Επιστήμονας προειδοποιεί για «σούπερ ηλιακή έκλαμψη» το 2023 και τέλος του "πολιτισμού"

 

Έτσι μπορεί να ξεκινήσει το

τέλος του πολιτισμού: μια υπερέκρηξη καταστρέφει το ηλεκτρικό δίκτυο και όλα τα ηλεκτρονικά είδη, έτσι ώστε τίποτα στην κοινωνία να μην λειτουργεί πια.

Μια αναδρομή στην ομάδα «Remote Viewing» (πρώην εργολαβία της CIA), η οποία «προέβλεψε» την πυρηνική καταστροφή στη Φουκουσίμα τη δεκαετία του 1990 και λίγα χρόνια αργότερα έναν παγκόσμιο πόλεμο και μια καταστροφική ηλιακή έκρηξη.

Το νέο ηλιακό ελάχιστο (με αποτέλεσμα την ήδη αναπτυσσόμενη Παγκόσμια Ψύξη) θα έχει όλο και πιο εκτεταμένες συνέπειες για τη ζωή στη Γη τα επόμενα χρόνια. Σε αυτό προστίθεται μια άλλη, οξεία απειλή. Καθώς το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη μας - η προστατευτική μας ασπίδα ενάντια στις κοσμικές ακτίνες - εξασθενεί, ένας κορυφαίος επιστήμονας στο Climate Science Center στο Pagosa Springs του Κολοράντο, ευρέως γνωστό ως Oppenheimer Ranch Project, προειδοποιεί ότι ο πλανήτης μας μπορεί να πληγεί από καταστροφική σούπερ ηλιακή έκλαμψη ήδη από το 2023. Αυτό δεν είναι απλώς μια θεωρία, επειδή το «κοσμικό κύμα» που προκάλεσε παρόμοια ηλιακή έκλαμψη στο γειτονικό μας αστέρι Proxima Centauri το 2019 φαίνεται τώρα να κατευθύνεται και προς εμάς. (1)

Το 2017, γράψαμε για μια νέα έκθεση της NASA που εκφράζει ανησυχίες για το "ηλιακό ελάχιστο" που ξεκίνησε τώρα. Δεν αναμένονται μεγάλες εκρήξεις ηλιακών εκλάμψεων, αλλά τεράστιες τρύπες, μερικές φορές διαρκείας μηνών, στο στέμμα του ήλιου, μέσω των οποίων τα ηλιακά σωματίδια μπορούν να διαφύγουν με μεγάλη ταχύτητα και να χτυπήσουν το μαγνητικό πεδίο της Γης.

Με αυτόν τον τρόπο, οι δορυφόροι, καθώς και οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις στην επιφάνεια του πλανήτη, μπορεί να καταστραφούν ή ακόμη και να απενεργοποιηθούν οριστικά. Μπορεί επίσης να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Μια τέτοια έκρηξη προκάλεσε μαζικές διακοπές ρεύματος τον Απρίλιο του 2017 σε πολλές μεγάλες αμερικανικές πόλεις.

Σημαντικές ανησυχίες σχετικά με τη μείωση του μαγνητικού πεδίου και την υπερέκρηξη το 2023

Ο επιστήμονας του Κέντρου Επιστήμης του Κλίματος, David Mauriello, ανησυχεί περισσότερο για το φθίνον μαγνητικό πεδίο και μια πιθανή πολική αντιστροφή παρά για το νέο ηλιακό ελάχιστο και την Παγκόσμια Ψύξη. Σε μόλις 2 χρόνια από τώρα, θα μπορούσαμε να δούμε τις συνδυασμένες επιδράσεις της φθίνουσας μαγνητόσφαιρας - μια παρενέργεια μαγνητικών αντιστροφών ή ανωμαλιών που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πτώση του μαγνητικού πεδίου της Γης κάτω από το 10% του μέγιστου - σε συνδυασμό με ένα ισχυρό εκτόξευση πλάσματος από τον ήλιο.

Μια πρόσφατη μελέτη, βασισμένη σε παρατηρήσεις από εννέα τηλεσκόπια - συμπεριλαμβανομένου του γνωστού διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble - έδειξε ότι την 1η Μαΐου 2019, το πλησιέστερο αστέρι στο ηλιακό μας σύστημα, ο Proxima Centauri, είχε μια άνευ προηγουμένου ισχυρή έκρηξη, μια σφοδρή έκρηξη, η οποία εξερράγη 100 φορές πιο ισχυρή από τις εκρήξεις του δικού μας ήλιου. Ο Proxima Centauri είναι ένας κόκκινος νάνος σε απόσταση 4,25 ετών φωτός από τη Γη.

Αυτή η έκρηξη στο Proxima Centauri είχε τη δύναμη μιας έκρηξης X-200+ από τον δικό μας ήλιο. Σημειώστε ότι το πιο δυνατό ξέσπασμα του ήλιου μας ήταν «απλώς» ένα X-45. Αυτό μετρήθηκε το 2003 και ευτυχώς δεν είχε στόχο τον πλανήτη μας. Το συμβάν Carrington το 1859 πιστεύεται επίσης ότι προκλήθηκε από μια έκρηξη X-45. Επειδή η κοινωνία μας δεν ήταν ακόμα εξαρτημένη από τα ηλεκτρονικά, οι συνέπειες ήταν περιορισμένες.

Το «Cosmic Wave» έχει ήδη χτυπήσει δύο γειτονικά αστέρια

Ο Mauriello υποθέτει ότι εάν οι τελευταίες γνώσεις σχετικά με την ύπαρξη κάποιου είδους γαλαξιακού «κύματος ρεύματος Birkeland» είναι σωστές, αυτό το κοσμικό «κύμα» που έπληξε τον Proxima Centauri το 2019 είναι τώρα στο δρόμο του προς την γη (σχεδόν) την ταχύτητα του φωτός. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το κύμα θα μπορούσε να χτυπήσει τον ήλιο το καλοκαίρι του 2023, προκαλώντας μια παρόμοια μεγάλη έκρηξη. Δεν χρειάζεται καν να στοχεύει απευθείας στον πλανήτη μας για να προκαλέσει άνευ προηγουμένου καταστροφή μέσω του φαινομένου «φωτοστέφανο» και να «βομβαρδίσει» τον κόσμο μας και να τον στείλει στη πέτρινη εποχή.

Μια πρόσφατη υπερέκρηξη στο αστέρι του Barnard, 5.978 έτη φωτός μακριά, είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι αυτό είναι κάτι περισσότερο από μια απλή θεωρητική πιθανότητα. Η έκλαμψη σε αυτό το αστέρι συνέβη στο αναμενόμενο διάστημα.

Λόγω της φθίνουσας μαγνητόσφαιρας, μια μέση λάμψη X είναι ήδη αρκετή για να εξαφανίσει το 90% του πολιτισμού μας, ο οποίος έχει γίνει εξαιρετικά εξαρτημένος από τα ηλεκτρονικά και την ηλεκτρική ενέργεια. Το επερχόμενο γαλαξιακό «κύμα» θα μπορούσε επίσης να προσφέρει την τελική ώθηση για να ξεκινήσει μια ταχεία πολική αναστροφή. «Θα πρέπει να είστε έτοιμοι μέχρι τον Αύγουστο του 2023», είπε ο Mauriello.















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Καθε εξαμηνο τα ιδια, αντε να κοπει να ησυχασουμε....

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις