ΥΠΟΘΕΣΗ DUTROUX


 Το 1996, το Βέλγιο συγκλονίστηκε από την τραγική υπόθεση Dutroux».

 Κατά τη διάρκεια πολλών ετών, ο Marc Dutroux, ένας άνεργος ηλεκτρολόγος και πατέρας τριών παιδιών, διέπραξε μια σειρά από απαγωγές, βιασμούς και δολοφονίες άγνωστου αριθμού έφηβων κοριτσιών.

 Καθώς η θηριωδία των εγκλημάτων έγινε δημόσια, υπήρξε οργή σε ολόκληρη τη χώρα για τον τρόπο με τον οποίο οι αρχές χειρίστηκαν την υπόθεση.

 300.000 άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους σε αυτό που ονομάστηκε «Λευκή Πορεία».  Ο λόγος που το βελγικό κοινό «έγινε πολύ επικριτικό για τον τρόπο που χειρίστηκαν οι [βελγικές] αρχές» την υπόθεση Dutroux ήταν επειδή υπήρχαν σημαντικές ενδείξεις ότι ο Dutroux ήταν μέρος ενός κυκλώματος παιδεραστών που ήταν στενά συνδεδεμένο με την πολιτική και οικονομική ελίτ του Βελγίου.
 καθώς και οι ύποπτοι θάνατοι πολυάριθμων μαρτύρων στην υπόθεση εναντίον του Marc Dutroux.  Ένας μεγάλος αριθμός αποδεικτικών στοιχείων DNA που ανακτήθηκαν από τα κελιά, όπου ο Ντουτρού κρατούσε τα θύματά του αλυσοδεμένα, δεν αναλύθηκαν ποτέ από τις αρχές… παρόλο που μπορεί να αποκάλυψαν την ταυτότητα επιπλέον δραστών.

 Υπήρχαν εκατοντάδες ανθρώπινες τρίχες που δεν μετρήθηκαν ποτέ.  Ο Dutroux και ο συνήγορός του ισχυρίστηκαν σταθερά ότι είχε απήγαγε και κακοποιούσε κορίτσια με τη βοήθεια της αστυνομίας… ως μέρος ενός δικτύου εμπορίας παιδιών και κακοποίησης που συνδέεται με την ELITE του βελγικού κατεστημένου.  Μετά από αυτό, ο Πρωθυπουργός Dehaene επισκέφθηκε το Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα & Εκμεταλλευόμενα Παιδιά (NCMEC).

 Ζήτησε βοήθεια από τον τότε πρόεδρο του NCMEC, Ernie Allen.  Αυτό το αίτημα είναι που βοήθησε στη δημιουργία του ICMEC.  Είναι σίγουρα ανησυχητικό ότι η μαζική συγκάλυψη ενός κυκλώματος παιδεραστών που συνδέεται με το βελγικό κατεστημένο είναι αυτό που ώθησε έναν από τους αρχιτέκτονες αυτής της συγκάλυψης… τον πρωθυπουργό του Βελγίου Dehaen… να αναζητήσει τον Ernie Allen ταυτόχρονα με τη συγκάλυψη.

 Η επιτυχία του Allen να βοηθήσει τον Dehaene με την απάντηση της βελγικής κυβέρνησης στην υπόθεση Dutroux οδήγησε άλλες κυβερνήσεις να ζητήσουν τη βοήθειά του σε παρόμοια θέματα, με αποτέλεσμα τη δημιουργία του ICMEC.  Ακόμα πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι το ICMEC ξεκίνησε στη συνέχεια από κανέναν άλλον αλλα από τη Χίλαρι Κλίντον, η οποία είχε σημαντικούς δεσμούς με τους διακινητές σεξουαλικών παιδιών Ghislaine Maxwell, Jeffrey Epstein και Laura Silsby.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΒΕΛΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΙΔΕΜΠΟΡΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΚΙ Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΤΟΥΤΡΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΛΓΙΚΟ ΟΙΚΟ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΘΥΣΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΝΤ'ΑΜΕΡΟΥΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ.Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.

    ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΚΕΡΙΆ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΤΠ.

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;Ή ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΎΣΗ =ΒΑΤΙΚΑΝΟ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ=ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΑΪΚΉ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΓΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΈΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ;
    ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ.ΟΙ ΒΛΑΝΤ ΝΤΡΑΚΟΥΛ.ΕΝΑΣ ΠΕΡΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΝΕΒΑΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΚΛΉΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΕΛΓΟ ΚΕΡΑΤΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΗΔΕΥΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ.ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝΕ,ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝΕ,ΓΛΥΤΩΣΕ,ΚΑΙ...ΠΟΛΛΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΜΙΡΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΦΕΊΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΩΝ ΣΑΥΡΩ
    Ν ΑΓΓΛΙΤΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΑΛΜΠΕΡΤ ΒΕΛΓΊΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΗΔΩΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΑΝΤΡΕΥΌΤΑΝ ΜΕ ΧΑΖΑΡΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΈΡΝΑΡΝΤ ΦΟΝ ΛΙΠΠΕ ΚΑΙΜΛΟΙΠΕΣ ΣΑΠΙΕΣ ΥΠΟΦΥΛΕΣ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΔΈΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ "ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ,ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΘΥΣΙΑ,ΑΙΜΟΠΟΣΙΑ,ΑΙΜΟΜΠΑΝΙΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΙΜΑ=ORDER OF THE BATH",KAI ΟΙ ΝΤΟΥΤΡΟΥ ΚΙΝΟΙ ΜΙΧΟΙ ΔΟΞΙΑΔΗΔΕΣ ΑΗΑΠΗΔΑΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΚΑΤΑ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ.

    ΡΙΤΑ



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις