"ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ" παντου...20 αθλητές κατέρρευσαν σε μόλις 5 ημέρες - "Είναι απο την κλιματική αλλαγή"

 

Μέσα σε μόλις πέντε ημέρες,

το έκπληκτο κοινό έλαβε συνολικά 20 αναφορές για νεαρούς κυρίως αθλητές που ξαφνικά και απροσδόκητα κατέρρευσαν ή ανέπτυξαν σοβαρά προβλήματα υγείας. 'Οπως επίσης σε αρκετούς θανάτους, όπως ο 18χρονος Avery Gilbert στο Deerfield.

Ο νεότερος θάνατος στη λίστα, που περιλαμβάνει περιστατικά από 12 έως 16 το 2022, ήταν μόλις 18 ετών. Οι νέοι σε όλο τον κόσμο πεθαίνουν «ξαφνικά και απροσδόκητα». Το κυρίαρχο ρεύμα, οι αρχές, οι κυβερνήσεις αρνούνται ή εμποδίζουν τη συστηματική έρευνα. Τα μέσα του συστήματος αναφέρουν ένα «Σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων» μετά το οποίο οι υγιείς ενήλικες θα κατέρρεαν χωρίς λόγο και θα πέθαιναν ως αποτέλεσμα. Συχνά δίνονται λόγοι που φαίνονται περίεργοι: η υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή, τα πολύ κρύα ντους, η πολλή χαρά, πάρα πολλά συμπληρώματα διατροφής. Εάν υπάρχουν έρευνες, συχνά διαπιστώνεται καρδιακή ανακοπή, έμφραγμα ή εγκεφαλικό.

Ακολουθεί μια λίστα, λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα των γεγονότων που έφτασαν στα μεγάλα ΜΜΕ:

16.8.22. Σοκ στις διακοπές: Η σταρ του Bob Katrin Beierl (28) υπέστη εγκεφαλικό στο Περού

16.8.22. «Δυστυχώς, ο αγώνας μου κατέληξε στο νοσοκομείο. Δυστυχώς μετά το άλμα εις ύψος κατέρρευσα για άγνωστους λόγους». Ο Γερμανός δεκαθλητής Τιμ Νόβακ (27) κατέρρευσε.

16.8.22. Στιγμή σοκ για την TSV Eintracht Karlsfeld: ο επιθετικός Kubilay Celik (24) κατέρρευσε δύο φορές

22-08-22 «Δεν λειτουργεί σωστά όπως ελπίζαμε». Τέλος στην επαγγελματική του καριέρα έβαλε άμεσα ο 31χρονος Ολλανδός παγκόσμιος ποδηλάτης Tom Dumoulin.

15-08-22 καρδιακή προσβολή: ποδηλάτης (54 ετών) κοντά στο Μόναχο αναζωογονήθηκε από…

15-08-22 Αναίσθητος ποδηλάτης (53) που βρέθηκε σε ασφαλτοστρωμένο χωματόδρομο κοντά στο Neuweiler, βρίσκεται σε κίνδυνο.

22-08-22 Δράμα με θανατο στο γήπεδο ποδοσφαίρου: οι πρώτες βοήθειες δεν μπόρεσαν να τον σώσουν! Ο επιθετικός (38) της FC Brookmerland έπεσε νεκρός μετά το άνοιγμα του τέρματος













ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις