Ο Τραμπ προειδοποιεί για σκοτεινούς καιρούς που θα ερθουν

 

Καθώς ένας σωσιας

του Μπάιντεν —πιθανότατα ο Άρθουρ Ρόμπερτς— στη Φιλαδέλφεια χτες το βράδυ εξέφρασε μια βαριά διαμαρτυρία κατά του συνασπισμού MAGA, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ στους Πύργους Τραμπ στη Νέα Υόρκη εξέδωσε ένα δικό του μήνυμα σε τηλεδιάσκεψη με στρατιωτικούς και πολιτικούς συμμάχους. «Αν τα πράγματα δεν αλλάξουν γρήγορα, και εννοώ πολύ γρήγορα, βρισκόμαστε σε σκοτεινούς καιρούς, τους πιο σκοτεινούς που δεν έχει δει ποτέ αυτή η χώρα», είπε ο Τραμπ.

Οι παρευρισκόμενοι στην κλήση, μια γνωστή πηγή είπε συμπεριλαμβανομένου του αντιπροσώπου του Οχάιο Τζιμ Τζόρνταν, του γερουσιαστή Τεντ Κρουζ, του δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου Μπρετ Κάβανο και του Στρατηγού του Σώματος Πεζοναυτών Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ.

Ένας συνήθως αισιόδοξος Τραμπ μίλησε αποκαλυπτικά, λέγοντας στους συμμάχους ότι η Αμερική βρισκόταν τώρα σε έναν επισφαλή γκρεμό. οι ενδιάμεσοι όροι θα υπαγόρευαν την κατεύθυνση της Αμερικής - είτε μια επιστροφή στην κανονικότητα όπως την οραματίζονται οι Ιδρυτές Πατέρες, είτε ένας χαοτικός εφιάλτης στον οποίο οι πατριώτες, απογυμνώνονται ανεπανόρθωτα από τα δικαιώματα και τις ελευθερίες που αγαπούν. Ο Τραμπ είπε ότι η Αμερική, υπό την ανεξέλεγκτη διακυβέρνηση των Δημοκρατικών, θα γίνει γρήγορα δυσδιάκριτη από τα Σόδομα και τα Γόμορρα των βιβλικών χρόνων. Το Deep State θα εγκαινίαζε μια εποχή κακίας όπου η παιδεραστία κανονικοποιείται και τα παιδιά διδάσκονται να καλωσορίζουν τις ορεξεις από ενήλικες.

Τα σχόλια του Τραμπ για αυτό το θέμα δεν ήταν υπερβολικά. Τα ακαδημαϊκά ιδρύματα από το νηπιαγωγείο μέχρι το γυμνάσιο τυπώνουν και κυκλοφορούν φυλλάδια που ενθαρρύνουν τα μικρά παιδιά να αγκαλιάσουν αντί να φοβούνται τους παιδεραστές.

 

 Ο Τραμπ μίλησε επίσης για την ώθηση του καθεστώτος να διαβρώσει την 1η και 2η Τροποποίηση της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων.

«Η ATF του Μπάιντεν πηγαίνει πόρτα-πόρτα ψάχνοντας να αρπάξει νόμιμα όπλα. Μερικοί ισχυροί πολίτες, καλοί πολίτες, καλοί άνθρωποι, στέκονται σταθεροί και αρνούνται έρευνες χωρίς ένταλμα, αλλά άλλοι που φοβούνται απλώς παραδίδουν τα όπλα τους. Αφοπλίζονται για την εξαγορά», είπε ο Τραμπ.

Επιπλέον, ο Τραμπ έκανε μια τρομερή πρόβλεψη:

«Εάν κερδίσουν και θα το κάνουν μόνο με εξαπάτηση, οι εντολές με μάσκα και οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί θα επανέλθουν αμέσως μετά τα ενδιάμεσα. Το φυσικό αέριο θα εκτοξευθεί ξανά. Ο πληθωρισμός θα διπλασιαστεί. Και περισσότεροι Αμερικανοί θα ωθηθούν στη φτώχεια, ενώ οι παράνομοι μετανάστες θα έχουν δωρεάν στέγη και χρήματα. Αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα», είπε ο πρόεδρος Τραμπ.

Σχολιασε το Ανώτατο Δικαστήριο, λέγοντας στον δικαστή Kavanaugh ότι το SCJ έκανε «ένα τεράστιο λάθος» ανατρέποντας τον Roe V. Wade πριν από τα ενδιάμεσα.

«Ξέρω ότι υπήρχε ένας προδοτης και δεν θα με εξέπληξε καθόλου αν ήταν αυτός ο προδότης ο Ρόμπερτς, αλλά ήταν μια κακή κίνηση, πολύ, πολύ κακή με λαθος στρατηγικη».

Η ιστοσελιδα δεν μπορεί να αναφέρει τις απαντήσεις του Kavanaugh (ή των άλλων) επειδή ο πρόεδρος δεν είχε βάλει την κλήση στο μεγάφωνο.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε να απαντά σε ερώτηση του στρατηγού Μπέργκερ. «Κάνεις εξαιρετική δουλειά καθαρίζοντας το βάλτο, αλλά όταν το ανακοινώσω, θα είναι στην ώρα μου, όχι στη δική τους. Έχετε ένα σχέδιο. Έχω το δικό μου», είπε ο πρόεδρος Τραμπ.

Σαν εξαιρετικος ηγετης ειπε: «Θυμηθείτε, το MAGA είναι ιδεολογία, όχι πρόσωπο. Δεν είμαι εγώ, ούτε εσύ, ούτε κανένας από εμάς».

Η κλήση, είπε η πηγή μας, διήρκεσε περίπου 45 λεπτά και έληξε με τον Τραμπ να εκλιπαρεί τους συμμετέχοντες να τηρήσουν τα καθήκοντά τους στο Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών.


Η ιστοσελιδα αναμένει απάντηση από πηγές στο γραφείο του στρατηγού Berger που θα μας δωσουν περισσοτερες ανακοινωσιμες πληροφοριες.

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Στην Ουαλία κάναν διαμαρτυρία οι γονείς για τη διδασκαλία σε παιδάκια 3-4 ετών για την ρευστότητα του φύλου. Όπως θα περίμενε κανείς, η διαμαρτυρία απορρίφθηκε. Εμπρός λοιπόν οι παιδεραστές να γίνουν νηπιαγωγοί ή βοηθοί νηπιαγωγών. Η καλύτερή τους, ο δρόμος άνοιξε..
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις