Η ΦΥΣΗ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....!!!

Ημέρα της Γης: Για 200 χρόνια κατακτούσαμε τη Φύση. Τώρα, την χτυπάμε μέχρι θανάτου. 20 αποφθέγματα 'φόρος τιμής' 

Ένα κομμάτι καρότου

είναι παρόμοιο με το ανθρώπινο μάτι. Επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι τα καρότα βελτιώνουν τη ροή του αίματος και τη λειτουργία των ματιών.


* Οι ντομάτες έχουν τέσσερις θαλάμους όπως στην καρδιά και έχουν κόκκινο χρώμα. Όλες οι μελέτες δείχνουν ότι οι ντομάτες είναι καλές για την καρδιά και το αίμα.


* Τα σταφύλια έχουν σχήμα καρδιάς, κάθε σταφύλι μοιάζει με ένα κύτταρο του αίματος και οι έρευνες δείχνουν ότι τα σταφύλια είναι μια σοβαρή τροφή για την καρδιά και το αίμα.


* Το καρύδι έχει την εμφάνιση ενός μικρού εγκεφάλου. Είναι χρήσιμο για τις λειτουργίες του εγκεφάλου.


* Τα φασόλια έχουν εμφάνιση νεφρού και βελτιώνουν τη νεφρική λειτουργία.


* Το σέλινο, το bok choi και το ραβέντι μοιάζουν με οστά. Αυτές οι τροφές είναι καλές για τα οστά, οι αναλογίες νατρίου είναι ίσες με 23%. Αν δεν έχετε αρκετό νάτριο στην τροφή σας, το σώμα σας το αποσύρει από τα οστά σας και τα οστά γίνονται αδύναμα. Αυτές οι τροφές είναι καλές για το σκελετό σας.


* Η μελιτζάνα, το αβοκάντο και το αχλάδι στοχεύουν στην υγεία και τις λειτουργίες του τραχήλου της μήτρας και του αυχένα των γυναικών και η εμφάνισή τους είναι παρόμοια με αυτά τα όργανα. Μελέτες δείχνουν ότι η κατανάλωση αβοκάντο μία φορά την εβδομάδα εξισορροπεί τις ορμόνες, μειώνει το ανεπιθύμητο βάρος μετά τον τοκετό και προλαμβάνει τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.


* Το σύκο είναι γεμάτο σπόρους και μεγαλώνει κρεμασμένο σε ζεύγη στο δέντρο. Το σύκο αυξάνει τον αριθμό και την κινητικότητα του σπέρματος και προλαμβάνει επίσης την ανδρική υπογονιμότητα.


* Η εμφάνιση της γλυκοπατάτας είναι παρόμοια με του παγκρέατος και εξισορροπεί τον γλυκαιμικό δείκτη στους διαβητικούς.


* Η ελιά υποστηρίζει την υγεία και τη λειτουργία των ωοθηκών.


* Το γκρέιπφρουτ, το πορτοκάλι και άλλα εσπεριδοειδή μοιάζουν με το γυναικείο στήθος και βοηθούν την υγεία και την κίνηση της λέμφου.


* Τα κρεμμύδια μοιάζουν με τα κύτταρα του σώματος. Βοηθούν στην απομάκρυνση των αποβλήτων από όλα τα κύτταρα του σώματος. Προκαλεί ακόμη και δάκρυα που ξεπλένουν τα επιθηλιακά στρώματα των ματιών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις