον Ουκρανό Πρόεδρο Βλαντιμίρ Ζελένσκι ότι προκάλεσε βάσανα στους συμπολίτες του.

https://tass.com/world/1539381

 Τέλος πάντων, θα ήταν εύκολο να σκοτωθεί ο Ροκφέλερ όταν βρισκόταν στη Γιοκοχάμα, αλλά αυτό θα σήμαινε ότι θα αντικατασταθεί από άλλο μέλος της οικογένειας ως ο βασιλιάς του Βαβυλωνιακού Θεού. Αυτό που χρειάζεται είναι να βγει δημόσια σε δίκη για εγκλήματα πολέμου. Πρέπει επίσης να χάσει τον έλεγχο της περιουσίας των 500 εταιρειών, του ΟΗΕ κ.λπ.

Το γεγονός ότι η συνεδρίαση της G20 στο Μπαλί την περασμένη εβδομάδα εξέδωσε μια δήλωση που υποστηρίζει το σήμα της ψηφιακής ταυτότητας του θηρίου που συνδέεται με εμβολιασμούς με ουσίες που αλλάζουν τα γονίδια είναι ένα σημάδι ότι οι περισσότεροι από τους λεγόμενους ηγέτες εκεί είναι σκλάβοι του.

Για παράδειγμα, εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Υπουργό Υγείας της Ινδονησίας, Budi Gunadi Sadiki, να λέει: «Ας έχουμε ένα ψηφιακό πιστοποιητικό υγείας αναγνωρισμένο από τον ΠΟΥ… εάν έχετε εμβολιαστεί ή εξεταστει σωστά, τότε μπορείτε να μετακινηθείτε».

Εδώ είναι μια εικόνα μερικών από τους κορυφαίους σκλάβους του Ροκφέλερ στη Δύση. Ο μόνος που δεν έχει αντικατασταθεί ακόμα από avatar είναι ο Rishi Sunak από το Ηνωμένο Βασίλειο. Παρεμπιπτόντως, σε μια τυπική μορφή εκβιασμού των ομοφυλόφιλων , πηγές της Μοσάντ λένε ότι ο Σουνάκ είναι ο εραστής του Τζάστιν Κάστρο.


Επίσης, ως σαφής ένδειξη ελέγχου μέσω δωροδοκίας, ρίξτε μια ματιά στον πλούτο του avatar Justin Castrudeau σε σύγκριση με πριν από 2 χρόνια: $10 εκατομμύρια έναντι $385 εκατομμύρια τώρα. Με μισθό 371.600 $ ετησίως.

Αυτή η λίστα από την πρόσφατη συνάντηση της G20 δείχνει ότι μέρος αυτού που θα ήταν ο θεός βασιλιάς Ροκφέλερ χάνει τον έλεγχο:

Ευχαριστούμε τους διεθνείς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Εθνών και των Εξειδικευμένων Οργανισμών του, τον Όμιλο Παγκόσμιας Τράπεζας, ΔΝΤ, ΟΟΣΑ, Ασιατική Τράπεζα Ανάπτυξης, ERIA, CEPI, Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, GGGI, ICAO, IEA, IEF, IFAD, ILO, IRENA, FAO, FSB , Gavi, Παγκόσμιο Ταμείο, ΔΟΑΕ, Ισλαμική Τράπεζα Ανάπτυξης, ITU, Δεξαμενή διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας ιατρικής, Βιώσιμη ενέργεια για όλους (SEforAll), OPEC, WEF, WFP, WHO, ΠΟΕ, UNCCD, UNCTAD, UNDESA, UNDP, UNECE, UNESCAP, UNESCO, UNFCCC, UN Global Pulse, UN Habitat, UNICEF, UNIDO, UNOPS, UN Women, UNWTO και οι ομάδες εμπλοκής της G20 (W20, L20, T20, S20, Y20, SAI20, P20, C20, B20, U20) και τις πολύτιμες συνεισφορές τους συστάσεις πολιτικής.

Εφόσον βλέπετε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στη λίστα, αποδεικνύεται ότι ο Κλάους Σβάμπ Ρότσιλντ είναι απλώς ένας ανώτερος υπάλληλος του Ροκφέλερ,

Αυτοί οι άνθρωποι, είναι η τυραννία της Βαβυλωνίας γνωστή ως «η παγκόσμια τάξη που βασίζεται σε κανόνες». Ο Rockefeller Jr. γεννήθηκε για να κυβερνήσει αυτόν τον εφιάλτη που δημιουργήθηκε από τον John D. Rockefeller τον 1ο που απεικονίζεται παρακάτω.

Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι για τη διάδοση των καρκινογόνων και αποστειρωτικών παραγόντων σε τόσα πολλά καθημερινά προϊόντα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο αριθμός των σπερματοζωαρίων παγκοσμίως έχει μειωθεί κατά 62% τα τελευταία 50 χρόνια. Χάρη στα δηλητήριά τους, τα ποσοστά καρκίνου αυξήθηκαν από έναν στους 20 ανθρώπους στις αρχές του εικοστού αιώνα σε έναν στους δύο ανθρώπους τώρα.

https://www.timesofisrael.com/sperm-counts-worldwide-fell-by-62-in-under-50-years-israeli-led-study-finds/

Ο κατάλογος των άλλων εγκλημάτων τους είναι τόσο μακρύς που μόνο ένα δικαστήριο εγκλημάτων πολέμου τύπου Νυρεμβέργης μπορεί να τα φέρει όλα στο φως.

Για να πολεμήσουν αυτούς τους ανθρώπους, οι στρατιωτικοί και οι υπηρεσίες πληροφοριών πρέπει να καταλάβουν ότι οι περισσότεροι αποκαλούμενοι παγκόσμιοι πολιτικοί είναι απλώς σκλάβοι που εκβιάζονται και ελέγχονται από δωροδοκίες ή "είδωλα" δολοφονημένων πολιτικών.

Οι ρωσικές πηγές της FSB πίστευαν ότι πολλά από τα προβλήματα του κόσμου είχαν λυθεί όταν ο ηθοποιός που προσποιήθηκε τον (από καιρό νεκρό) Τζο Μπάιντεν σκοτώθηκε στη σύνοδο κορυφής της G20. Ωστόσο, οι επόμενες εμφανίσεις του «Τζο Μπάιντεν» στο CG, πίσω στις ΗΠΑ, καθιστούν σαφές ότι η δολοφονία ηθοποιών-μαριονέτα δεν αλλάζει τίποτα. Είναι απαραίτητο να κυνηγήσουμε αυτους που δινουν την εντολη για δημιουργια των μαριονετων.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS












ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Και αφού έφυγαν οι G20 απο Ινδονησία, σημειώθηκε σεισμός 6,9 r με 250 τουλάχιστον νεκρούς, πολλά παιδιά ανάμεσά τους. Παράξενο, έ;
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις