Στρατιωτικές συλλήψεις στρατηγών που συνωμοτούν κατά του Τραμπ

 

Το τμήμα "Λευκα Καπελα" του αμερικανικού στρατού

συνέλαβε τη Δευτέρα έναν από τους αξιωματικούς του αφού έμαθε ότι είχε καταχραστεί τη θέση του για να εισαγάγει παραπλανητικά και ψευδή δεδομένα στο δίκτυο υπολογιστών Mar-a-Lago του Τραμπ και συνωμότησε με τον διευθυντή του FBI Christopher Wray για να βυθίσει το 2024 τις προεδρικές φιλοδοξίες του Τραμπ με κάθε μέσο αναγκαίο, ανέφεραν πηγές από το γραφείο του στρατηγού Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ.

Περίπου στις 10:30 π.μ., Αμερικανοί πεζοναύτες υπό την εξουσία του στρατηγού Μπέργκερ εισέβαλαν σε μια αίθουσα συνεδριάσεων στο Φορτ Γκόρντον - όπου βρισκόταν η Διοίκηση Κυβερνοχώρου των ΗΠΑ - όπου η διοικητής της εγκατάστασης, στρατηγός Μαρία Μπ. Μπάρετ, και στέλεχη συζητούσαν ειρωνικά τρόπους θωράκισης του Προέδρου Ντόναλντ J. Trump από παράνομη δίωξη. Οι ένοπλοι πεζοναύτες κράτησαν τους παρευρισκόμενους σε απόσταση, ενώ ο διοικητής της διμοιρίας, ένας ανθυπολοχαγός (O-1) παρέδωσε στη Στρατηγό Μπάρετ ένα στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης που την κατηγορούσε για εξέγερση, συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε αξιωματικό και προδοσία. Την εδεσε με χειροπέδες και τη συνόδευσαν εκτός βάσης. Οι πεζοναύτες συνέλαβαν επίσης τον Ronald W. Pontius, πολιτικό αναπληρωτή του Διοικητή Στρατηγού της Διοίκησης Cyber ​​του Στρατού των ΗΠΑ.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Φορτ Γκόρντον ήταν προπύργιο των Λευκών Καπέλων από τότε που ο Μπάιντεν έκλεψε τις προεδρικές εκλογές του 2020 και το προσωπικό του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων που βοήθησαν την JAG να εξασφαλίσει καταδίκες κατά των άθλιων προβοκάτσιων του Deep State. Κάποια στιγμή, η στρατηγός Μπάρετ αποδοκίμασε την άνοδο του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο ως προσβολή της δημοκρατίας και είπε ότι θα χρησιμοποιούσε κάθε μέσο που είχε στη διάθεσή της για να αποδείξει ότι ο Ντόναλντ Τζέι Τραμπ κέρδισε τις εκλογές του 2020. Οι ενέργειές της, ωστόσο, έρχονταν σε αντίθεση με τις δηλώσεις που είχε κάνει.

Σύμφωνα με μια δήλωση των γεγονότων της JAG, η στρατηγός Μπάρετ στις 9 Αυγούστου - μια μέρα μετά την αντισυνταγματική επιδρομή του FBI στην περιουσία του Τραμπ - εισήγαγε στο δίκτυο του Μαρ-α-Λάγκο ένα έγγραφο που έφερε πλαστογραφημένη υπογραφή του Προέδρου Τραμπ. Το έγγραφο, το οποίο μιμείται τη ρητορική του Τραμπ, καλούσε τους πατριώτες σε όλο το έθνος να πραγματοποιήσουν ένα βίαιο πραξικόπημα εναντίον ατόμων που ενέκριναν την επιδρομή του FBI στο Μαρ-α-Λάγκο. «Πάρτε τα όπλα, τώρα, και ετοιμαστείτε να πολεμήσετε, σκοτώστε το Deep State», έγραφε μέρος της επιστολής. Η Μπάρετ είχε εμφυτεύσει στο μήνυμα μια «ιο Cron» που θα είχε –αν δεν είχε συλληφθεί– διένειμε το email σε σχεδόν κάθε άτομο σε κάθε μία από τις λίστες αλληλογραφίας του Προέδρου Τραμπ. Αν το μήνυμα είχε δοθεί δημόσια, θα μπορούσε να είχε πυροδοτήσει μια ψεύτικη σημαία(false flag) με αποτέλεσμα τον θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων πατριωτών Αμερικανών πολιτών.

«H Μπάρετ είναι προϊόν της πολιτικής ταυτότητας. Έχει περιορισμένες γνώσεις στον τομέα. Η απειρία της βοήθησε στην πτώση της», είπε ένας αξιωματικός των Πεζοναυτών.

Ευτυχώς, ένας αξιωματικός της Διοίκησης Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ με πραγματικό πτυχίο στην κυβερνοασφάλεια ανακάλυψε το προδοτικό μήνυμα της Μπάρετ λίγες μόνο ώρες πριν σταλεί σε 70 εκατομμύρια ανθρώπους. Ο Υποστράτηγος Neil S. Hersey, Αναπληρωτής Διοικητής της Διοίκησης Κυβερνοκυβερνητικού Στρατού των ΗΠΑ, ενημέρωσε αμέσως τόσο τον Πρόεδρο Τραμπ όσο και την ομάδα ασφαλείας του Mar-a-Lago για το λανθασμένο μήνυμα, το οποίο εκκαθαρίστηκε αμέσως.

«Η Μπάρετ είναι διπλός πράκτορας», είπε η πηγή μας. «Μεταξύ του περιβαλλοντος της υποστήριζε τον Τραμπ, αλλά εργάστηκε κρυφά για τον θάνατό του. Η JAG έχει απόδειξεις.»

Ορισμένες από αυτές τις αποδείξεις περιλαμβάνουν μια επιστολή που είχε στείλει η Μπάρετ στον διευθυντή του FBI Κρίστοφερ Ρέι. «Ο Τραμπ τελείωσε. Τον πήραμε», έγραφε μέρος του.

Η στρατηγός Μπάρετ, είπε η πηγή μας, της αφαιρέθηκε ο βαθμός και στάλθηκε στο Γκουαντάναμο, όπου θα περιμένει ένα στρατιωτικό δικαστήριο. Εν τω μεταξύ, ο πατριώτης στρατηγός Χέρσεϊ ορίστηκε προσωρινός διοικητής της Διοίκησης Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις