ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ


Το εργατικό δυναμικό της Ελλάδας ανήκει σε “επενδυτές”- Εκατοντάδες σε ατέλειωτη πορεία προς Μανωλάδα. Oι εικόνες που έρχονται από την Ηλεία δείχνουν την σκληρή πραγματικότητα που κανείς δε θέλει να δει.


Απαιτούν μεταξύ άλλων: Άδειες παραμονής μακροχρόνιες, χωρίς παράβολα, πρόστιμα και πολύχρονες καθυστερήσεις και νομιμοποίηση των μεταναστών που ζουν υπό καθεστώς παρατυπίας.

Τονίζουν επίσης ότι χωρίς αυτούς, η παραγωγή δεν μπορεί να προχωρήσει και τίποτε δεν μπορεί να πάει μπροστά, αν αυτοί δεν μπουν στο χωράφι.

Η εξάρτηση της Ελληνικής παραγωγής από ξένα χέρια, με όλα τα προβλήματα που επιφέρει η αθρόα εισβολή όλο και περισσότερων αλλοδαπών στη χώρα μας, αλλά και της άρνησης των Ελλήνων να εργαστούν, αφού έχουν εθιστεί στα επιδόματα, έχει φτάσει πλέον σε σημείο που δεν έχει επιστροφή.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΣ .. (αλλά και τι μας νοιαζει μια χαρά ειμαστε όπως λεει με επιδόματα)
ΛΙΓΕΣ ''ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ'' ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΣΚΑΙ ... 















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Πρώτο πάντα στις επάλξεις του ανθελληνικού αγώνα ο Κακοήθης Καρκίνος Ελλάδος, το βρωμερό και εγκληματικό ΚΚΕ.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω και θα προσθέσω πως το ΚΚΕ είναι το μακρύ χέρι του συστήματος διαχρονικά και όποια βρωμιά είχε να κάνει το πολιτικό σύστημα το ΚΚΕ πάντα παρόν τους προφύλασσε. Ποιος να ξεχάσει ότι το ΠΑΜΕ μπήκε μπροστά στην βουλή μέχρι να πάρει θέσεις η αστυνομία για να μην μπουκάρει ο κόσμος όταν ψήφιζαν μνημόνια; Ποιος να ξεχάσει τον εμφύλιο που ουσιαστικά δεν ήταν εμφύλιος αλλά ΞΕΠΛΥΜΑ των ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ της κατοχής. Ποιος να ξεχάσει το βρώμικο 1989. Θα μου πει κάποιος ότι λέω ανοησίες και απλά θα απαντήσω ότι πρώτη φορά στα χρονικά ξέφυγε ο κεριάκος και ζήτησε τον λόγο δημόσια από το κουτσούμπα -τον ρολεξάκια το παιδί του λαού λέμε τώρα- που τον έβριζε ο κόσμος στην κηδεία του Μίκη. Τι πιο τρανή απόδειξη από αυτή ότι μιλούσε σε κάποιον υφιστάμενο του η στο τσουτσέκι του όπως το κουτσούμπα που απλά αρκέστηκε να ψελλίσει τι φταίω εγώ που σε βρίζει ο κόσμος.
      Στα παραλειπόμενα της είδησης που περιγράφει το άρθρο μεταξύ όλων των άλλων είναι πως ζητάνε και ημερομίσθιο 40€ για να πάνε για δουλειά που αντικειμενικά είναι λίγα όμως στην Ελλάδα του 2022 που κάποιος Έλληνας υπάλληλος με δύο 3ετίες παίρνει 27€ φορολογημένα κανονικά είναι παράδοξο το καρτέλ που κάνει κουμάντο σε όλους αυτούς να ζητάει 40€ την ημέρα τα οποία είναι μαύρα και αφορολόγητα.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις