Κάτι πολύ άσχημο συμβαίνει με τους γιούς των διασήμων.

 

Βλέποντας τον Ελπιδοφθόρο με την μπουρζουαζία να

ποδοπατεί την Αγία Γραφή και να διαφθείρει τον λαό, βαπτίζοντας παιδιά που βρέθηκαν (ο Θεός ξέρει πως) στα χέρια ομοφυλοφίλων, μου ήρθε στο νου ένα άρθρο που είδα πρόσφατα, το οποίο ασχολείται με τη νέα μόδα της ελίτ να αλλάζει το φύλο των παιδιών

Το άρθρο προκαλεί αηδία, ένα σφίξιμο στο στομάχι, όμως πρέπει να δούμε σε τί βρωμερό πηγάδι μπαίνουμε όταν πάμε κόντρα στην φύση και στο Νόμο του Θεού. Τα λαμπερά παγωμένα πρόσωπα δεν μπορούν να κρύψουν το σκοτάδι που σκεπάζει τις ψυχές, τη βρώμα και την δυσωδία που αναδύεται από τα παρφουμαρισμένα σώματα. Αυτό που είδαμε και στο… «happening» με τον Ελπιδοκτόνο δεν ήτανε τίποτε άλλο παρά ένα «νεοεποχίτικο μασάζ στις Ορθόδοξες συνειδήσεις», όπως είπε μία ψυχή. Ήλπιζαν και ελπίζουν ότι με έναν «μαγικό» τρόπο η πλαστική ζωή της κραιπάλης θα υπερκεράσει την ανωμαλία και την κακοποίηση των αθώων ψυχών. Σου λέει, είναι πλούσιοι, είναι διάσημοι, είναι λαμπεροί! 

Δεν στέκεται εμπόδιο η ομοφυλοφιλία, ίσως και να είναι το κλειδί! Και ο Ελπιδοφθόριος της ΝΤΡΟΠΗΣ, αντί να ορθοτομήσει τον λόγο της Αληθείας δείχνει στην κάμερα την λευκή του οδοντοστοιχία, χαχανίζοντας δίπλα στους διάσημους που θεωρούν ότι μπορούν να αντικαταστήσουν τον Θεό. Ιερή αγανάκτηση φουντώνει μέσα μας με την κατάντια των δεσποτάδων που ακόμα και τώρα ήπιανε το αμίλητο νερό.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.


Από το Vigilant Citizen
Το είδα στο SACCSIV

Γιατί τόσα μικρά αγόρια περιφέρονται με φορέματα στο Χόλυγουντ; Και τί στον αγύριστο συμβαίνει με τον Λιβ Σράιμπερ;

Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα να μιλάω για τα παιδιά των διασήμων. Αυτά τα παιδιά δεν επέλεξαν να ζήσουν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας και τους αξίζει να απολαμβάνουν φυσιολογικές παιδικές ζωές. Ωστόσο, ορισμένοι διάσημοι γονείς κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να βάλουν τα παιδιά τους στο κέντρο της προσοχής. Τα παρελαύνουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις, τα διαφημίζουν σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μερικά τα χρησιμοποιούν ακόμη για δημόσιες σχέσεις, και για να δείξουν καλό χαρακτήρα.

Κι ενώ αυτή η συμπεριφορά φανερώνει εκμετάλλευση από μόνη της, τα τελευταία χρόνια στο Χόλιγουντ αναδύεται ένα άλλο επίπεδο παραξενιάς: Μικρά αγόρια κυκλοφορούν με φορέματα, κάποια είναι μόλις ΔΥΟ ετών, ενώ πολλά από αυτά φορούν ρούχα που είναι αλλόκοτα αποκαλυπτικά και σεξουαλικά. Έχει γίνει κάτι σαν «τάση» μεταξύ των ελίτ του Χόλιγουντ, κάτι σαν μόδα. Και φυσικά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης λούζουν με επαίνους αυτούς τους γονείς, επειδή επιτρέπουν στα παιδιά τους «να εκφραστούν».

Τι θα γινόταν όμως αν ίσχυε ακριβώς το αντίθετο; Τι θα γινόταν αν κάποια από αυτά τα αγόρια φτιάχνονταν και αναγκάζονταν να ντύνονται και να συμπεριφέρονται σαν κορίτσια για κάποιον παρανοϊκό λόγο; Δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτό ως μια ιδιαίτερα ύπουλη μορφή κακοποίησης παιδιών; Ακολουθούν μερικά παραδείγματα αυτής της τάσης.

Η Μέγκαν Φοξ (η οποία πρόσφατα αποκάλυψε ότι συμμετείχε σε πραγματικές τελετουργίες αίματος με τον MGK) ντύνει κοριτσίστικα τον γιο της Νόα από την ηλικία των δύο ετών. ΔΥΟ.

Σοβαρά τώρα, πώς μπορεί ένα δίχρονο αγόρι να πάρει την ριζική απόφαση που φέρνει τα πάνω κάτω τη ζωή του και να αλλάξει φύλο; Μετά βίας μπορεί να σχηματίσει μια λογική πρόταση. Μπορεί να κατανοήσει τις σωματικές και ψυχολογικές επιπτώσεις μιας τέτοιας απόφασης; Όχι φυσικά. Είναι πολύ απασχολημένος με το να βάζει το δάχτυλό του μέσα στις πρίζες.

Ο Νόα φοράει ένα πουκάμισο που γράφει «Δυνατά κορίτσια».
O Zaya Wade παραδέχτηκε ότι είναι ομοφυλόφιλoς στην ηλικία των 12 ετών. Ακολούθησε μία τεράστια περιοδεία στα μέσα ενημέρωσης και έγιναν συμφωνίες μόδας. Ακόμη και η Μισέλ Ομπάμα επαίνεσε το γεγονός.
Ο υιοθετημένος γιός της Σαρλίζ Θερόν, ο Τζάκσον, φοράει φορέματα από τότε που ήταν περίπου 5 ετών.
Ο υιοθετημένος 16χρονος γιός της Μαντόνα, ο Ντέιβιντ Μπάντα, σπρώχνεται στα φώτα της δημοσιότητας. Και αυτά τα φώτα λαχταρούν για αγόρια πού φοράνε φορέματα. Εδώ φοράει στολή τσιρλίντερ με κέρατα διαβόλου και κολιέ τσόκερ.

Αν και όλες αυτές οι υποθέσεις είναι από μόνες τους προβληματικές, μία από αυτές είναι ιδιαίτερα ανησυχητική: η υπόθεση του Κάι Σράιμπερ [Kai Schreiber].

Ο Λιβ Σράιμπερ [Liev Schreiber] και ο γιός της Ναόμι Γουότς [Naomi Watts]

Εδώ και χρόνια, οι φωτογραφίες του Λϊβ Σράιμπερ με τον γιο του Κάι ανασηκώνουν τα φρύδια. Αλλά όταν κάποιος βάζει το ένα κομμάτι δίπλα στο άλλο, τα σηκωμένα φρύδια δίνουν την θέση τους στην απόλυτη ανησυχία.

Το 2017 ο Λιβ Σράιμπερ έφερε τον τότε 8χρονο γιό του Κάι στο Comic-Con (ετήσια διοργάνωση αφιερωμένη στα κόμικς) ντυμένο Harley Quinn.

Δεν είναι μυστικό ότι η Harley Quinn είναι ένας άκρως σεξουαλοποιημένος χαρακτήρας. Παρ’ όλα αυτά, ο Λιβ έφερε τον γιο του στο Comic-Con (που είναι γεμάτος με τύπους που φαντασιώνονται τέτοιους χαρακτήρες) ντυμένο Harley Quinn, με μακιγιάζ και σκισμένο καλσόν. Γιατί;

Εδώ ο Κάι είναι ντυμένος «ματωμένη νύφη/πριγκίπισσα/ό,τι να ‘ναι» και ο αδελφός του είναι ντυμένος «αποκεφαλισμένος άνθρωπος». Κανείς δεν φαίνεται να περνάει καλά.
Χωρίς σχόλιο.

Δυστυχώς χειροτερεύει.

Το τρέχον προφίλ του Σράιμπερ στο Twitter περιλαμβάνει μια φωτογραφία των παιδιών του που φορούν μακιγιάζ και φιλιούνται στα χείλη. Στο βιογραφικό του αναφέρεται στα «σοκαριστικά ελκυστικά παιδιά του».

Ο Σράιμπερ δεν χρησιμοποίησε την λέξη «όμορφα» για να περιγράψει τα παιδιά του. Χρησιμοποίησε την λέξη «ελκυστικά». Το λεξικό MacMillan ορίζει την λέξη «ελκυστικός» ως:

ένα ελκυστικό πρόσωπο είναι ευχάριστο να το κοιτάζεις, ειδικά με έναν τρόπο που δείχνει σεξουαλικό ενδιαφέρον… μία εντυπωσιακά ελκυστική γυναίκα

Έχοντας πει αυτά, εδώ είναι άλλη μία φωτογραφία του Λιβ με τον Κάι.

Ποιός φιλάει έτσι τον γιό του;

Το 2017 ο Σράιμπερ ήταν στο σόου της (σ.σ. του;) Έλεν. Και μίλησε για τα παιδιά του (ως συνήθως). Και ήταν περίεργα (ως συνήθως).

Γύρω στο 3:45 του βίντεο ο Σράιμπερ λέει:

– Οι γιοι μου και εγώ έχουμε αυτό το πράγμα όπου κάνουμε μπάνιο και μετά κάνουμε τον «χορό στο πουλάκι».

– Δηλαδή, είναι όπως ακούγεται;

– Ναι. Υπάρχουν και άλλες λέξεις για αυτό, αλλά αυτές είναι πάνω κάτω οι καλύτερες.

– Είναι τρόπος για να στεγνώσεις;

– Είναι ένας τρόπος να στεγνώσεις γιατί σε ερεθίζει εκεί κάτω αν δεν στεγνώσεις.

Μετά, ο/η ταραγμένος/η Έλεν πίνει λίγη τεκίλα και όλοι γελούν. Αυτή η ιστορία δεν πρέπει να είναι κατασκευασμένη.

Ο Σράιμπερ δημοσίευσε στο instagram αυτήν την φωτογραφία όπου κάνει μπάνιο με τον γιό του.
Το 2021 η Ναόμι Γουάτς (σ.σ. η «μάνα να σου πετύχει«) δημοσίευσε αυτήν την φωτογραφία του Κάι να φοράει ένα στενό μπλουζάκι και σκουλαρίκια για να γιορτάσει τα 13α γενέθλιά του. Γιατί;

Ποιός άνθρωπος θα απολάμβανε αυτήν την εικόνα; Είναι σαν να θέλουν να τραβήξουν την λάθος προσοχή σε αυτόν τον έφηβο.

Ο Στράιμπερ και ο Κάι στην πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Stranger Things.

Τι στο διάολο συμβαίνει με την τοποθέτηση του χεριού στην παραπάνω φωτογραφία; Γιατί κανείς δεν σχολιάζει τίποτα από αυτά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης; Να ένα παράδειγμα του τι λέγεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης (τα οποία σιγά σιγά βυθίζονται στην απόλυτη αυταπάτη).

Ο Λιβ Σράιμπερ και η κόρη Κάι εμφανίστηκαν στην 4η πρεμιέρα του Stranger Things. Έδειχνε αξιαγάπητη στο ροζ φόρεμα.

Μια σωστή λεζάντα φωτογραφίας θα ήταν:

«Ο γιος του Σράιμπερ, ο Κάι, εμφανίζεται περιέργως σε μια πρεμιέρα με την οποία δεν έχει καμία σχέση, ενώ φοράει ένα κοντό ροζ φόρεμα και βγάζει περίεργες φωτογραφίες με τον πατέρα του».

Μερικές εβδομάδες αργότερα, άλλες περίεργες φωτογραφίες του Κάι εμφανίστηκαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο Κάι κάνει ποδήλατο φορώντας φόρεμα και ψηλοτάκουνα. Γιατί;

Συμπερασματικά

Αν αυτές οι φωτογραφίες σας έκαναν να αρρωστήσετε στο στομάχι, λυπάμαι. Ωστόσο, αυτή η δυσάρεστη αίσθηση που νοιώθετε είναι το σώμα σας που σας λέει ότι βλέπετε κάτι που είναι εντελώς λάθος και αφύσικο. Και ότι όλα αυτά γίνονται για κάποιον σκοπό.

Εδώ και χρόνια καταγράφω την ατζέντα σύγχυσης των φύλων, η οποία βασίζεται στον ισχυρισμό ότι τα φύλα είναι κοινωνικά κατασκευάσματα. Η ίδια ατζέντα υποστηρίζει ότι τα νήπια είναι σε θέση να πάρουν την απόφαση που θα αλλάξει την ζωή τους και να αλλάξουν φύλο, ενώ παράλληλα προωθεί την χρήση ακραίων φαρμάκων, όπως αντι-ορμονικών ουσιών. Η ίδια ατζέντα εισχωρεί και στα προγράμματα σπουδών του δημοτικού σχολείου, επειδή «αυτοί» γνωρίζουν ότι η κατήχηση πρέπει να γίνει σε νεαρή ηλικία για να επηρεάσει μόνιμα την ψυχή. …..














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Μία 10χρονη (?) γίνεται το νεότερο τρανς μοντέλο στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης
    Σύμφωνα με τους γονείς της, η Noella άρχισε να τους λέει ότι δεν είναι αγόρι όταν ήταν μόλις 2 ετών. [Εδώ λες σταματήστε την γη να κατέβω!!!]
    Στα 4 της χρόνια, πήγε σε θεραπεία και δήλωσε στον γιατρό ότι είναι κορίτσι. [?????]
    Οι γονείς της λένε ότι είναι πολύ μικρή για να μεταβεί ιατρικά, αλλά κοινωνικά έκανε τη μετάβαση στα 4 και στα 7 άλλαξε νόμιμα το όνομά της. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο.
    https://www.in.gr/2022/08/19/life/lgbtqi/mia-10xroni-ginetai-neotero-trans-montelo-stin-evdomada-modas-tis-neas-yorkis/
    Δηλαδή στα 4 [!!!!] ξεκίνησε χημικές θεραπείες αλλαγής φύλλου!!!
    Κι εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, βλέπεις κι αυτό:
    Νοσοκομείο Παίδων Βοστώνης: «Τα παιδιά μπορεί να ξέρουν ότι είναι τρανς «την στιγμή που γεννήθηκαν»
    https://www.el.gr/nea-taxh/nosokomeio-paidon-vostonis-ta-paidi/
    Πριν λοιπόν μπορέσει να πει το βρέφος μαμά ή μπαμπά ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣ!!!
    Τα ολοήμερα σχολεία τι σκοπό έχουν; Τι θα κάνουν στα παιδιά; Στις ΗΠΑ ξεκίνησαν αντιδράσεις σε πολλές πολιτείες γιατί δήλωσαν ότι θα τα εμβολιάζουν χωρίς την έγκριση των γονιών τους! Τα μεσημέρια (γιατί τότε ξυπνούν) οι ντραγκουίνς θα τους διαβάζουν παραμύθια; ΚΙΜ ΠΑΤΑ ΤΟ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ!!!!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΕΣ ,Η ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ .
    ΔΗΛΑΔΗ ,Η ΣΑΡΛΙΖ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ .
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΜΕ .
    ΕΧΟΥΝ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΓΟΝΙΔΙΑ .
    ΑΥΤΑ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ,ΑΥΤΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ .
    ΟΠΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΗΣ ΚΕΦΑΛΙ ,ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ,ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ .
    ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΞ.
    ΠΡΟΣΧΗΜΑ ,Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ .
    ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΗ ,ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚ - ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις