Το επιτελειο Μπάιντεν προσελαβε ηθοποιούς για να απεικονίσουν τους πεζοναύτες των ΗΠΑ

  

Το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν

χρησιμοποίησε ηθοποιούς για να απεικονίσουν φρουρούς πεζοναυτες κατά τη διάρκεια της κολασμένης ομιλίας του παράνομου προέδρου την Πέμπτη το βράδυ, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Μπέργκερ.

Στεκόμενος μπροστά σε ένα σατανικο σκηνικό και απολαμβάνοντας τη λάμψη των κατακόκκινων φώτων στο χρώμα του αίματος, ο Μπάιντεν (ή ο σωσιας του) εκφώνησε την πιο διχαστική ομιλία στην ιστορία της πολιτικής και κατέστησε σαφές ότι κήρυξε τον πόλεμο σε δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανούς που υποστηρίζουν την ιδεολογία Make America Great Again.


Τα ΜΜΕ εδειξαν οτι πλαισιονοταν απο πεζοναυτες οπως συνηθιζεται. Οι οποιοι εμεναν ακίνητοι, με το βλέμμα μπροστά, καθώς ο μαινόμενος Μπάιντεν δυσφημούσε και δαιμονοποιούσε τον Πρόεδρο Τραμπ, τους υποστηρικτές του, υποστηρικτές του MAGA από ακτή σε ακτή. Αλλά οι άνδρες με στολή, είπε η πηγή μας, δεν ήταν καθόλου πεζοναύτες. Ήταν απατεώνες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το σύνολο του Σώματος αποκήρυξε τον Μπάιντεν ως ψεύτικο πρόεδρο, αφού ο συνασπισμός των Λευκών Καπέλων διαπίστωσε σταθερά ότι είχε πράγματι κλέψει τις προεδρικές εκλογές του 2020. Έκτοτε, το Σώμα, υπό τις διαταγές του στρατηγού Μπέργκερ, έχει εξαπολύσει έναν πόλεμο φθοράς εναντίον του Μπάιντεν και της "φυλής" του στο Deep State.

«Αυτοί δεν ήταν πραγματικοί πεζοναύτες», είπε η πηγή μας. «Ολική απάτη. Οι ηθοποιοί της κρίσης».

Μετά την επιβλητική διαμαρτυρία του Μπάιντεν κατά της MAGA, η Διοίκηση Κυβερνοχώρου του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ προσπάθησε χωρίς επιτυχία να επαληθεύσει τις ταυτότητες των φρουρών του Μπάιντεν.

«Δεν μπορώ να πω για τις μεθόδους, αλλά αυτοί οι άνδρες δεν ήταν πεζοναύτες. Κάποιος στο στρατόπεδο του Μπάιντεν προσέλαβε ανθρώπους για να το παίξουν πεζοναύτες», είπε η πηγή μας. «Μπορώ να πω ότι ο στρατηγός Μπέργκερ είναι τρελός. Το ονόμασε αυτό προσβολή για το Σώμα και αθλια απατεωνια. Μόνο αληθινοί και έντιμοι πεζοναύτες που έχουν περάσει από το Parris Island ή το MRCD San ​​Diego μπορούν να φορέσουν αυτή τη στολή», είπε η πηγή μας.

Η παρωδία της Πέμπτης το βράδυ δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό. Ο Μπάιντεν από την αρχή της κλεμμένης προεδρίας του έχει δει πολλές φορές παρέα με τους λεγόμενους πεζοναύτες. Η πηγή μας είπε ότι όλα αυτά ήταν ψεύτικα, γιατί κανένας αληθινός πεζοναύτης δεν θα ατίμαζε τον εαυτό του όταν τον έβλεπαν οπουδήποτε κοντά στον ψεύτικο πρόεδρο.

Επιπλέον, μια παρόμοια κατάσταση συνέβη όταν ο Μπάιντεν επιχείρησε για πρώτη φορά να επιβιβαστεί σε ένα VC-25, ένα τροποποιημένο Boeing 747 που φέρει το διακριτικό κλήσης Air Force One όταν επιβιβάζεται ο POTUS, στις 9 Φεβρουαρίου 2021, για ένα ταξίδι στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν, όπου επρόκειτο να συμμετάσχει σε μια σύσκεψη στο δημαρχείο που διοργανώθηκε από τον παιδόφιλο του CNN, Άντερσον Κούπερ. Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, ωστόσο, του αρνήθηκε την πρόσβαση, λέγοντας ότι «δεν ήταν πραγματικός πρόεδρος». Για να διορθώσει αυτή την ανισότητα που αντιλαμβανόταν ο ίδιος τον εαυτό του, το State Department (Deep) του Μπάιντεν αγόρασε ένα παλιο 747 από τον γερμανικό αερομεταφορεα Lufthansa και το έβαψε ξανά για να μιμηθεί την εμφάνιση ενός VC-25, μπλε και άσπρο με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής χαραγμένες στην άτρακτο. Ανέβαλε το δημαρχείο μέχρι να ολοκληρωθεί η βαφή μια εβδομάδα αργότερα.

«Η απάτη που συμβαίνει εδώ δεν μοιάζει με τίποτα που έχει δει ποτέ αυτή η χώρα. Έχουν πάει πολύ μακριά τώρα, και θα ξετυλιχτεί. Αν κάνει τη διαφορά, μόνο ο χρόνος θα δείξει», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 








ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις