Ώρα αποφάσεων για τους ανεμβολίαστους: Τέλος τα rapid test, πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης

Ώρα αποφάσεων για τους ανεμβολίαστους: Τέλος τα rapid test, πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης 
 
Σε μια νέα εποχή μπαίνουμε από τον χειμώνα όπου πλέον δεν θα χρειάζεται η επίδειξη rapid test ή πιστοποιητικού εμβολιασμού και νόσησης για διασκέδαση και εστίαση για τους ανεμβολίαστους.


Η κυβέρνηση ξεκινά δειλά – δειλά την επιχείρηση «επιστροφή στην κανονικότητα», τόσο για την κοινωνία όσο και στα σχολεία, στα οποία θα ακουστεί το πρώτο κουδούνι τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Την εκτίμηση ότι ο κορονοϊός μετατρέπεται σε ένα είδος γρίπης και δεν θα χρειαστούμε στο εξής τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, εξέφρασε τη Δευτέρα η Μίνα Γκάγκα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας τόνισε πως αναμένεται η απόφαση για τα σχολεία και εκτίμησε πως οι μαθητές δεν θα χρειάζεται να φορούν μάσκες.

«Θεωρούμε ότι πρέπει να ξεκινήσουμε φέτος πιο χαλαρά, καθώς έχει ανοσοποιηθεί το μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού και τα κρούσματα δεν αυξάνονται», σημείωσε, επισημαίνοντας μάλιστα πως στην Κρήτη το ιικό φορτίο είναι χαμηλότερο από ό,τι ένα μήνα πριν.

«Ο κορονοϊός μετατρέπεται σε ένα είδος γρίπης. Αυτό φαίνεται πως ισχύει διεθνώς», τόνισε η κ. Γκάγκα. Eκτίμησε μάλιστα πως δεν θα χρειαστεί ξανά η χρήση των πιστοποιητικών εμβολιασμού, κρατώντας ωστόσο μία επιφύλαξη, λέγοντας ότι ο χειμώνας είναι μπροστά και ο κορωνοϊός «μάς έβγαλε πολλές φορές ψεύτες».

«Θεωρούμε όλοι, λίγο πολύ, ότι από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι ήπια», είπε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 el.gr

 

Σχόλια

  1. ΗΠΙΑ ,ΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΩΝ.
    ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ
    ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΔΗΜΟΤΕΣ .
    ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ .
    ΑΥΤΑ .
    ΤΩΡΑ ,ΑΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ ........
    ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ...ΑΓΡΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ....
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι ήταν να κάνουν τα εμβόλια τα έκαναν (και μακάρι να βγώ ψεύτης, αλλά φοβάμαι ότι όποιος τα έχει κάνει θα είναι νεκρός μέσα στα επόμενα 10 το πολύ χρόνια). Δεν νομίζω ότι η ΝΤΠ θα ασχοληθεί με τα εμβόλια ξανά. Αυτό που ετοιμάζουν τώρα είναι μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, όπου τα νομίσματα (της δύσης τουλάχιστον) θα αρχίσουν να καταρρέουν και να χάνουν την αξία τους. Πολύ πιθανόν μάλιστα είναι η κατάρρευση αυτή να αρχίσει από τις 7 - 25 Σεπτεμβρίου καθώς είναι το Shemitah για τους Εβραίους το οποίο είναι κάθε 7 χρόνια και συνήθως συμβαίνει κάποια οικονομική ή άλλη καταστροφή (βλέπε 11 Σεπτεμβρίου 2001 η κατάρρευση των πύργων, 15 Σεπτεμβρίου 2008 η κατάρρευση της Lehman Brothers κλπ.) Μάλιστα φέτος είναι το Shemitah των Shemitah καθώς κλείνει ένας κύκλος 7 Χ 7 = 49 χρόνων οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να κάνουν κάτι "πολύ μεγάλο". Η συμβουλή μου είναι κάντε ότι τυχόν αποταμιεύσεις έχετε σε χρυσό ή κυρίως σε ασήμι, καθώς το ασήμι είναι σήμερα το πιο υποτιμημένο αγαθό στον πλανήτη και η τιμή του των 18 ευρώ η ουγκιά δεν αντανακλά ούτε το κόστος εξόρυξής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις