Το FBI εξακολουθεί να παρακολουθεί το Mar-a-Lago

 

Έχει περάσει σχεδόν

ένας μήνας από τότε που το FBI εισέβαλε παράνομα και λεηλάτησε το σπίτι του Προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ στη Φλόριντα, αλλά οι πράκτορες του κακού Γραφείου εξακολουθούν, για λόγους που φαντάζεστε εύκολα, να κρυβονται κοντά στο Μαρ-α-Λάγκο και σε άλλες περιοχές στο Παλμ Μπιτς.

Άτομα από τους ανυρωπους ασφαλείας του Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο είπαν ότι στο Παλμ Μπιτς παρατηρείται εισροή ομοσπονδιακων μετά την εισβολή στις 8 Αυγούστου στην ιδιοκτησία του Τραμπ. Οι πρακτορες, είπαν, αναγνωριστηκαν παντου παρά το γεγονός ότι προσπαθούν να παραμείνουν δυσδιάκριτοι. Ντυμένοι με την κομψότητα των μαύρων κοστουμιών και γραβατών, πράκτορες που οδηγούν μαύρα SUV και φορούν κάμερες με τηλεφακούς στεκονται δίπλα στις πύλες του Mar-a-Lago και τραβούν φωτογραφίες - όχι μόνο του κτήματος αλλά και των υποστηρικτων του Τραμπ που συνέρρευσαν στη νότια Φλόριντα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίθεση του FBI εναντίον του.

Αρκετές φορές κάθε μέρα, ένα Ford Expedition ή GMC Denali επιβραδύνει για να συρθεί έξω από το 1100 S. Ocean Blvd. Τα οπτικά αδιαπέραστα φιμέ τζάμια χαμηλώνουν και στο άνοιγμα εμφανίζεται το snoot ενός φακού κάμερας. Εάν είναι παρόντες οι υποστηρικτές του Τραμπ, τα οχήματα παραμένουν έως ότου οι πράκτορες μέσα έχουν φωτογραφίσει τους πάντες στη σκηνή. Οι φακοί της κάμερας μαζεύονται, τα παράθυρα τυλίγονται και τα SUV εξαφανίζονται—μόνο για να επιστρέψουν ώρες αργότερα.

Οι ομοσπονδιακοί δεν έχουν περιοριστεί στο να ποντάρουν απλώς το Mar-a-Lago. Το BiCE Ristorante είναι ένα πολυτελές ιταλικό εστιατόριο λίγα μίλια βόρεια του Mar-a-Lago. Συχνά συχνάζουν τόσο επισκέπτες όσο και αξιωματούχοι που διαμένουν στην ιδιοκτησία του Τραμπ. Σύμφωνα με ένα ανώτερο στέλεχος της ασφάλειας του Τραμπ, πράκτορες του FBI φορούσαν έξυπνα γυαλιά Ray-ban -γυαλιά ηλίου που μπορούν να καταγράφουν ήχο και βίντεο- έχουν εντοπιστεί στο εστιατόριο όλες τις ώρες της ημέρας.

«Αυτοί οι τύποι κάθονται σε ένα τραπέζι όλη μέρα παραγγέλνοντας συνεχεια φλιτζάνια μαύρο καφέ – αλλά δεν παραγγέλνουν φαγητό. Τα ντυσίματα και οι τρόποι τους τους προδίδουν. Είναι εκεί από ανοιγμα μεχρι το κλεισιμο του μαγαζιου ακούγοντας οποιαδήποτε συζήτηση του Τραμπ. Αν κάποιος εμφανιστεί φορώντας ρούχα MAGA, εστιάζει αμέσως σε αυτόν», είπε η πηγή μας.

Το FBI έχει επίσης αναγνωριστει και σε λιγότερο εύπορα καφέ. Το City Diner, ένα ρετρό κατάλυμα για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο με ατμόσφαιρα της δεκαετίας του 1950, το επισκέπτονται συχνά υπάλληλοι του Mar-a-Lago, άνθρωποι που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά γεύματα που κοστίζουν εκατοντάδες δολάρια.

«Είναι εκεί εντάξει, φορώντας τα κοστούμια J.C. Penny για να καταλάβουν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει. Την περασμένη εβδομάδα, είδα δύο ομοσπονδιακούς να κάθονται σε ένα τραπέζι. Πήγα κοντά τους, χαιρέτησα και ρώτησα ευγενικά αν ήταν τουρίστες ή από έξω από την πόλη γιατί δεν ταίριαζαν με το περιβαλλον. Ήμουν πολύ αδιάφορος. Μου είπαν ότι ήταν θαλάσσιοι βιολόγοι που μελετούσαν τις μεταναστεύσεις των δελφινιών στην περιοχή, ένα προφανές ψέμα», είπε η πηγή μας.

Επιπλέον, οι ομοσπονδιακοι τραβούν φωτογραφίες και βίντεο από σπίτια στο Παλμ Μπιτς με σύνεργα υπέρ του Τραμπ—πανό για γκαζόν και σημαίες, και σε ορισμένες περιπτώσεις παραβιάζουν ιδιωτική ιδιοκτησία για να τα αφαιρέσουν.

«Έχουμε ακούσει πολλές αναφορές από πολίτες που ισχυρίζονται ότι άνδρες με SUV παρκαρισμένα έξω από τα σπίτια τους και άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες ακινήτων. Τουλάχιστον τρεις μας είπαν ότι άνδρες βγήκαν από τα οχήματά τους και τράβηξαν ταμπέλες που υποστηριζαν τον Τραμπ», είπε η πηγή μας.

Είναι άγνωστο εάν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού έχουν δεσμούς ή είναι φίλοι του Προέδρου Τραμπ, ο οποίος έχει περάσει τον περισσότερο χρόνο του από την επιδρομή...στους Πύργους Τραμπ στη Νέα Υόρκη.

«Πρόκειται για μια εκδικητική σταυροφορία εναντίον του Τραμπ και των υποστηρικτών του», είπε η πηγή μας. «Δεν θα μπουν ξανά στο Mar-a-Lago, με ή χωρίς παράνομο ένταλμα έρευνας. Αν προσπαθήσουν, τους περιμένει μια έκπληξη».

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις