Ο BRIAN STELTER ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ CNN KAI ΘΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΟ GITMO...!!!

 

Ο στρατός των ΗΠΑ συνέλαβε

το Σάββατο τον φιλελεύθερο ακτιβιστή και πρώην παρουσιαστή του CNN Μπράιαν Στέλτερ με την κατηγορία της παιδικής παρενόχλησης και κατοχής παιδικής πορνογραφίας κοντά στην πολυτελή κατοικια της οικογένειάς του στο Upper West Side του Μανχάταν, είπαν πηγές της JAG .


Η σύλληψη έρχεται λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την "κονσέρβα" του Stelter από το CNN. Οι εκπρόσωποι του C-ommunist N-ews N-etwork είχαν αναφέρει τη μείωση των αξιολογήσεων και την εξυπηρέτηση ενός πολύ εξειδικευμένου κοινού ως λόγους για την ακύρωση του μακροχρόνιας εκπομπης "Αξιόπιστες πηγές" του Stelter.

Η JAG, ωστόσο, πιστεύει ότι το CNN δημιούργησε δικαιολογίες, ένα προπέτασμα καπνού, για να κρύψει τον πραγματικό λόγο για τον τερματισμό της απασχόλησης του Stelter. Αν αληθεύει, η ξαφνική αποχώρηση του Στέλτερ δεν είχε καμία σχέση με την συμμορφωση του ή με την τηλεθέαση της σειράς και οτιδήποτε είχε να κάνει με την προτίμησή του για παιδεραστία.

«Ο Στέλτερ ζεστάθηκε πολύ για να το χειριστεί το CNN», είπε η πηγή μας. «Είναι πιθανό ότι γνώριζε για πολύ καιρό το άρρωστο μυαλό του και τον προστάτευε και πλήρωσε τους γονείς των θυμάτων για να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό. Το CNN έχει ήδη βυθιστεί στη διαφθορά και ένα σκάνδαλο σαν αυτό θα μπορούσε να βυθίσει το δίκτυο».

Ο στρατός, είπε, ενδιαφέρθηκε για τον Stelter αφού στις 25 Ιανουαρίου έκανε κήρυγμα σε μια τάξη της 8ης τάξης στο Rockwood Park της Νέας Υόρκης, σχετικά με το πώς να εντοπίζει την παραπληροφόρηση των μέσων ενημέρωσης και να την αναφέρει στις αρμόδιες αρχές - δηλαδή σε αυτόν και στο CNN. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, ο Stelter μίλησε επίσης στα παιδιά σχετικά με τη σημασία της λήψης πολλαπλών εμβολίων Covid και πολλών ενισχυτικών και πρόσφερε συμβουλές για το πώς να ντροπιάσουν τους γονείς «αντι-εμβολιαστες» να αποδεχτούν τα εμβόλια ως αναγκαιότητα ζωής.

Φυσικά, η ελευθερία του λόγου και των απόψεων δεν είναι εγκλήματα. Αλλά oταν ένας 36χρονος άνδρας αγγίζει τον καβάλο ενός 13χρονου αγοριού και ρωτά: "Αισθάνεσαι καλά με αυτό;" είναι ένα από τα πιο αποτρόπαια αδικήματα που μπορεί κανείς να φανταστεί.

Σύμφωνα με μια ένορκη κατάθεση της JAG, ένα αγόρι που ταυτοποιήθηκε μόνο ως «Adam» πλησίασε τον Stelter μετά το μάθημα για να πει τις σκέψεις του σχετικά με τους εμβολιασμούς Covid-19, λέγοντας στο παιδάκι ότι ούτε αυτός ούτε οι γονείς του είχαν εμβολιαστεί και δεν είχαν σκοπό να διακινδυνεύσουν την υγεία τους. μ ένα πειραματικό εμβόλιο. «Δεν μας αρέσουν τα εμβόλια», είπε ο Άνταμ. Σε εκείνο το σημείο ο Στέλτερ έσφιξε την παλάμη του πάνω από τα γεννητικά όργανα του αγοριού και, χαμογελώντας , είπε: «Τι λές για αυτό. Σου αρέσει αυτό? Σε είδα να με κοιτάς στην τάξη». Περισσότερο απωθημένος παρά φοβισμένος, ο Άνταμ απέκρουσε την χεορονομια του Στέλτερ και τον αποκάλεσε «άρρωστο, στριμμένο π....».

Αν και η αλληλεπίδραση έγινε σε τυφλό σημείο, ο Adam ήταν αρκετά σοφός για να ενεργοποιήσει την εφαρμογή εγγραφής του κινητού του τηλεφώνου, όχι επειδή περίμενε παρενόχληση αλλά επειδή ήθελε να αμφισβητήσει τη στάση του Stelter σχετικά με την τήρηση του εμβολίου και να δημοσιεύσει το κλιπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι γονείς του Άνταμ, αν και ήταν θυμωμενοι, του είχαν απαγορεύσει να διαδώσει το βίντεο στο διαδίκτυο και αντ' αυτού παρέδωσαν ένα αντίγραφο στο γραφείο του εισαγγελέα στη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης, είπε η πηγή μας.

«Ο τρόπος με τον οποίο ο Άνταμ κρατούσε την κάμερα - δεν δείχνει το πρόσωπο του Στέλτερ στο πλάνο, απλώς ένα χέρι που χουφτωνει τα γεννητικά του όργανα. Από ό,τι γνωρίζουμε, το γραφείο του εισαγγελέα της περιφέρειας δεν θα ζητούσε κατηγορητήριο για αυτόν τον λόγο και επειδή δεν μπορούσε να εξακριβώσει τη φωνή του Stelter. Επίσης, είπαν έλλειψη μαρτύρων. Αμφιβάλλω αν όντως έψαξαν καν. Οι άνθρωποι μας στη Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ είπαν ότι είναι 100% σίγουροι ότι είναι η φωνή του Στέλτερ και ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλό του ταιριάζει που φαίνεται σε άλλες φωτογραφίες του. Για λόγους επιχειρησιακής ασφάλειας, δεν μπορώ να πω τώρα πώς πήραμε στην κατοχή μας το βίντεο κλιπ ή πώς ήρθαμε σε επαφή με τους γονείς του Άνταμ, αλλά αυτό θα αποκαλυφθεί στο δικαστήριο του Στέλτερ», είπε η πηγή μας.

Το Σώμα του Judge Advocate’s Corps, πρόσθεσε, θεώρησε πολύ απίθανο η ιστορία του Adam να ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και έτσι ξεκίνησε ένας ολοκληρωμένος έλεγχος ιστορικού για τον Stelter. Ο JAG ισχυρίζεται τώρα ότι έχει αδιάσειστες αποδείξεις ότι ο Stelter είχε κακοποιήσει ή έκανε ακατάλληλες χεορονομιες σε τουλάχιστον οκτώ παιδιά μεταξύ 2013-2022, όσο διαρκεί η παραμονή του στο CNN.

«Οι ομοσπονδιακές και κρατικές αρχές του έδωσαν ένα συγχωροχαρτι, αλλά δεν επρόκειτο να κάνουμε το ίδιο. Είχαμε περισσότερες από αρκετές αποδείξεις για να εκδώσουμε στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης στο όνομά του», είπε η πηγή μας.

Το πρωί της 27ης Αυγούστου, ανακριτές της JAG με πολιτικά ρούχα "αρπαξαν" τον Stelter καθώς έφευγε από την κατοικια του και του έδειξαν ένα αντίγραφο του εντάλματος προτού συλλάβουν αυτον και του κατασχεσουν έναν φορητό υπολογιστή που βρισκόταν κάτω από το αριστερό του χέρι. Ένας μοχθηρός Στέλτερ δεν αντιστάθηκε, αλλά πέρασε δέκα λεπτά διακηρύσσοντας την αθωότητά του.

«Ο φορητός υπολογιστής έχει εξεταστεί και βρέθηκε να περιέχει κυριολεκτικά δεκάδες χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο παιδικής πορνογραφίας. Περιττό να πούμε ότι αυτό δεν του φαίνεται καλό», είπε η πηγή μας. 



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....
















ΠΗΓΗ






Σχόλια

  1. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ;
    ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΠΟΥ
    ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις