ΣΑΛΟΣ με τον γιο του Μπάιντεν! ΣΕ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ βίντεο, γυμνός με όπλο (σε δωμάτιο ξενοδοχείου) με μια πόρνη...

 

Η εικόνα του γιου

του Αμερικανού προέδρου, γυμνού και κρατώντας ένα όπλο που έχει αγοραστεί παράνομα, προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις.



Ένα άκρως ντροπιαστικό βίντεο για τον γιο του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν έχει δει το φως της δημοσιότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Χάντερ Μπάιντεν, σε αυτό το βίντεο, που έχει ημερομηνία 17 Οκτωβρίου 2018, εμφανίζεται γυμνός μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου να κρατά ένα όπλο.



Η διαρροή του υλικού φαίνεται να προέρχεται από τη γυναίκα που ήταν μαζί του, η οποία σε αμερικανικά δημοσιεύματα αναφέρεται πως είναι πόρνη.



Ο εθισμός του Χάντερ, η παράνομη απόκτηση όπλου και η έρευνα των Μυστικών Υπηρεσιών
Η αμερικανική εφημερίδα New York Post που δημοσιεύσε το βίντεο, επικαλείται δημοσίευμα του Politico πέντε μήνες από πριν την ημερομηνία που βιντεοσκοπήθηκε η σκηνή στο ξενοδοχείο, στο οποίο αναφερόταν ότι ο Χάντερ Μπάιντεν είχε προμηθευτεί ένα πιστόλι στο Ντέλαγουερ των ΗΠΑ.



Η υπόθεση της παράνομης αγοράς του όπλου είχε γίνει γνωστή, όταν η τότε ερωμένη του Χάντερ, Χάλι Μπάιντεν, χήρα του αείμνηστου αδελφού του Μπο Μπάιντεν, πέταξε το όπλο σε έναν κάδο σκουπιδιών σούπερ μάρκετ στο Janssen's Market στο Γκρίνβιλ του Ντελαγουέαρ, όπου βρίσκεται η πολυτελής κατοικία της οικογένειας Μπάιντεν. Η έρευνα των μυστικών υπηρεσιών και του FBI είχαν οδηγήσει στα ίχνη του Χάντερ Μπάιντεν, χωρίς να απαγγελθούν ποτέ κατηγορίες.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο Χάντερ "όταν η αστυνομία, το FBI και οι μυστικές υπηρεσίες ανέλαβαν την υπόθεση, τους είπε [σ.σ. η Χάλι Μπάιντεν] ότι είχε πάρει το όπλο από το ντουλάπι μου επειδή φοβόταν ότι θα έκανα κακό στον εαυτό μου εξαιτίας των προβλημάτων μου με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ενώ φοβόταν και για τα παιδιά".

"Είναι σαφές ότι η Χάλι υπονόησε στην αστυνομία ότι με φοβόταν", φέρεται να έχει πει σε μήνυμά του το 2019 ο Χάντερ Μπάιντεν.

Ο γιος του Αμερικανού προέδρου έχει γνωστό ιστορικό εθισμού στα ναρκωτικά. Τα προβλήματα εθισμού και οι απιστίες του θεωρούνται οι αιτίες που οδήγησαν στο διαζύγιό του το 2017 από τη σύζυγό του Κάθλιν Μπουλ. Τρία χρόνια νωρίτερα είχε αποπεμφθεί από το Ναυτικό των ΗΠΑ όταν είχε βρεθεί θετικός σε κοκαΐνη.

Σφοδρή κριτική στον Αμερικανό πρόεδρο για το θέμα της οπλοκατοχής
Η αποκάλυψη έρχεται σε μια στιγμή που ο Τζο Μπάιντεν, μετά το μακελειό σε δημοτικό σχολείο στο Τέξας, έχει καλέσει το Κογκρέσο να λάβει νέα μέτρα για τον έλεγχο των όπλων, ώστε να σταματήσουν οι "σφαγές".



Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Ρον Τζόνσον από το Ουισκόνσιν έκανε λόγο για "υποκρισία" από τον Αμερικανό πρόεδρο στη συζήτηση για την οπλοκατοχή: "Πριν προτείνει ή ψηφίσει οποιαδήποτε νέα ομοσπονδιακή νομοθεσία για τα όπλα, η κυβέρνηση Μπάιντεν θα έπρεπε να εφαρμόσει τους υπάρχοντες νόμους, ανεξάρτητα από το ποιος τους παραβιάζει, ακόμη και αν αυτό το πρόσωπο είναι ο γιος του προέδρου".

"Έχω γράψει επιστολές εποπτείας προς τη Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ και το FBI, σχετικά με το περιστατικό με το όπλο του Χάντερ που πετάχτηκε σε έναν κάδο απορριμμάτων πίσω από ένα παντοπωλείο απέναντι από ένα λύκειο στο Ντέλαγουερ. Όπως είναι αναμενόμενο, δεν έχω λάβει ικανοποιητική απάντηση από αυτές τις υπηρεσίες", πρόσθεσε ο Τζόνσον.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Εδω και μηνες βλεπουμε τον ποπο του γιου μπιντε.Καποιο τελικο αποτελεσμα θα υπαρξει η θα βγαλει τσοντα σε σειρες στο νετφλιχ?Και αυτοι που τον βγαζουν αβερτα καμια σοβαρη δουλεια δεν εχουν να κανουν η ξεμιναν απο τσοντες?Οφου.....

    ΓΑΜΙΩΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις