Ο "Sarmat" δε θα ζητησει πτητικη αδεια...!!!

Sarmat 

Η ενέργεια της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας και

του Μαυροβουνίου να κλείσουν τον εναέριο χώρο τους για το αεροσκάφος του Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στη Σερβία που έφερε και ματαίωση της επίσκεψης δεν έμεινε αναπάντητη από τη Μόσχα, που φαίνεται να απειλεί "επιστρατεύοντας" τον βαρύ οπλισμό της.

Μόνο που στο "κάδρο" των απειλών πρόσθεσε και τη Σουηδία, σε μία τρομακτική ανάρτηση που αφήνει να εννοηθεί πως τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει τη Ρωσία από την εκτόξευση του διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου "Satan II".

Αυτό ανέφερε ο επικεφαλής της υπηρεσίας διαστήματος της Ρωσίας "Roscosmos", Ντμίτρι Ρογκόζιν, ο οποίος έβαλε στο στόχαστρο τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και το Μαυροβούνιο:

"Ξέρετε ποιο είναι το καλό για τον "Sarmat" (σ.σ. Satan 2); Δεν θα ζητήσει πτητική άδεια από δειλούς Βούλγαρους, εκδικητικούς Ρουμάνους και Μαυροβούνιους που πρόδωσαν την κοινή μας ιστορία", έγραψε χαρακτηριστικά σε μήνυμά του στο Twitter ο Ρογκόζιν, προσθέτοντας μάλιστα πως "το ίδιο ισχύει και για τους Σουηδούς", οι οποίοι ετοιμάζονται να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 


 

Σχόλια

  1. Δεν στέλνουν και κανέναν Sarmat στο κεφάλι του Μητσοτάκη να το γιορτάσουμε!!
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις