Κάτι μεγάλο έρχεται καθώς τελειώνει το καλοκαιρινό αδιέξοδο

 

Το καλοκαιρινό αδιέξοδο

στον συνεχιζόμενο, αλλά αδήλωτο, 3 Παγκόσμιο Πόλεμο πρόκειται να τελειώσει, συμφωνούν πολλές πηγές. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η συλλογική Δύση πρόκειται να αντιμετωπίσει μια καταστροφική αποτυχία συστημάτων, εάν τα γεγονότα συνεχίσουν την τρέχουσα πορεία τους.

Το ερώτημα τώρα είναι: θα προσπαθήσει η Χαζαρική μαφία να παραδοθεί ή σχεδιάζει μια νέα επίθεση υπό την ηγεσία ενός Αφρικανού Πάπα, πιθανώς να περιλαμβάνει μια ψεύτικη εισβολή εξωγήινων;

Το μεγαλύτερο σημάδι ότι κάτι μεγάλο πρόκειται να συμβεί είναι αυτή η ανακοίνωση του Βατικανού:

Η Αγία Έδρα και τα ιδρύματα που συνδέονται με την Αγία Έδρα και είναι κάτοχοι χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων και ρευστότητας, με όποια μορφή και αν διατηρούνται, σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα εκτός του IOR πρέπει να ενημερώσουν το IOR και να τα μεταφέρουν σε αυτό το συντομότερο δυνατό εντός 30 ημερών από 1 Σεπτεμβρίου 2022. 

https://www.vatican.va/content/francesco/it/events/event.dir.html/content/vaticanevents/it/2022/8/23/rescriptum.html

 Αυτό φαίνεται να σηματοδοτεί το τέλος του ελέγχου των Ρότσιλντ και άλλων οικογενειών της μαφίας των Χαζάρων επί αυτού του ιδρύματος. Αυτό είναι ιστορικό, καθώς είναι οι ιδιώτες τραπεζίτες του Βατικανού τουλάχιστον από τον 19ο αιώνα.

Αυτό είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικό γιατί σχεδόν όλοι οι λεγόμενοι «παγκόσμιοι ηγέτες» που εμφανίζονται στα Ηνωμένα Έθνη λαμβάνουν λογαριασμό στην Τράπεζα του Βατικανού όταν αναλαμβάνουν την εξουσία. Στη συνέχεια λένε στους ηγέτες «καλώς ήρθατε στο κλαμπ των πλουσίων. Είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χρήματα όπως θέλετε, αλλά, αν μας παρακούσετε, θα σας σκοτώσουμε».

Ολόκληρος ο εφιάλτης του Covid, όπως αποδεικνύεται τώρα, περιλάμβανε τη χρήση μιας τεχνητά δημιουργημένης «πανδημίας» για να ξεπλυθούν πάνω από 1 τρισεκατομμύριο δολάρια χρημάτων FRB στην παγκόσμια οικονομία. Αυτό έγινε δωροδοκώντας κυβερνητικούς ηγέτες με χρήματα από την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ κ.λπ. για να συμβαδίσουν με την προσπάθεια του ΚΜ να δημιουργήσει μια ολοκληρωτική παγκόσμια κυβέρνηση. Οι μικρότεροι ηγέτες έλαβαν μετοχές σε εταιρείες εμβολίων, μασκών και απολυμαντικών χεριών κ.λπ. προκειμένου να ενταχθούν στην παρωδια.

Επίσης, πολλοί ηγέτες που αρνήθηκαν να ακολουθήσουν, όπως ο πρόεδρος της Τανζανίας, σκοτώθηκαν ή απομακρύνθηκαν.

Αυτό "φουσκώνει" τώρα στα πρόσωπα της Χαζαρικής μαφίας καθώς οι παρενέργειες από τα εμβόλια και ο επιστημονικός έλεγχος εκθέτουν ολόκληρη την «πανδημία» ως ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα πολέμου στην παγκόσμια ιστορία.

Αυτός ο τίτλος είναι χαρακτηριστικός αυτού που τώρα αρχίζει να κυριαρχεί ακόμη και στις εταιρικές ειδήσεις για την «πανδημία:»

«Οι δικηγόροι της Pfizer λένε ότι η εταιρεία θα μπορούσε να είναι υπεύθυνη για ζημιές 3,3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων».

 https://www.theepochtimes.com/exclusive-pfizer-vaccine-whistleblower-responds-to-motion-to-dismiss-false-claims-suit_4685709.html

 Τώρα που ο φόβος της χρεοκοπίας, της φυλακής ή της εκτέλεσης βαραίνει περισσότερο το μυαλό των ηγετών παρά ο πειρασμός των δωροδοκιών, η ικανότητα χρήσης του Covid για ξέπλυμα χρήματος στην παγκόσμια οικονομία τελειώνει.

Σε αντίποινα για την επίθεση της «πανδημίας», οι περισσότερες από τις χώρες του κόσμου αρνούνται να αποδεχθούν όλες τις μορφές «χρημάτων» που δημιουργούνται από αέρα από τη Χαζαρική μαφία και το Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας που ελέγχεται από το Βατικανό. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η ελεγχόμενη από το Βατικανό συλλογική «Δύση» αντιμετωπίζει μια ενεργειακή κρίση και μια επικείμενη κοινωνική κατάρρευση.

Το ερώτημα τώρα είναι θα προσπαθήσουν οι Χαζάροι Μαφιόζοι που ελέγχουν το Βατικανό να διαπραγματευτούν μια παράδοση ή να αμυνθουν με μια νέα επίθεση;

Αυτός είναι ο λόγος που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα σε αυτή τη μεγάλη συγκέντρωση Καρδιναλίων στη Ρώμη.

Αφού ονόμασε περισσότερους από 20 νέους Καρδινάλιους (κυρίως από αναπτυσσόμενες χώρες) αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Φραγκίσκος επέλεξε 83 από τους 132 καρδινάλιους που δικαιούνται να εκλέξουν νέο Πάπα. Αυτό είναι αρκετό για την εκλογή νέου Πάπα.

 https://news.yahoo.com/rumours-swirl-pope-francis-names-015637032.html

 Οι παρατηρητές του Βατικανού σημείωσαν ότι όταν ο Πάπας ταξίδεψε στην Άκουιλα στις 28 Αυγούστου για να επισκεφτεί τον τάφο του Αγίου Κελεστίνου Ε' (παραιτήθηκε από τον παπισμό το 1294 μ.Χ.) είπε ότι εγκαταλείποντας την εξουσία, ο Σελεστίνος έδειξε τη δύναμη που προέρχεται από την ταπεινοφροσύνη.

«Στα μάτια των ανθρώπων, οι ταπεινοί θεωρούνται αδύναμοι και ηττημένοι, αλλά στην πραγματικότητα, είναι οι πραγματικοί νικητές, επειδή είναι οι μόνοι που εμπιστεύονται πλήρως στον Κύριο και γνωρίζουν το θέλημά Του», είπε ο Φραγκίσκος.

 https://www.nasdaq.com/articles/popes-who-resign-are-humble-francis-says-in-central-italy-visit

 Η διήμερη συνάντηση με τους καρδινάλιους που θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Αυγούστου είναι η μοναδική φορά στα εννιάμισι χρόνια του Φραγκίσκου ως Πάπας (Μάρτιος 2013 έως σήμερα) που όλοι οι καρδινάλιοι έχουν συναντηθεί και έχουν μιλήσει με αυτόν τον τρόπο, λέει ο ειδικός του Βατικανού Δρ. Robert Moynihan.

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ ΟΤΙ Η ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΉΛΕΓΧΕ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ.

    ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΗΤΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΡΟΝΕΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ.ΠΟΥ ΗΛΕΓΧΕ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ.

    ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΛΩΧ.
    ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΆΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΧΗΔΌΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΆΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΨΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΎ ΤΩΝ ΚΑΡΧΗΔΟΝΙΩΝ.
    ΟΙ ΕΠΙΖΗΣΑΝΤΕΣ(ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ=ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ+ΑΡΧΟΝΤΕΣ) ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΊΕΣ ΙΔΙΩΣ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΚΙ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΚΑΘ'ΕΞΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ 'ΘΡΗΣΚΕΊΑ ' ΚΡΥΦΙΩΣ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΑΠΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΤΟΝ ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟ,ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΕΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΡΩΜΑΪΚΈΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ+ΠΑΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΉΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΤΙΣΑΝ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΣΟ ΎΠΟΥΛΑ ΚΙ ΑΙΜΑΤΗΡΑ.

    ΝΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΠΥ ΜΑΥΡΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ-ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ-ΑΓΩΝΕΣ,ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΆΓΓΡΑΙΝΑ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΤΩΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ=GLOBALMOTHERFUCKERS,ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΤΙ ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΦΑΙΖΕΡ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.
    ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΉΤΡΙΕΣ ΘΕΣ;
    ΔΕΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΘΕΣ;
    ΟΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Η KKR,ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ΔΥΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΝ ΑΘΩΑΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΝ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΒΟΥΤΑΓΑΝ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΝΕ ΟΤΙ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ(ΕΙΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΝΤΖΕΣ ΟΙ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ)ΚΑΙ Η SAGRADA FAMILIA ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΝΤΌΡΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΡΙΕΣ Β' ΚΛΑΣΕΩΣ ΜΑΡΕΒΑ ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ ΚΙ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ,ΜΙΖΕΣ,ΜΕΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΑΠΟ ΤΑ GOLDEN DEALS.
    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΣΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ,ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΓΡΑΙΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ GOLDEN BOY ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΣ ΦΩΤΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΥΠΕΡΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ.ΟΤΑΝ ΠΚΗΡΩΝΕΙΣ ΕΦΟΡΊΑ 60% ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΛ ΜΠΑΤΙΚΑΝΟ,ΚΑΙ 40% ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΑΓΓΛΙΤΣΑΣ.
    ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ MAGNA CARTA KAI ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ.

    ΟΙ ΡΟΤΑΙΛΝΤ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΝΤΟΡΙΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ+ΒΑΣΙΛΕΩΝ.
    Ο ΔΑΥΙΔ ΠΗΡΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΛΝΤΟΜΠΡΑΝΤΙΝΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΎΝΑΜΗ. ΞΕΡΕΤΕ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ FORBES ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΆ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ:ARIVERCI ROMA ΚΙ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!

    ΡΊΤΑ





    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις