ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ "ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ"


Πολλά έχουν συμβεί σε αυτόν τον τομέα τις τελευταίες εβδομάδες και συνεχίζονται: η έκρηξη στους καταρράκτες του Νιαγάρα, στρατιωτικές πτήσεις, στρατιωτικά δικαστήρια, σεισμοί σε ορισμένα μέρη (εκρήξεις σε τούνελ), πυρκαγιές, εκρήξεις, εργοστάσια στην Ινδιανάπολη, Ιλινόις, εκρήξεις νερού στο Σικάγο, καπνός και εκρήξεις από το μετρό στο κέντρο της Νέας Υόρκης και της Ουάσιγκτον, και πολλά παράξενα φυσικά φαινόμενα εκτός του κανονικού καιρού σε αυτά τα μέρη.

Η σήραγγα της Γενεύης: Η Γένοβα, Ιταλία, είναι πολύ πιθανό να σηματοδοτήσει την είσοδο σε μια υπόγεια σήραγγα μήκους 275 χιλιομέτρων που θα επιτρέψει σε υποβρύχια από τη Γροιλανδία να φτάσουν στα κεντρικά γραφεία της CIA κάτω από τη λίμνη της Γενεύης. Αυτή η ιδέα υποστηρίζεται από το γεγονός ότι τα ονόματα Geneva (G N V) και Genoa (G N V) ακούγονται το ίδιο, υποδηλώνοντας ότι το "Geneva Tunnel" μπορεί να είναι στην πραγματικότητα το επίσημο όνομα της σήραγγας. Η σημαία και το εθνόσημο της Γένοβας φέρουν ρωμαϊκό σταυρό παρόμοιο με τη σημαία της Ελβετίας και το λογότυπο του Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος εδρεύει στη Γενεύη της Ελβετίας. Με άλλα λόγια, τα ονόματα και τα σύμβολα που συνδέονται με τη Γένοβα είναι ουσιαστικά ελβετικά.

Το σύστημα σήραγγας της Γενεύης ενώνεται με το σύστημα σήραγγας του Βατικανού και έχει πάνω από 60 μίλια υπόγειων βιβλιοθηκών / βιβλιοθηκών κρυμμένες από την κοινωνία. Το οποίο περιέχει 54 κρυμμένα βιβλία που ήταν αρχικά μέρος της Μεγάλης Αραμαϊκής Βίβλου Peshitta.

Από τις αρχές του 2014, οι επιχειρήσεις hadi έχουν στοχεύσει και καταστρέψει τεράστια δίκτυα υπόγειων συστημάτων σήραγγας. 20 (17) Ξεκίνησαν πλήρεις επιχειρήσεις για την καταστροφή των συστημάτων σηράγγων του κόσμου και την απελευθέρωση όσων γεννήθηκαν στο σκοτάδι και τον τερματισμό της αυτοκρατορίας deep state που χρονολογείται χιλιάδες χρόνια πίσω σε βιβλικές αφηγήσεις δαιμόνων, διαβόλων και φιδιών που γεννήθηκαν εκεί στον κάτω κόσμο.

Αυτές οι σήραγγες περιλαμβάνουν:
- Σήραγγα βάσης Gotthard (57.104 χιλιόμετρα), - Βασική σήραγγα Mont d'Ambin (57 χιλιόμετρα), - σήραγγα βάσης Ceneri (39,8 χιλιόμετρα), - σήραγγα βάσης Lötschberg (34,57 χιλιόμετρα) ), - σήραγγα LEP (26.659 χιλιόμετρα), - Simplon σήραγγα (19.824 χιλιόμετρα), - σήραγγα Vereina (19.058 χιλιόμετρα), - σήραγγα Gotthard (16,9 χιλιόμετρα), - σήραγγα βάσης Furka (15.407 χιλιόμετρα) , - σήραγγα Gotthard (15.003 χιλιόμετρα) - σήραγγα Lötschberg (14.612 χιλιόμετρα).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 


 

Σχόλια

  1. https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/09/ayto-to-e.html?m=1

    Ισπανική "γριππη" made in USA.
    Άντε μετά να βρεις τα λόγια να το εξηγήσεις σε μασκωμενες μαϊμούδες...
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/06/blog-post_79.html?m=1

    Παρόμοιο παλιό άρθρο σχετικά με το τι συμβαίνει την στιγμή της "ξαφνικιτιδας".
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://youtu.be/vcfDqQk4b30

    Σκηνή από την ταινία "Η μούμια". Η σκηνή ρουφηγματος της ψυχής από τον δαίμονα.
    Μήπως κάτι παρόμοιο γίνεται και στην " ξαφνικιτιδα";
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/08/youtube-10.html?m=1

    Σε συνάρτηση με τα προηγούμενα.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις