Αρκεί να συνεχίσετε τον βαθύ, γλυκό σας ύπνο!


Μια οργανική αντίσταση, σε πολύ βαρύ ψυχολογικό στρες και άγχος είναι η υπνηλία.
 
Ο οργανισμός μας αντιδρά έτσι, για ν΄αποφύγει την δυσάρεστη πραγματικότητα, που αντιμετωπίζει το άτομο, που δέχεται ψυχολογικές επιθέσεις και δεν βλέπει διεξόδους.
 
Σε κατάσταση υπνηλίας βρίσκονται τα πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης, που έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, μετά την διάλυση της χώρας, από τα "ευπρόσδεκτα" Μνημόνια.
 
Αυτά τα Μνημόνια, που έγιναν νόμοι του κράτους και κρίθηκαν απολύτως "νόμιμα", από την Δικαιοσύνη των κυβερνήσεων μας είχαν ενταχθεί στο δόγμα των "εταίρων" μας, "Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση". Ετσι, η υπνηλία αυξήθηκε.
 
Ακολούθησε η "πανδημία", που με όπλο τον φόβο και τον εκβιασμό, την τρομοκρατία των Αρχών και την κατάργηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, σε καιρό ειρήνης, διέλυσε την χώρα, οικονομικά και την βύθισε σε ακόμα μεγαλύτερα χρέη.
 
Και τότε, τα πολιτικά κόμματα έπεσαν σε πλήρες κώμα!
 
Εγιναν ντίλερς εμβολίων, που αποδείχθηκαν και αναποτελεσματικά και επικίνδυνα, ενώ χασμουριώνταν συνεχώς, για την κατάργηση των συνταγματικών ελευθεριών, από το διεφθαρμένο μας σύστημα. 
 
Με τον πόλεμο Ρωσίας-Δύσης, στην Ουκρανία, τα κόμματα της αντιπολίτευσης, είτε τάχθηκαν υπέρ του ΟυκροΡάιχ, είτε τήρησαν ίσες αποστάσεις χαρακτηρίζοντας και τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές "ιμπεριαλιστικές", ανεξάρτητα, από την φασιστική ιδεολογία, δομή και εγκληματική δράση αυτής της χώρας.
 
Και γύρισαν, από το άλλο πλευρό.
 
Τώρα, που τα αποτελέσματα της πολιτικής τους( επιβολή κυρώσεων, λογοκρισίας, απαγόρευσης συμμετοχής σε αθλητικές, πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις της Ρωσικής κοινωνίας), τώρα που οι λαοί της Ευρώπης επιστρέφουν στην νεολιθική εποχή, χωρίς ηλεκτρικό, θέρμανση και ψωμί, χωρίς δουλειές και δικαιώματα, τώρα που όλα ξεπουλήθηκαν, σε μια φασιστική Ευρώπη, τώρα μας κάνουν μασάζ εγκεφάλου, για να μην ξυπνήσουμε ποτέ!
 
Θα σας δώσουμε αύξηση, θα σας δώσουμε επιδοματάκια, θα σας σώσουμε απ΄τους Τούρκους, θα βάλουμε τους ολιγάρχες να κάνουν "ανθρωπιστική πολιτική" με τα λεφτά που σας έκλεψαν.
Θα, Θα, θα, θα, θα!
 
Αρκεί να μην ξυπνήσετε ποτέ και πολύ περισσότερο προεκλογικά και χάσουμε την κουτάλα!
Μικρά κόμματα, δεν υπάρχουν! Τα εξαφανίσαμε από παντού, λόγω...Δημοκρατίας!
Ενημέρωση δεν υπάρχει, γιατί δεν συμφέρει! Ανήκει στους ολιγάρχες, που μας υποστηρίζουν!
"Λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν"! Φυτρώνουν μόνο στις αυλές των χορηγών μας.
 
Το αφήγημα, που πρέπει ν΄ακολουθείτε είναι το δικό μας! Οποιοδήποτε άλλο σας χαρακτηρίζει "φασίστες", "ψεκασμένους", "αναρχικούς", τρομοκράτες", "αντικομμουνιστές", "ρατσιστές" και "ομοφοβικούς"! Ετσι, μπορούμε να σας πετάξουμε στο περιθώριο της κοινωνίας και να σας διχάσουμε!
 
Αρκεί να συνεχίσετε τον βαθύ, γλυκό σας ύπνο!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. Ο Ιούλιος κρύβει πιθανότητες εκτάκτων εκλογών, είναι πάρα πολλά αυτά που έχουν μαζευτεί κάτω από το χαλακι και με 'πλατη' τον Ερντογάν (και το ταμείο ανάκαμψης) ίσως βοηθήσουν σε αυτήν την εξέλιξη..
    Της δηλώσεις Κούλη για ενότητα κι ομοψυχία και του Αλέξη επίσης περί ελληνοτουρκικών αν δει κανείς δείχνουν κάτι..
    Τσχετο, τώρα το Αιγαίο δεν ανήκει στα ψάρια;
    Τέλος πάντων η γνώμη μου είναι ότι πάνε βάση και του παραπάνω άρθρου να μας πιάσουν στον ύπνο διότι το φθινώπορο όπου και υπάρχουν οι περισσότερες πιθανότητες εκλογών ίσως να μην έχουν τα ποσοστά που ήδη έχουν να υπερασπιστούν τα βιλαετια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις