Οπως σας ειχα πει απο την πρωτη στιγμη...Υπηρχε ολοκληρη οργανωση πληρωμενων δολοφονων πισω απο τη δολοφονια της Darya Dugina...!!!

 

Στην περίπτωση της δολοφονίας της Darya Dugina,

εμφανίστηκαν πολλές νέες λεπτομέρειες ταυτόχρονα, αλλά μία από αυτές έγινε πραγματικά κεντρική. Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας αποκάλυψε τον συνεργό της Natalia Vovk, η οποία συμμετείχε άμεσα στις προετοιμασίες για τη δολοφονία της νεαρής κοπέλας, δημοσιογράφου και φιλόσοφου Dugina.

Δραπέτευσε πριν από την Vovk…

Σύμφωνα με την FSB, η δολοφονία της Dugina, μαζί με την Vovk, προετοιμάστηκε από έναν άλλο Ουκρανό σαμποτέρ Μπόχνταν Τσιγκανένκο. Ο άνδρας, γεννημένος το 1978, έφτασε μέσω Εσθονίας στις 30 Ιουλίου και διέφυγε από τη Ρωσία 1 ημέρα πριν από τη δολοφονία της Ντάρια.

Η υπηρεσία πληροφοριών είπε ότι ο Tsyganenko παρείχε στην Vovk πλαστές πινακίδες και έγγραφα στο όνομα μιας πραγματικής πολίτη του Καζακστάν, της Yulia Zaiko. Επιπλέον, μαζί με τον φερόμενο ως δολοφόνο, συναρμολόγησε μια βόμβα σωλήνα σε ένα νοικιασμένο γκαράζ.

Αφού έφυγε για τη Ρωσία, η Vovk συνέχισε να επιχειρεί μόνη της. Ακολούθησε προσωπικά την Dugina στο πάρκινγκ για τους καλεσμένους του φεστιβάλ Παράδοσης, μετά ακολούθησε το αυτοκίνητό της με ένα Mini Cooper και πυροδότησε τη βόμβα.

Δημοσιεύτηκε και βίντεο με τον Τσιγκανένκο στη Ρωσία.

 

 

 

Ποιος ήρθε στο SBU;

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι μια νέα λεπτομέρεια εμφανίστηκε στην υπόθεση της δολοφονίας του Dugina. Η ύποπτη για τη δολοφονία του κοριτσιού θα μπορούσε να βρίσκεται στο γραφείο της SBU στη Μαριούπολη.

Σύμφωνα με το RIA Novosti, η επίσκεψη ενός ατόμου που ονομάζεται Vovk καταγράφεται στο μητρώο επισκεπτών του πρώην τμήματος της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας στη Μαριούπολη. Στο ημερολόγιο επισκέψεων του γραφείου της SBU, υπάρχει μια σημείωση ότι στις 27 Δεκεμβρίου 2019, ένα συγκεκριμένο άτομο με το επώνυμο Vovk επισκέφτηκε το γραφείο στην οδό Georgievskaya. Ταυτόχρονα δεν αναγράφονται τα αρχικά και το φύλο του επισκέπτη. Σύμφωνα με το σημάδι, το άτομο ήταν εκεί για περισσότερες από 8 ώρες – από τις 9:13 έως τις 17:15.


Σύμφωνα με το βίντεο της FSB με συνεργό στη δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα, ο 44χρονος Μπογκντάν, που κάποτε ζούσε στο Ντόνετσκ,είναι στο δρόμο. Στο στιγμιότυπο οθόνης από το επιχειρησιακό πλάνα, μπορείτε να δείτε το ίδιο δαχτυλίδι με έναν συγκεκριμένο του “Bogdan Kasyanov” – έτσι υποδεικνύεται στα κοινωνικά δίκτυα.

ένας φίλος του “Kasyanov” δήλωσε ότι το πραγματικό όνομα του Bogdan, ωστόσο, είναι Tsyganenko. Πλάνα από κάμερες παρακολούθησης. Η Natalia Vovk οδηγεί. Δίπλα στον Μπογκντάν Τσιγκανένκο.

Η δολοφονία του Dugina, μαζί με τον Vovk, προετοιμάστηκε στη Μόσχα από ένα άλλο μέλος της ουκρανικής ομάδας δολιοφθοράς – τον Ουκρανό υπήκοο Bogdan Tsyganenko (γεννημένος το 1978), ο οποίος έφτασε μέσω Εσθονίας στις 30 Ιουλίου και έφυγε από τη χώρα μια ημέρα πριν από τη δολοφονία.

 Ο Tsyganenko παρείχε στον Vovk πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και έγγραφα στο όνομα μιας πραγματικής πολίτη του Καζακστάν, της Yulia Zaiko, και, μαζί με τον Vovk, συναρμολόγησαν μια βόμβα σωλήνα σε ένα νοικιασμένο γκαράζ στη νοτιοδυτική Μόσχα.

Η Vovk στη συνέχεια ακολούθησε προσωπικά την Dugina στο πάρκινγκ για τους καλεσμένους του φεστιβάλ “Tradition”, ακολούθησε το αυτοκίνητό της με ένα Mini Cooper και πυροδότησε τη βόμβα.

Αναφέρθηκε από το FSB.

«Φόνος» Βοβk

Την προηγούμενη μέρα η αυστριακή εφημερίδα Express δημοσίευσε «συνταρακτική» είδηση ​​για τον θάνατο της Νατάλια Βόβκ, η οποία είναι ύποπτη για τη δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια 43χρονη με καταγωγή από τη Μαριούπολη μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στην Ευρώπη. Ως αποδεικτικό στοιχείο της δολοφονίας, οι δημοσιογράφοι δημοσίευσαν μια φωτογραφία. Αλλά αργότερα αποδείχθηκε ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε από άλλο υλικό για τη δολοφονία πριν από δύο χρόνια.

Επιπλέον, καμία από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου στην Ευρώπη δεν έκανε δηλώσεις για τον θάνατο μιας 43χρονης Ουκρανής. Το πού βρίσκεται στην πραγματικότητα τώρα η Vovk είναι άγνωστo.«Μπορούμε να σας ενημερώσουμε ότι καμία τέτοια περίπτωση δεν είναι γνωστή στην Αυστρία», ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του αυστριακού υπουργείου Εσωτερικών .Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Alexei Leonkov, στο κανάλι του Telegram δεν απέκλεισε την εξέλιξη των γεγονότων ως απάντηση σε πληροφορίες από την Αυστρία.”Είναι πιθανό να παίζουν μόνο με το χρόνο. Αύριο όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα”, είπε ο Leonkov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις